Forum: Dutch Forum

Welkom op het Nederlandstalig forum van VirtualDJ!

Maak gebruik van de zoekfunctie voor je een nieuw onderwerp start en gelieve je ook aan dat onderwerp te houden.
Tema: Belangrijk voordat je VDJ Pro aanschaft!
djpaschPRO InfinityMember since 2007
Hier een tip van een minder blije Virtual DJ gebruiker.
Probeer de trial versie van Virtual DJ voordat je deze aanschaft. Werkt deze niet, koop dan niet de pro versie!

Ik ben een fanatieke gebruiker van de Hercules DJ console in combinatie met VDJ versie 3.4.1. Deze versie draait perfect.
Toch vanwege de nieuwe features in VDJ 5/6 heb ik de Pro versie aangeschaft. De trial versie draaide niet helemaal lekker, maar ik dacht dat wanneer ik de PRO versie zou aanschaffen ik dan wel support zou krijgen en dus ook een goed werkende VDJ. HELAAS. Na verschillende pogingen werkt versie 5/6 nog steeds niet.

DUS: ALS DE TRIAL OF DE ILLEGALE VERSIE NIET WERKT, KOOP DE PRO VERSIE DAN NIET!! ZE GEVEN NAMELIJK GEEN GELD TERUG.

Ik moet maar blijven draaien met versie 3.4.1 terwijl ik een licentie heb voor de PRO versie :-(

Mensajes Wed 26 Aug 09 @ 3:21 pm
dkampenPRO InfinityMember since 2008
Wat werkt er niet ?
Het werkt perfect bij mij.....zowel 5.2.1 en 6.0.x

gr.
Danny

Mensajes Wed 26 Aug 09 @ 4:35 pm
djpaschPRO InfinityMember since 2007
Het gaat me nu niet zozeer om de problemen die ik ervaar.
Waar het om gaat is dat men er zich van bewust is dat je geen geld terug krijgt wanneer de pro versie niet lekker draait.

Mensajes Thu 27 Aug 09 @ 1:43 am
dkampenPRO InfinityMember since 2008
Tja....of je focust op het wel goed laten draaien van VDJ want er is geen reden waarom dat niet zou werken.

Mensajes Thu 27 Aug 09 @ 2:41 am
pepeisPRO InfinityMember since 2005
Als je een ander software-pakket koopt en het blijkt niet goed te draaien op je PC, dan kan je dat ook niet terugbrengen.µ

Misschien voldoen de specs van je PC niet voor de laatste versie.

Mensajes Thu 27 Aug 09 @ 3:26 am
hoi pasch,

misschien moet je toch even vertellen waarom het niet goed werkt,

ik heb een hercules mk2, een rmx en nu een NS7, maar de hercules producten
werkten bij mij op alle versies goed.

Mensajes Sat 29 Aug 09 @ 6:33 am
paulheuPRO InfinityMember since 2005
Met VDJ is waarschijnlijk niets aan de hand, meer voor de hand liggend is driver issue of iets anders..

J probeert de demo, loopt tegen problemen aan en lost deze niet op, maar koopt toch een licentie. Nog steeds los je problemen niet op, maar begin te janken dat je geen geld terug krijgt wat mijns inziens redelijk terecht is..

Mensajes Sat 29 Aug 09 @ 9:26 am
paulheu wrote :
Met VDJ is waarschijnlijk niets aan de hand................maar begin te janken dat je geen geld terug krijgt wat mijns inziens redelijk terecht is..


Vergis je je hier niet? Moet "redelijk terecht" niet "redelijk ongerecht" zijn? Hij was toch al niet tevreden met de demo?

Mensajes Sat 29 Aug 09 @ 1:23 pm
paulheuPRO InfinityMember since 2005
Het is terecht dat ie zijn geld niet terug krijgt, niet dat ie loopt te janken

Mensajes Sun 30 Aug 09 @ 12:24 pm
Weet je wat het is !!!

Idereen geeft altijd het programa de schuld. Ik ben al jaren lange bezitter van de pro verzie. Werkelijk nog nooit problemen gehad. Virtual dj is een programa wat prima loopt. Als het niet loopt licht het vaak aan de komputer. Het form heeft mij altijd prima geholpen als je maar gewoon gedege vragen steld. Hou nou eens op met kommetaar leveren. Ga nou gewoon eens gedegen 3 avonden lekker proberen testen. LEREN HOE HET PROGRAMA WERKT. Voor dat je allemaal commetaar geeft.
Ik ben echt niet handig met computers. Als ik er al naar kijkt werken ze niet, maar als je je echt even verdiept in het programma en en het form een beetje leest kom je er echt wel uit.

De mannen doen echt hun best om altijd te helpen

Ik vind het echt vervelend dat je deze ervaring hebt. Maar deel deze mening totaal niet. Jammer dat je zo afgeeft op virtual dj want ben er zeker van dat het een beetje aan je zelf licht.

Kan me voorstellen dat virtual dj geen geld terug geeft want het programa is werkerlijk waar prima. Natuurlijk kom je altijd wel eens een bug tegen. Die geef je door en word er uitghaald. Dat gaat makkelijker en sneller dan wanneer ik een probleem heb met me vrouw.

Met vriendelijke groet,

Ricardo


Mensajes Mon 31 Aug 09 @ 3:53 pm
wilbergPRO InfinityMember since 2009
Kom op DJPasch....
Ook ik ben flink aan het stoeien en weet dat het NIET aan VDJ ligt, maar aan mijn laptop waar ik nu nog veel te veel andere software en andere troep op heb staan. Dit ervan gooien, eventueel een schone installatie maken (dus besturingsprogramma en VDJ opnieuw installeren) en het moet lopen.
Ik denk dat je echt mag klagen, wanneer het dan niet goed werkt.

Succes met puzzelen, maar hulp krijg je op dit forum van alle kanten.

Mensajes Sun 06 Sep 09 @ 10:47 am
ook ik ben van mening dat mensen veel te snel de software de schuld geven.

ik ben een beginner wat het dj gebeuren aangaat, en ben ook geen pc specialist.
naar een week spelen met de console versie ( die standaard bij mijn hercules steel zat ) ben ik overgestapt naar de pro versie,
en tot volle tevredenheid.
het programa vraagt best wel wat van je systeem, maar een beetje degelijke laptop of pc moet het wel aankunnen.
gewoon ff spelen met de instellingen en het forum goed doorlezen.

groetjes Richard

Mensajes Tue 08 Sep 09 @ 4:10 pm
Hallo ik heb een Hercules RMX aangeschaft eerst even de bijgeleverde Virtual DJ gebruikt werkte prima maar nu heb ik Virtual DJ pro aangeschaft
maar nu zie de RMX console het niet. Wat moet ik doen of wat doe ik verkeerd om mijn Hercules RMX goed te laten werken met Virtual DJ Pro?

Mensajes Fri 23 Oct 09 @ 4:27 pm
Eerst je serie nummer van je gekochte VDJ even invoeren in je profiel.
Ewout

Mensajes Mon 26 Oct 09 @ 2:21 pm
Ook ik heb dit gezien bij een bevriende DJ.
Specs van PC / laptop gewoon goed. Legale software en OS enzo. Ander combi's, onder andere oude versie van Virtual DJ, die gewoon werken. Verder ook nog verstand van PC's en de devices hebben.

Maar alsnog kan je 'kleine' problemen krijgen ...hinderlijke storingen (vertragingen of hangen) ...die je je echter bij een publieke sessie of uitzending niet kan veroorloven.
Dan schakel je dus support in......en mag je toch wel enige hulp verwachten?
Als ze je dan niet kunnen helpen, dan is dat toch gewoon zonde. Je betaalt toch ook voor een stuk support?

Vind die waarschuwing van hem wel terecht.

Mensajes Wed 30 Dec 09 @ 11:14 am
Is het wel, maar ook logisch. Er is echt geen enkel softwarepakket dat, eenmaal geïnstalleerd, nog recht geeft op teruggaaf van de aanschafkosten. Daarnaast: Geld uitgeven in de hoop dat Support je niet werkende trialversie kan omzetten in een werkende betaalde versie? Beetje naief. De trialversie is fully functional, dus als dat niet goed gaat, is het alles behalve handig geld uit te geven voor een betaalde versie.
Wees eerlijk: verwacht je dat er een productspecialist op het vliegtuig stapt om je problemen op te lossen? Als voormalig supportmedewerker heb ik helaas de ervaring dat mensen oplossingen verwachten met een probleem als "hij doet het niet." "Wat doet hij niet?" "weet ik niet, hij doet het gewoon niet."
Als de fabrikant iedereen, die claimt dat de software niet werkt op zijn PC, geld terug gaf, dan werkte nu driekwart van alle DJ's met een "illegale legale"versie.
@ djpasch: Omschrijf je problemen met VDJ, vermeld alle details (je kunt beter teveel dan te weinig zeggen) en probeer eens of het forum iets voor je kan betekenen. ik begrijp best dat je ergens je frustraties een keertje kwijt moet (wat je nu hebt gedaan) en laten we verder constructief bezig zijn. Je zou zomaar eens verbaasd kunnen zijn.

Fijne jaarwisseling en een heel goed 2010!!

Mensajes Thu 31 Dec 09 @ 11:13 am
in 1 ding heeft djpasch gelijk, als de demo niet werkt dan werkt de volledige versie ook niet, ze zijn namelijk identiek, de trial heeft alleen een beperkte houdbaarheidsdatum.
de support van vdj vind ik goed, op het forum staat veel informatie, maar ook als je een ticket aanmaakt heb je snel antwoord, of dit antwoord iets is waar je wat mee kan hangt vaak van je eigen vraagstelling en informatieverstrekking af.

maar djpasch je bent nu ineens vrij stil.. als je je probleem opgelost wilt hebben kan je beter vertellen wat je probleem dan is.
de hercules producten werken bij 100den zo niet 1000den mensen wel met vdj dus aan de ondersteuning van je product zal het niet liggen.

Mensajes Sat 02 Jan 10 @ 3:55 pm
hallo

Mensajes Wed 20 Jan 10 @ 7:08 am