Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: Ερώτηση για playlist....

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Την καλημέρα μου σε όλο το Ελληνικό φόρουμ του vdj.
Μετά απο πολύ καιρό απουσίας απο τα djστικα τεκαινόμενα ήρθε πάλι ο καιρός να ασχοληθώ με το άθλημα αν και ο τίτλος έπρεπε να είναι
"Μάθε τέχη και άστηνε" χαχαχα anyway έπιασα δουλειά σε κάποιο μαγαζί στο οποίο υπάρχει είδη υπολογιστής και ένα κοντρόλερ και ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση,γίνετε με κάποιο τρόπο να ετοιμάζω στο δικό μου pc και στον εξωτερικό σκληρό που έχω περασμένα όλα τα κομάτια,playlist και στην συνέχεια να συνδέω τον σκληρό στο pc του μαγαζιού και να τις αναγνωρίζει?
Και τα δυο pc τρέχουν windows 7 και virtual dj 7.
Αυτό που δοκίμασα είναι οτι εκανα αντιγραφή τις playlist που είχα δημιουργήσει στο δικό μου pc απο τα έγγραφα-vdj-playlist όπως και το xml αρχείο απο τον σκληρο και τα πέρασα στο pc του μαγαζιού τα έβλεπε αλλά δεν τα φόρτωνε στα deck's είναι εφικτό κάτι τέτοιο ή κάνω μλκίες
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

Mensajes Fri 15 Feb 13 @ 4:31 am
Είναι εφικτό αλλά όχι με τον τρόπο που το επιχείρησες!

Πρώτον και κύριον: ΜΗΝ ξαναπειράξεις / ξαναπαίξεις με τις βάσεις XML!

Τι πρέπει να κάνεις:

Μεταφέρεις (αν δεν είναι ήδη) όλη τη μουσική που χρειάζεσαι σε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο. Η μεταφορά καλό θα είναι να γίνει μέσα από το VirtualDJ ώστε να διατηρηθούν όλα τα δεδομένα της βάσης XML.
Αφού λοιπόν έχεις την μουσική που χρειάζεσαι σε εξωτερικό δίσκο, φτιάχνεις τις λίστες σου κανονικά. Μπορείς να φτιάξεις playlists, virtual folders, filter folders, monitored folders και όλους τους συνδυασμούς. Το μοναδικό που πρέπει να προσέξεις είναι όλα τα τραγούδια που χρησιμοποιείς στις λίστες σου να είναι από τον εξωτερικό δίσκο.

Πριν αναχωρήσεις για το μαγαζί θα πρέπει να προσέξεις αν έχεις φτιάξει playlists (m3u) που αποθηκεύονται στο φάκελο του VirtualDJ να τις αντιγράψεις στον δίσκο σου για να τις πάρεις μαζί σου.

Στο μαγαζί όταν θα συνδέσεις τον δίσκο σου υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνεις πριν ξεκινήσεις το VirtualDJ: Να σιγουρευτείς οτι ο δίσκος έχει το ίδιο γράμμα με αυτό που έχει και στον υπολογιστή του σπιτιού σου!

Εαν το έχει τότε αντιγράφεις ΜΟΝΟ τα αρχεία m3u στην αντίστοιχη θέση στον υπολογιστή του μαγαζιού (αν και αυτό είναι προαιρετικό) και είσαι έτοιμος. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Εαν ο δίσκος ΔΕΝ έχει το ίδιο γράμμα τότε θα πρέπει να το αλλάξεις. Η διαδικασία είναι πανεύκολη. Κάνε μια αναζήτηση στο Google για να βρεις κανένα βιντεάκι στο Youtube να δεις πως γίνεται.
Αφού αλλάξεις το γράμμα είσαι έτοιμος!

Σημ:
Αν κάνεις browse σε μια playlist (αρχείο m3u) που βρίσκεται στον εξωτερικό σου δίσκο το VirtualDJ θα την διαβάσει κανονικά. Δηλαδή ΔΕΝ είναι απαραίτητο να την αντιγράψεις μέσα στο φάκελο playlists για να παίξει σωστά!
 

Mensajes Fri 15 Feb 13 @ 5:03 am
Σ'ευχαριστώ πολύ Phantom για την απάντηση θα το δοκιμάσω και τα λέμε
 

Mensajes Fri 15 Feb 13 @ 5:45 am
Phantom ti ennoeis otan les "Μεταφέρεις (αν δεν είναι ήδη) όλη τη μουσική που χρειάζεσαι σε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο. Η μεταφορά καλό θα είναι να γίνει μέσα από το VirtualDJ ώστε να διατηρηθούν όλα τα δεδομένα της βάσης XML." pws ginete afto?? to na metafereis diladi ta tragoudia sou apo ton skliro tou pc sou se enan eksoteriko skliro mesa apo to vdj???8a metafer8oun kai ta CUE apo to ka8e tragoudi h' oxi??????
 

Mensajes Sun 17 Feb 13 @ 4:54 pm
dimitris236 wrote :
to na metafereis diladi ta tragoudia sou apo ton skliro tou pc sou se enan eksoteriko skliro mesa apo to vdj???

Ναι
dimitris236 wrote :
8a metafer8oun kai ta CUE apo to ka8e tragoudi h' oxi??????

Ναι
dimitris236 wrote :
pws ginete afto??

Δεξί κλικ, File Operations -> Copy Files
 

Mensajes Mon 18 Feb 13 @ 12:20 am
aaaa orea@@@ efxaristw Phantom!!!!
 

Mensajes Mon 18 Feb 13 @ 2:52 am
Όλα δούλεψαν άψογα σ'ευχαριστώ και πάλι Phantom.
 

Mensajes Tue 19 Feb 13 @ 9:09 am
kalhmera sas...
thelw na rwtisw otan kanw playlist sto virtjual gia na ths fortosh meta prepei na exw kai twn exoteriko skliro pou ths eixa protokanei?
gt twra exw ton skliro sto magazi kai anigo to virtjual sto mac kai de mou fortonei ths playlist ektos apo merika komatia dhl.
kai allo ena,exw ena skliro disko me mousiki alla einai se ntfs formarismeno kai paw na allaxw ap to xml ena grama gia na mou diavazei ths playlist,
alla de mou ta allazei,tha prepei na ton formaro se ex-fat?
efxaristw...!!!
 

Mensajes Sat 08 Jun 13 @ 3:31 am
djmijmHome userMember since 2014
πως φτιαχνω playlist????
 

Mensajes Wed 07 May 14 @ 1:10 pm
Καλησπέρα. Αν έχουμε κάνει μια λίστα στο βίρτουαλ, μπορούμε με κάποιο τρόπο να την μετατρέψουμε σε φάκελο με όλα τα τραγούδια και να την αντιγράψουμε; Με
Λίγα λόγια να μην καθόμαστε να ψάχνουμε
Ένα - ένα τα τραγούδια αλλά με κάποιον τρόπο να τα αντιγράψουμε ως αρχεία mp3 αυτόματα...
 

Mensajes Wed 16 Jan 19 @ 6:42 pm
Επιλέγεις όλα τα κομμάτια της List -> δεξί κλικ -> File Operations -> Copy To...

Εάν είναι Playlist και θες από το όποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής να τα αναπαράγει με την συγκεκριμένη σειρά (εφόσον παρέχεται αυτή τη δυνατότητα), τότε κάνεις επίσης copy-paste το αρχείο: "Playlist-Name".m3u, από τον φάκελο: Έγγραφα Μου -> Playlists
 

Mensajes Wed 16 Jan 19 @ 7:46 pm
Αν είναι playlist μπορείς επίσης να κάνεις και "Export to" ("Εξαγωγή σε")

Το καλό με την εξαγωγή είναι οτι φτιάχνει αυτόματα το απαραίτητο αρχείο m3u για αναπαραγωγή με βάση τη τοποθεσία της εξαγωγής.
 

Mensajes Fri 18 Jan 19 @ 10:05 am


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)