Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: Προτάσεις για προγραμματάκια

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Καλησπέρα σε όλους,
μετά από κάμποσα χρόνια που χρησιμοποιώ Mac σαν κύριο υπολογιστή, σκέφτομαι να μεταβώ αποκλειστικά σε Windows.
Θα ήθελα λοιπόν τις γνώμες σας για κάποια tools που χρησιμοποιώ, με ποια αντίστοιχα θα μπορούσα να τα αντικαταστήσω.

MP3 Tagging:
Στο Mac χρησιμοποιώ το Meta, με το οποίο είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Στα windows έχω το Mp3tag & το TagScanner με τα οποία κάνω τη δουλειά μου αλλά από κανένα δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Έχετε κάποια καλύτερη πρόταση;

File Manager:
Στο Mac έχω το Forklift. Στα Windows έχω το Total Commander το οποίο με υπερκαλύπτει αλλά είναι λίγο απαράδεκτο σαν interface. Αν υπάρχει κάποιο με αντίστοιχες δυνατότητες με λίγο πιο σύγχρονο Interface θα το εκτιμούσα.
 

Mensajes Mon 21 Jan 19 @ 9:56 pm
1) Tag & Rename. Δεν είναι δωρεάν, αλλά κάνει οτιδήποτε φανταστείς και αξίζει τα χρήματα του

2) Κάτι καλύτερο από το Total Commander δεν θα βρεις και στο λέει ένας άνθρωπος που εκτός από DJ/Προγραμματιστής διαχειρίζεται και ένα δίκτυο με 4 domain servers, 90 τερματικά και καμιά δεκαριά NAS... Μπορεί το interface να είναι Σπαρτιατικό και να θυμίζει Windows95 αλλά αυτά που κάνει μπορείς να τα κάνεις μόνο αλλάζοντας το με 2-3 διαφορετικές εφαρμογές ταυτόχρονα.

3) Πρόσφατα βρήκα και ένα πολύ καλό προγραμματάκι για File Sync. Ναι, το κάνει και το Total Commander. Αλλά αν θες μόνο file sync τότε ρίξε του μια ματιά: FreeFileSync
 

Mensajes Tue 22 Jan 19 @ 9:37 am
1. Δε με πειράζει να είναι επι πληρωμή. Έτσι κι αλλιώς και το Meta που έχω στο Mac επί πληρωμή είναι. Θα το δοκιμάσω και θα σου πώ.

2. Να σου πω την αλήθεια ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δε θα έχω καλύτερη πρόταση από το Total Commander. Έχω δοκιμάσει και αρκετά εναλλακτικά (XYexplorer, Free Commander XE, Directory Opus) αλλά κανένα δε με βόλεψε αρκετά. Πρόσφατα εντόπισα το One Commander το οποίο έχει σαφώς πιο σύγχρονο Interface αλλά υπολείπεται σε λειτουργικότητα.

3. Έχω αγορασμένο το Good Sync αλλά έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ. Τον κάνω το συγχρονισμό μέσα από το file manager.
 

Mensajes Tue 22 Jan 19 @ 10:12 am


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)