Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: Crash..

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Γεια σας φίλοι. Μια ερώτηση έχω. Παίζω για πάνω από 5 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα σε MacBookPro και στη μία από τις 2 θύρες usb έχω τον controller με την κάρτα ήχου (traktor z1). Στην άλλη θύρα έχω ένα hub που συνδέω όλα τα υπόλοιπα. Τελευταία όταν συνδέω ή αποσυνδέω ένα usb stick ή οποιαδήποτε συσκευή usb κολλάει το πρόγραμμα (όχι πάντα). Γράφει πάνω από τη μπάρα "browsing" και μετά κολλάει! Υπήρχε πάντα το θεματάκι αλλά τελευταία είναι πιο συχνό! Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό?
 

Mensajes Tue 05 Mar 19 @ 10:56 pm
Όταν συνδέεις/αποσυνδέεις συσκευές αποθήκευσης USB το πρόγραμμα αυτόματα ανανεώνει τον browser και κοιτάζει για βάσεις δεδομένων στα μέσα που συνδέεις (λειτουργία HotSwap)
Κανονικά το πρόγραμμα δεν πρέπει να "κολλάει"
Αν κολλάει τότε κάτι το καθυστερεί. Π.χ. ένας δίσκος που ήταν σε αδράνεια και αργεί να ανταποκριθεί κτλ.
Επίσης μιας και όλα είναι πάνω σε hub ελπίζω το hub να έχει εξωτερικό τροφοδοτικό και να δίνει αρκετό ρεύμα για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.

Σημείωση:
Το να ανανεώνει το πρόγραμμα τον browser όταν συνδέεις νέο δίσκο είναι κάτι που το έκανε πάντα... Δεν άλλαξε κάτι τώρα πρόσφατα.
Οπότε αν πάντα συνέδεες δίσκους χωρίς κανένα πρόβλημα και τώρα τελευταία έχεις πρόβλημα, ψάξε να βρεις τι μπορεί να άλλαξε στο σύστημα σου και τους δίσκους σου τώρα τελευταία...
 

Mensajes Wed 06 Mar 19 @ 10:42 am
Άσχετο:
Στο MAC παίζεις με MAC OS ή Windows (Bootcamp) ?
 

Mensajes Wed 06 Mar 19 @ 10:45 am
Μετά από λίγο έλεγχο των crash logs φαίνεται οτι το πρόβλημα προέρχεται από κάποιο Favorite Folder στον δίσκο που συνδέεις όταν το πρόγραμμα κολλάει.
Και σύμφωνα με τα λόγια του προγραμματιστή μας, πιθανότατα προέρχεται από κάποιο Favorite Folder που κάνει Link στον Favorite Folder (και όχι σε κανονικό Folder)
Μπορείς σε παρακαλώ να εξετάσεις λίγο τους Favorite Folders σου στο δίσκο/στικάκι που συνδέεις και το πρόγραμμα κολλάει;
Ή ακόμα καλύτερα, όλους τους Favorite Folders ?

Ακόμα, αν θες συμπίεσε (σε χωριστά αρχεία) τους φακέλους "Folders" που βρίσκονται σε κάθε δίσκο μέσα στο φάκελο VirtualDJ και στείλε μας τα αρχεία για περαιτέρω ανάλυση.
 

Mensajes Wed 06 Mar 19 @ 10:57 am
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Γώργο παίζω σε windows (bootcamp). Στο stick που συνδέω δεν υπάρχουν favorite folders. Στον εξωτερικό σκληρό μου όμως έχω πολλούς. Το πρόβλημα όμως δημιουργείται και όταν αποσυνδέω ένα usb router που χρησιμοποιώ πάντα (είναι της wind και σε αυτό συνδέομαι στπ internet).
 

Mensajes Fri 08 Mar 19 @ 11:27 am
Εγώ σου απάντησα πως περίπου φαίνεται οτι δημιουργείται το πρόβλημα.

Αν θέλεις, στείλε μου τα αρχεία που σου ζήτησα, γιατί πιθανότατα είναι κάτι λάθος "χωρίς να φαίνεται"

Υ.Γ.: Αυτό το router/stick μήπως δέχεται και κάρτα SD και σου δημιουργεί θέμα;;;
 

Mensajes Fri 08 Mar 19 @ 11:30 am
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Ίσως (μάλλον). Θα το τσεκάρω και θα στείλω!
 

Mensajes Fri 08 Mar 19 @ 2:26 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Εγώ στον εξωτερικό σκληρό μου έχω δημιουργήσει έναν κεντρικό φάκελο με όνομα VIRTUAL FOLDERS , μέσα στον οποίο έχω όλους τους (δεκάδες ή εκατοντάδες) virtual folders (+υπο virtual folders). Δηλαδή όλος τους virtual folders τους έχω μέσα σε αυτό το φάκελο!
 

Mensajes Fri 08 Mar 19 @ 2:46 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Όντως έχω βάλει μία sd card μέσα στο ρουτεράκι (δεν ξέρω γιατί την έβαλα..) αλλά αυτή υπάρχει πάνω από 2 χρόνια χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα.
 

Mensajes Fri 08 Mar 19 @ 2:54 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Τώρα πεσ"μου Γιώργο τι ακριβώς θέλεις να σου στείλω και με ποιο τρόπο.
 

Mensajes Fri 08 Mar 19 @ 2:55 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Γιώργο ξέχασα. Μέσα στο φάκελο VirtualDJ (στο root του εξωτερικού σκληρού) και στον υποφάκελο Folders υπάρχει το αρχείο VIRTUAL FOLDERS.vdjfolders (που προφανώς είναι η συντόμευση για το φάκελο που έγραψα πιο πάνω..
 

Mensajes Fri 08 Mar 19 @ 4:38 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Λοιπόν Γιώργο είχες δίκιο. Το πρόβλημα το δημιουργεί κάποιο (ή κάποια) virtual folder. Θα σου αναφέρω όλα τα tests που έκανα. Όπως σου είπα παίζω σε bootcamp. Είτε έχω συνδεδεμένο το hub (φυσικά με εξωτερικό τροφοδοτικό) είτε όχι, είτε έχω internet (ασύρματο ή ενσύρματο ή εντελώς απενεργοποιημένα και τα δύο, με "κανονικό" ρούτερ ή το ρουτεράκι της wind που ανέφερα) το πρόβλημα είναι το ίδιο. Δηλαδή : Συνδέω τον εξωτερικό σκληρό και ανοίγω το Virtual. Παίζω ένα κομμάτι από ένα κανονικό φάκελο. Συνδέω και αποσυνδέω κανονικά συσκευές usb χωρίς κανένα πρόβλημα. Το browsing που πάντα γίνεται (και που πάντα γινόταν όπως σωστά ανέφερες) είναι στιγμιαίο και προφανώς έχει να κάνει και με τις τεράστιες δυνατότητες του υπολογιστή. Όλα καλά ως εδώ! Πάω τώρα σε ένα filter folder και παίζω κομμάτι από εκεί. Όταν συνδέω συσκευή usb κάνει browsing και μένει εκεί. Όσο κι αν περιμένω απόκριση του προγράμματος δεν ξεκολλάει. Αν τώρα στο κομμάτι αυτό πάω κάνω μετάβαση στο φάκελό του και το παίξω από εκεί δεν κολλάει ποτέ! Παίζοντας όμως κομμάτια από κάποιους άλλους virtual folders δεν κολλάει. Δε μπορώ να ψάξω όλους τους virtual folders που έχουν πρόβλημα αφού είναι πάρα πολλοί! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Κάποιοι virtual folders δημιουργούν πρόβλημα και αν δε βρεθεί λύση απλά όταν θα χρειαστεί να συνδέσω κάποια συσκευή usb θα παίζω το κομμάτι από τον κανονικό φάκελο. Ok!!

Ο-Μ-Ω-Σ.....

Όλα όσα ανέφερα τα έκανα και στο pc που έχω στο σπίτι (ένα HP all in one) και δεν κολλάει ποτέ. Ούτε παίζοντας τα κομμάτια που δεδομένα στο Mac δημιουργούν το πρόβλημα συνδέοντας μία συσκευή.

Βγάζεις κάποιο νόημα??
 

Mensajes Fri 08 Mar 19 @ 7:40 pm
Σου είπα οτι αυτό που καταλαβαίνουμε από το log είναι οτι το πρόβλημα το δημιουργεί κάποια συντόμευση που δείχνει σε άλλη συντόμευση και όχι σε πραγματικό αρχείο.

Αυτό που θέλω εγώ (για να αναλύσουμε το πρόβλημα) είναι να συμπιέσεις τον φάκελο VirtualDJ\Folders που έχεις σε κάθε δίσκο και να μου στείλεις τα αρχεία.

Έτσι θα μπορέσουμε να αναλύσουμε τα links που περιέχουν οι Virtual Folders και οι Favorite Folders και να δούμε από που προέρχεται το πρόβλημα
 

Mensajes Sat 09 Mar 19 @ 9:44 am
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Ok George. Σου τα στέλνω. Η μόνη απορία μου είναι γιατί συμβαίνει στον ένα υπολογιστή κι όχι στον άλλο..
 

Mensajes Sat 09 Mar 19 @ 11:16 am
djsadimPRO InfinityMember since 2006
σκέψη... το ρουτερ το χρησιμοποιείς και στους δυο υπολογιστές? το προβληματικό αρχείο μήπως είναι στην sd κάρτα!!!
 

Mensajes Sat 09 Mar 19 @ 12:59 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Όχι Θανάση. Έβγαλα την κάρτα sd από το ρούτερ. Βασικά έκανα πολλά tests. Με πλήρως απενεργοποιημένο το ίντερνετ. Διώχνοντας εντελώς τα αρχεία από το φάκελο του virtual στα έγγραφα (μήπως δημιουργείται από εκεί το πρόβλημα). Δημιούργησα Filter folders στο laptop με κανένα πρόβλημα. Είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα βρίσκεται στους εικονικούς φακέλους του εξωτερικού σκληρού που χρησιμοποιώ! Όπως είπα το πρόγραμα κολλάει ΜΟΝΟ όταν παίζει κομμάτι από κάποιους (όχι όλους) virtual folders του εξωτερικού μου σκληρού!
 

Mensajes Mon 11 Mar 19 @ 8:18 pm


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)