Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: Αρχείο Settings.xml

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Μέσα στο φάκελο C:\...\VirtualDJ υπάρχει το αρχείο settings.xml, στο οποίο αποθηκεύονται τόσο οι ρυθμίσεις του software, όσο και κάποιες "παράμετροι" που αφορούν στον εκάστοτε controller και στο εκάστοτε skin.

Κάποια στιγμή, είχα διαβάσει στο forum (αλλά δεν θυμάμαι εάν ήταν το αγγλόφωνο ή το ελληνικό και πότε) ότι καλό είναι μετά από κάθε επανεγκατάσταση του VirtualDJ, να μην κάνουμε copy-paste το backup του αρχείου settings.xml, αλλά να περνάμε τις ρυθμίσεις απ' την αρχή. Επίσης, σε πρόσφατο update, παρατήρησα ότι κάποια εκ των "αναβαθμίσεων" σχετιζόταν με: "Fix possible crash on Mac with bad settings".

Τα εύλογα ερωτήματα, είναι:

1. Ισχύει όντως ότι μετά από κάθε επανεγκατάσταση του VirtualDJ, καλό είναι να περνάμε τις ρυθμίσεις απ' την αρχή?

2. Υπήρχε - υπάρχει όντως η πιθανότητα το VirtualDJ να crashάρει (είτε σε Pc, είτε σε Mac), εάν υφίστανται "bad settings"?

3. Γενικά, υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέχουμε ή να "διορθώσουμε" (μέσω π.χ. NotePad++) στο αρχείο settings.xml?
 

Mensajes Tue 16 Apr 19 @ 10:32 am
Κατ' αρχήν άλλο επανεγκατάσταση και άλλο ενημέρωση/αναβάθμιση.

1. Εξαρτάται από το λόγο που κάνεις επανεγκατάσταση. Αν κάνεις επανεγκατάσταση σε ένα νέο υπολογιστή ή μετά από format μπορείς να κρατήσεις το παλιό αρχείο settings.xml
Αν κάνεις επανεγκατάσταση σαν μέρος της διαδικασίας troubleshooting καλό είναι να στην αρχή να δουλέψεις με ένα καινούργιο αρχείο settings.

2. Όχι. Δεν υπάρχουν "bad settings" Αυτό που διάβασες στο log αφορούσε μια πολύ σπάνια περίπτωση που στο αρχείο settings ήταν αποθηκευμένο το μενού ενός controller, αλλά σε "λάθος" μορφή. Δεν ήταν το αρχείο settings "κακό" Το πρόγραμμα έπρεπε να προβλέπει οτι σε περίπτωση που βρει αυτό το μενού θα πρέπει να το μετατρέψει στη νεώτερη/συμβατή του μορφή.

3. Γενικά όχι. Τα περιεχόμενα του αρχείου δεν είναι μυστικό, αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις με το Notepad++ και δεν μπορείς να το κάνεις ήδη από το παράθυρο ρυθμίσεων του προγράμματος.
 

Mensajes Tue 16 Apr 19 @ 12:34 pm
Thnx George...
 

Mensajes Tue 16 Apr 19 @ 6:54 pm


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)