Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: προβλημα

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Κύριοι Καλησπέρα σας
Θα γίνω όσο πιο σύντομος μπορώ και θα αναφερθώ στις λεπτομέρειες εδώ και 10 χρόνια παίζω με ένα MacBook Pro 13άρι και το Virtual DJ αγορασμένο κατά καιρούς χρησιμοποιούσα διάφορα Controller αλλά τα τελευταία 6 χρόνια χρησιμοποιούσα τη ναυαρχίδα της Pioneer xdj R1 για προσωπικούς λόγους μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα αγόρασα την xdj rx2 και αντιμετώπιζα ψηλό προβληματάκια σε ότι αφορά τον επεξεργαστή του laptop και όλα τα σχετικά είπα να αγοράσω λοιπόν και ένα MacBook Pro 15 Άρη του 2018 μέ touchbar 6πύρινο επεξεργαστή στα 4,8 boost SSD και όλα τα σχετικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω αυτή τη στιγμή είναι ότι βάζοντας το xdj-r1 πάνω στο Mac boook pro15 την ώρα που παίζω κολλάει το κοντρόλερ και χάνει την κάρτα ήχου το πρόγραμμα από μέσα χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση και στον κοντρόλερ αλλά και σε όλο τον υπολογιστή για να ξαναδιαβάσει την κάρτα ήχου του Controller υπόψιν δεν έχει σχέση με καλώδια και όλα τα σχετικά έχουμε κοιτάξει μέχρι τώρα Όλα αυτά
γνωρίζει κάποιος κάτι ευχαριστώ
 

Mensajes Sun 04 Nov 18 @ 10:24 pm
Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;;; :P

Δεν μπορώ να σου το επιβεβαιώσω επίσημα αλλά ο συνδυασμός των νέων MBP με διάφορους controller (και με την XDJ-RX2 να είναι ένας από αυτούς) έχει αποδειχθεί κακός συνδυασμός.
Πολλοί υποψιάζονται οτι το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στις θύρες USB C, αλλά δεν έχει αποδειχθεί οτι αυτό είναι το πρόβλημα.
Γενικά το πρόβλημα σου είναι μεν γνωστό, αλλά χωρίς λύση. Και δεν φταίει το πρόγραμμα, αλλά κάτι στη συνεργασία υπολογιστή - λειτουργικού - drivers - κονσόλας
Επίσης χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, σε γενικότερο επίπεδο τα καινούργια MBP δεν βγήκαν τόσο καλά και "σταθερά"

Σαν προσωρινή λύση θα σου πρότεινα να ρυθμίσεις καλύτερα το παλιό σου MBP. Θεωρώ οτι περνώντας το λειτουργικό από την αρχή (όχι αναβαθμίσεις επί αναβαθμίσεων) θα μπορέσεις να τρέξεις το VirtualDJ 2018 και την XDJ-RX2 χωρίς προβλήματα.
Το πως μπορείς να περάσεις καθαρό λειτουργικό σε MAC από την αρχή (με format και απευθείας εγκατάσταση της έκδοσης που θέλεις) είναι εύκολο να το βρεις στο internet/google. Θα χρειαστείς μόνο ένα USB stick μεγάλης χωρητικότητας. (8GB ή μεγαλύτερο)
Την διαδικασία αυτή την έχουμε συστήσει σε πολλούς χρήστες παλιότερων MAC που είχαν ανεξήγητα προβλήματα και "δούλεψε"
Σαν λειτουργικό για το παλιό σου MAC θα σου πρότεινα να βάλεις High Sierra ή Sierra. Για την ώρα δεν θα σου πρότεινα να βάλεις Mojave. Όχι γιατί το λειτουργικό μπορεί να έχει θέματα, αλλά γιατί δεν ξέρω σε τόσο παλιό MAC πως μπορεί να συμπεριφέρονται. (Αντίθετα έχω περάσει High Sierra σε MBP 2012 φίλου που παίζει με VirtualDJ 2018 και Pioneer DDJ-SZ και όλα δουλεύουν ρολόι)
 

Mensajes Mon 05 Nov 18 @ 8:26 am


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)