probam da uradim Broadcast ali neradi mi sajt koji mi oni dajuu mozeli iko da mi pomogne da napravim svoju stanicu radia internet bezplatno?????
Mensajes Mon 06 Jul 09 @ 9:25 pm
my radio .com ili tako nesto idi googlaj naci ces nesto kad nadjes sam citaj i onda idi i procitaj usr guide za peticu virtual dj li koji vec imas sekcija broadcast
Mensajes Tue 07 Jul 09 @ 11:13 am
Poštovanje.imam problem naime kad puštam streming pjesma na virtualu dj. pjesme mi imaju seckanje,server sam zakupio i sve je u redu samo pri puštanju muzike drugima korisnicaa zastaje muzika.
Virtual Dj. sam uzeo samo kao probu i vidim da ima 13 dana probe jel je problem možda šta nisam kupio licencu??? ili se može puštat muzika u "broadcast" bez pass i logina,jer neču kopavati virtual dj ako mi i sa licencom secka pjesme.
Hvala
Virtual Dj. sam uzeo samo kao probu i vidim da ima 13 dana probe jel je problem možda šta nisam kupio licencu??? ili se može puštat muzika u "broadcast" bez pass i logina,jer neču kopavati virtual dj ako mi i sa licencom secka pjesme.
Hvala
Mensajes Sat 31 Oct 09 @ 6:14 pm
Seckanje moze da bude do brzine Interneta i tvog upload-a (slanje na server). Proveri da li mozes uspesno da strimujes sa nekim drugim programom.
Mensajes Fri 27 Nov 09 @ 10:48 am