http://imageshack.us/photo/my-images/19/60326446402427696631320.jpg
Να και μια αλήθεια :P
Να και μια αλήθεια :P
Mensajes Mon 17 Dec 12 @ 3:18 am
Paidia anelava ena party me paidia, ilikies mexri kai tetarti dimotikou. Ta proigoumena xronia xrisimopoiousa tin pliopsifia twn top 20 tragoudiwn apo radio (ellinika kai ksena). Fetos omws dn nomizw pws i epilogi auti einai katalili kathos o ixos dn einai kai toso mainstream opws tis alles fores... exete kata nou kapoio stoixeio pros ta pou prepei na kinithw (to poulaki tsiou sigoura:P)
Mensajes Mon 17 Dec 12 @ 2:36 pm
Στο ίδιο κουπέ ενός τρένου βρίσκονταν ένας Έλληνας και ένας Γερμανός.
Απέναντι τους κάθονταν μια γριά 80 χρόνων και μια πολύ ωραία και σέξι γκόμενα με κοντή φούστα και αβυσσαλέο ντεκολτέ, 20άρα περίπου.
Τη λιγουρεύονταν ο Έλληνας με τον Γερμανό, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, γιατί ήταν η γριά μπροστά.
Κάποια στιγμή το τρένο περνάει μέσα από ένα σκοτεινό τούνελ και ξαφνικά ΣΠΛΑΑΑΤΣ!!! Ακούγεται μια πολύ δυνατή σφαλιάρα που έπεσε.
Σκέφτεται ο Έλληνας:
«O μ... ο Γερμανός πήγε να βάλει χέρι στην κοπέλα και αυτή τον χαστούκισε.»
Σκέφτεται ο Γερμανός:
«O άτιμος ο Έλληνας πήγε να βάλει χέρι στην κοπέλα κι αυτή κατά λάθος χαστούκισε εμένα»
Σκέφτεται η κοπέλα:
«Αυτοί οι δύο μ... πήγαν να μου βάλουν χέρι, αλλά κατά λάθος το έβαλαν στη γριά»...
Σκέφτεται η γριά:
«Κουφάλα Γερμαναρά από την Κατοχή στη χρωστούσα!!!»
Απέναντι τους κάθονταν μια γριά 80 χρόνων και μια πολύ ωραία και σέξι γκόμενα με κοντή φούστα και αβυσσαλέο ντεκολτέ, 20άρα περίπου.
Τη λιγουρεύονταν ο Έλληνας με τον Γερμανό, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, γιατί ήταν η γριά μπροστά.
Κάποια στιγμή το τρένο περνάει μέσα από ένα σκοτεινό τούνελ και ξαφνικά ΣΠΛΑΑΑΤΣ!!! Ακούγεται μια πολύ δυνατή σφαλιάρα που έπεσε.
Σκέφτεται ο Έλληνας:
«O μ... ο Γερμανός πήγε να βάλει χέρι στην κοπέλα και αυτή τον χαστούκισε.»
Σκέφτεται ο Γερμανός:
«O άτιμος ο Έλληνας πήγε να βάλει χέρι στην κοπέλα κι αυτή κατά λάθος χαστούκισε εμένα»
Σκέφτεται η κοπέλα:
«Αυτοί οι δύο μ... πήγαν να μου βάλουν χέρι, αλλά κατά λάθος το έβαλαν στη γριά»...
Σκέφτεται η γριά:
«Κουφάλα Γερμαναρά από την Κατοχή στη χρωστούσα!!!»
Mensajes Wed 19 Dec 12 @ 9:39 am
Παλιό και καλό με τη γιαγιά!
Και ένα από μένα:
Ο Χρήστος, γεμάτος ενθουσιασμό, πάει στο δάσος για να κυνηγήσει. Βλέπει μια μικρή καφετιά αρκούδα, τη σημαδεύει και τη
σκοτώνει. Τότε νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο, γυρίζει και βλέπει μια μεγάλη μαύρη αρκούδα η οποία του λέει: - Χρήστο, έχεις δύο επιλογές, ή σου χιμάω και σε σκοτώνω, ή μου κάθεσαι.
Ο Χρήστος αποφασίζει ότι προτιμά τη ζωή, οπότε σκύβει μπροστά και δίνεται στη μαύρη αρκούδα. Επί δύο εβδομάδες πονούσε, αλλά όταν έγινε καλά, ο Χρήστος ορκίστηκε να εκδικηθεί!
Πηγαίνει πάλι στο δάσος, βρίσκει τη μαύρη αρκούδα και τη σκοτώνει. Νιώθει πάλι κάποιος να τον κτυπάει στον ώμο. Αυτή τη φορά είναι ένα τεράστιο γκρίζλι. - Έκανες ένα τεράστιο λάθος, Χρήστο, του λέει το γκρίζλι... Διάλεξε τι θες, ή σε ξεσκίζω με νύχια και με δόντια, ή κάνουμε άγριο σεξ. Για άλλη μια φορά ο Χρήστος σκέφτηκε πως ήταν καλύτερα να υποκύψει.
Χρειάστηκε κάμποσες εβδομάδες για να συνέλθει, αλλά εξαγριωμένος πια ο Χρήστος, ξαναγυρίζει στο δάσος, βρίσκει το γκρίζλι και το σκοτώνει. Αισθάνεται ότι επιτέλους πήρε εκδίκηση, όταν νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο. Γυρίζει και βλέπει μια τεράστια πολική αρκούδα, η οποία του αποκρίνεται: Μεταξύ μας Χρήστο, δεν έρχεσαι στο δάσος πραγματικά για κυνήγι, έτσι;
Και ένα από μένα:
Ο Χρήστος, γεμάτος ενθουσιασμό, πάει στο δάσος για να κυνηγήσει. Βλέπει μια μικρή καφετιά αρκούδα, τη σημαδεύει και τη
σκοτώνει. Τότε νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο, γυρίζει και βλέπει μια μεγάλη μαύρη αρκούδα η οποία του λέει: - Χρήστο, έχεις δύο επιλογές, ή σου χιμάω και σε σκοτώνω, ή μου κάθεσαι.
Ο Χρήστος αποφασίζει ότι προτιμά τη ζωή, οπότε σκύβει μπροστά και δίνεται στη μαύρη αρκούδα. Επί δύο εβδομάδες πονούσε, αλλά όταν έγινε καλά, ο Χρήστος ορκίστηκε να εκδικηθεί!
Πηγαίνει πάλι στο δάσος, βρίσκει τη μαύρη αρκούδα και τη σκοτώνει. Νιώθει πάλι κάποιος να τον κτυπάει στον ώμο. Αυτή τη φορά είναι ένα τεράστιο γκρίζλι. - Έκανες ένα τεράστιο λάθος, Χρήστο, του λέει το γκρίζλι... Διάλεξε τι θες, ή σε ξεσκίζω με νύχια και με δόντια, ή κάνουμε άγριο σεξ. Για άλλη μια φορά ο Χρήστος σκέφτηκε πως ήταν καλύτερα να υποκύψει.
Χρειάστηκε κάμποσες εβδομάδες για να συνέλθει, αλλά εξαγριωμένος πια ο Χρήστος, ξαναγυρίζει στο δάσος, βρίσκει το γκρίζλι και το σκοτώνει. Αισθάνεται ότι επιτέλους πήρε εκδίκηση, όταν νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο. Γυρίζει και βλέπει μια τεράστια πολική αρκούδα, η οποία του αποκρίνεται: Μεταξύ μας Χρήστο, δεν έρχεσαι στο δάσος πραγματικά για κυνήγι, έτσι;
Mensajes Wed 19 Dec 12 @ 2:54 pm

Mensajes Wed 19 Dec 12 @ 4:10 pm
Για ακομη μια φορα , (Καποιοι ξερουν τι λεω) , δινω σε επιλεγμενους.....συναδελφους , ενα μικρο 2ωρο / 3ωρο παιδικο παρτακι , για 10χρονα περιπου.
Σαββατο 22/12 , Χαλανδρι , περιπου στις 6 το απογευμα.
PM me.
Σαββατο 22/12 , Χαλανδρι , περιπου στις 6 το απογευμα.
PM me.
Mensajes Fri 21 Dec 12 @ 2:16 pm
Πουτ@ν@ παραμόρφωση δε σε νίκησε κανείς!!!
Το πιο προσεγμένο, πιο καλοκουρδισμένο και πιο καλοσυντηρημένο ηχοσύστημα που έχω εγκαταστήσει ποτέ μετά απο τεσσεράμιση χρόνια ΑΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΣΤΗΣ λειτουργίας παρέδωσε πνεύμα πριν απο μισή ώρα περίπου...
Τι να σου κάνουν οι compressors και τα limiters όταν ο dj "βαρούσε" στα +16db στο κάθε κανάλι;;;
Απολογισμός 8 κόρνες από τους 8 συνολικά δορυφόρους και 1 woofer από τα 4 sub καμμένα...
Χοντρικά περίπου 1500 ευρώ ζημιά, κι εγώ αύριο το πρωί παραμονή Χριστουγέννων να πρέπει να "τρέξω" μήπως μπορέσω να βρω τίποτα δορυφόρους από φίλους και γνωστούς για να βγάλει το μαγαζί το τριήμερο και να μην μείνει κλειστό...
Συγχαρητήρια στους dj που νομίζουν οτι το να είσαι "dj" σημαίνει μόνο να πατάς κουμπάκια και να παίζεις με τα EQ και τα Gain του μίκτη σαν να είναι σβούρες...
Το πιο προσεγμένο, πιο καλοκουρδισμένο και πιο καλοσυντηρημένο ηχοσύστημα που έχω εγκαταστήσει ποτέ μετά απο τεσσεράμιση χρόνια ΑΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΣΤΗΣ λειτουργίας παρέδωσε πνεύμα πριν απο μισή ώρα περίπου...
Τι να σου κάνουν οι compressors και τα limiters όταν ο dj "βαρούσε" στα +16db στο κάθε κανάλι;;;
Απολογισμός 8 κόρνες από τους 8 συνολικά δορυφόρους και 1 woofer από τα 4 sub καμμένα...
Χοντρικά περίπου 1500 ευρώ ζημιά, κι εγώ αύριο το πρωί παραμονή Χριστουγέννων να πρέπει να "τρέξω" μήπως μπορέσω να βρω τίποτα δορυφόρους από φίλους και γνωστούς για να βγάλει το μαγαζί το τριήμερο και να μην μείνει κλειστό...
Συγχαρητήρια στους dj που νομίζουν οτι το να είσαι "dj" σημαίνει μόνο να πατάς κουμπάκια και να παίζεις με τα EQ και τα Gain του μίκτη σαν να είναι σβούρες...
Mensajes Sun 23 Dec 12 @ 8:31 pm
+16db?
pw re file de paei kala o kosmos
pw re file de paei kala o kosmos
Mensajes Mon 24 Dec 12 @ 4:53 am
PhantomDeejay wrote :
Πουτ@ν@ παραμόρφωση δε σε νίκησε κανείς!!!
Γιώργο καλό κουράγιο και ...τρέξιμο. Είπες μια μεγάλη κουβέντα που εδώ μέσα (και γενικότερα οι νέοι djs) θα την καταλάβουν ελάχιστοι.
PhantomDeejay wrote :
Έχοντας την 'εποπτεία' της ηχητικής κάλυψης σε 5 χειμερινά μαγαζιά και 3 καλοκαιρινά της πόλης μου, στα 'επικίνδυνα' μαγαζιά έχω εφαρμόσει δυο πρακτικές:
1) Monitor dj στο master και οχι στο booth. Ας τρώει συνεχώς την ίδια ένταση και παραμόρφωση που στέλνει ο dj και θα δεις πόσο πιο χαμηλά παίζει.
2) Εξωτερικό Volume Control μετά τον μίκτη και πριν τον επεξεργαστή. Όποτε χρειαστεί χαμηλώνετε η ένταση του μαγαζιού από 'κρυφό σημείο' και άσε τον dj να παίζει στα 'κόκκινα'...
Καλά Χριστούγεννα σε όλους
Mensajes Mon 24 Dec 12 @ 6:43 am
papagpanos wrote :
Έχοντας την 'εποπτεία' της ηχητικής κάλυψης σε 5 χειμερινά μαγαζιά και 3 καλοκαιρινά της πόλης μου, στα 'επικίνδυνα' μαγαζιά έχω εφαρμόσει δυο πρακτικές:
1) Monitor dj στο master και οχι στο booth. Ας τρώει συνεχώς την ίδια ένταση και παραμόρφωση που στέλνει ο dj και θα δεις πόσο πιο χαμηλά παίζει.
2) Εξωτερικό Volume Control μετά τον μίκτη και πριν τον επεξεργαστή. Όποτε χρειαστεί χαμηλώνετε η ένταση του μαγαζιού από 'κρυφό σημείο' και άσε τον dj να παίζει στα 'κόκκινα'...
Καταλαβαίνω τι λες... Όμως το σύστημα δεν κάηκε απο παραμόρφωση στο Master. Εκεί υπήρχε αρκετό headroom και το dbx μπορούσε να "καταπιεί" σχεδόν οποιαδήποτε βλακεία του dj. Το έκανε τόσα χρόνια άψογα!!!
Το σύστημα κάηκε γιατί ο dj έπαιζε απο τις 11 το βράδυ μέχρι τις 4 το πρωι περίπου με τα Gain των καναλιών στο "τέρμα" και παίζοντας με τις ψιλές σαν effect κάθε τρεις και λίγο...
Οι ενισχυτές δεν clip-άριζαν. Αλλά η τόση παραμόρφωση και σε υψηλές εντάσεις κατάφερε να κάνει τη ζημιά...
Και το πιο τραγικό δεν είναι αυτό!
Το πιο τραγικό είναι οτι όταν κάηκαν οι πρώτες κόρνες ο "dj" αφού δεν άκουγε καλά τις ψιλές πλεον ανέβασε το "HI" του EQ σε κάθε κανάλι στην κυριολεξία στο τέρμα καίγοντας έτσι μέσα σε 5 λεπτά και τις υπόλοιπες!!!
Έχω καταφέρει να βρω μόλις 2 δορυφόρους και ακόμα το αν θα ανοίξει το μαγαζί είναι αμφίβολο...
Mensajes Mon 24 Dec 12 @ 7:08 am
kai na fadasto o kosmos sinexize na pinei to poto tou anenoxlitos apo tin fasaria giati me to gain terma kai to eq hi sto terma i na to kanei san effect mousiki de vgainei...
Mensajes Mon 24 Dec 12 @ 8:51 am
Έχω ένα 'φίλο' της ίδιας συνομοταξίας. Έχει στην κατοχή του ένα μίκτη της formula sound μιας και ο θείος του είναι ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού. Χαρακτηρηστικά έχει ανεβάσει μια φοτό στο facebook όπου το master είναι στο κλιπ και αναφέρει πως εκείνο το βράδυ έγινε χαμός γιατί η μουσική ήταν πολύ δυνατή (καλό ε;). Τέλος είθελε να του πουλίσω την κάρτα ήχου μου (mayy 44) έναντι 40 ευρώ καθώς η κάρτα είναι στα 44.1kHz - 16 bit ενώ τα όλα του τα mp3 είναι στα 320 Kbps (ακόμα ποιό καλό ε;). Άντε τώρα να δώσεις σε τέτοια άτομα που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα ότι κάνουν λάθος. Το κακό δεν είναι ότι δεν έχουμε (εμείς οι νέοι) ιδέα για κάποια πράγματα αλλα ότι νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν άλλα να μάθουμε και μέχρι εκεί.
Mensajes Mon 24 Dec 12 @ 9:50 am
PhantomDeejay wrote :
Καταλαβαίνω τι λες... Όμως το σύστημα δεν κάηκε απο παραμόρφωση στο Master. Εκεί υπήρχε αρκετό headroom και το dbx μπορούσε να "καταπιεί" σχεδόν οποιαδήποτε βλακεία του dj. Το έκανε τόσα χρόνια άψογα!!!
Το σύστημα κάηκε γιατί ο dj έπαιζε απο τις 11 το βράδυ μέχρι τις 4 το πρωι περίπου με τα Gain των καναλιών στο "τέρμα" και παίζοντας με τις ψιλές σαν effect κάθε τρεις και λίγο...
Οι ενισχυτές δεν clip-άριζαν. Αλλά η τόση παραμόρφωση και σε υψηλές εντάσεις κατάφερε να κάνει τη ζημιά...
Το πιο τραγικό είναι οτι όταν κάηκαν οι πρώτες κόρνες ο "dj" αφού δεν άκουγε καλά τις ψιλές πλεον ανέβασε το "HI" του EQ σε κάθε κανάλι στην κυριολεξία στο τέρμα καίγοντας έτσι μέσα σε 5 λεπτά και τις υπόλοιπες!!!
Έχω καταφέρει να βρω μόλις 2 δορυφόρους και ακόμα το αν θα ανοίξει το μαγαζί είναι αμφίβολο...
Το σύστημα σου Γιώργο ήταν ελλιπές για αυτό έγινε οτι έγινε .
δεν είχες προβλέψει να βάλεις και την έξτρα προστασία που όταν ανιχνεύει παρατεταμένα παραμόρφωση στην είσοδο των ενισχυτών
να βγαίνει ένα χέρι και να αρχίζει στις φάπες τον υποτιθέμενο dj!!! το εννοώ και χωρίς LOL
καλά κουράγια!!! και καλά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους
Mensajes Mon 24 Dec 12 @ 10:55 am
Με τα χίλια ζόρια μάζεψα 6 δορυφόρους και το μαγαζί θα ανοίξει τελικά... Βέβαια ο ήχος θα είναι για τα μπάζα (που να προλάβω να παντρέψω 3 διαφορετικά σετ ηχείων) αλλά τουλάχιστον δεν θα μείνει κλειστό χριστουγεννιάτικα το μαγαζί...
Συνολικός απολογισμός κόστους (μαζί με τη δικιά μου αμοιβή και την υπενοικίαση 2 δορυφόρων) 2200 ευρώ!!!
Το μαγαζί δηλαδή θα δουλέψει στις γιορτές για να πληρώσει τη βλακεία κάποιου... Τεσπά...
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Συνολικός απολογισμός κόστους (μαζί με τη δικιά μου αμοιβή και την υπενοικίαση 2 δορυφόρων) 2200 ευρώ!!!
Το μαγαζί δηλαδή θα δουλέψει στις γιορτές για να πληρώσει τη βλακεία κάποιου... Τεσπά...
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Mensajes Mon 24 Dec 12 @ 11:08 am
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΙΑ
Mensajes Mon 24 Dec 12 @ 11:37 am
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Mensajes Mon 24 Dec 12 @ 12:30 pm
Κυριοι , γνωστοι και φιλοι , σας ευχομαι , ολοψυχα , Καλα Χριστουγεννα , και οτι επιθυμητε.
Mensajes Mon 24 Dec 12 @ 2:43 pm
Πρώτα απ' όλα, Καλά Χριστούγεννα σε όλους και πάνω απ' όλα με υγεία!
Επί της ουσίας:
Αν αφήσουμε το θέμα του GAIN στη μπάντα, μιας και το σφάλμα είναι πασιφανέσταστο, θα ήθελα να παραθέσω την εμπερία μου με τα MIDs και HIs...
Ίσως η εμπειρία μου να μην είναι αντιπροσωπευτική για όλα τα είδη μουσικής -αλλά τουλάχιστον στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής με φωνητικά- μου συμβαίνει συνεχώς να ακούω DJs τον οποίων τα EQ levels είναι τόσο υψηλά στα MIDs και HIs, που ενώ σου αρέσει το τραγούδι παρακαλάς να τελειώσει χωρίς να σου αφήσει ανεπανόρθωτη σωματική βλάβη!
Δε βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω, έκανα και κάποιες φορές ακόμα κάνω το ίδιο λάθος... Η λύση μου: Όταν αισθάνομαι ότι τα EQ levels μου είναι οκ, απλά χαμηλώνω λίγο ακόμα τα MIDs και HIs!
Επί της ουσίας:
PhantomDeejay wrote :
Το σύστημα κάηκε γιατί ο dj έπαιζε απο τις 11 το βράδυ μέχρι τις 4 το πρωι περίπου με τα Gain των καναλιών στο "τέρμα" και παίζοντας με τις ψιλές σαν effect κάθε τρεις και λίγο...Το πιο τραγικό είναι οτι όταν κάηκαν οι πρώτες κόρνες ο "dj" αφού δεν άκουγε καλά τις ψιλές πλεον ανέβασε το "HI" του EQ σε κάθε κανάλι στην κυριολεξία στο τέρμα καίγοντας έτσι μέσα σε 5 λεπτά και τις υπόλοιπες!!!
Αν αφήσουμε το θέμα του GAIN στη μπάντα, μιας και το σφάλμα είναι πασιφανέσταστο, θα ήθελα να παραθέσω την εμπερία μου με τα MIDs και HIs...
Ίσως η εμπειρία μου να μην είναι αντιπροσωπευτική για όλα τα είδη μουσικής -αλλά τουλάχιστον στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής με φωνητικά- μου συμβαίνει συνεχώς να ακούω DJs τον οποίων τα EQ levels είναι τόσο υψηλά στα MIDs και HIs, που ενώ σου αρέσει το τραγούδι παρακαλάς να τελειώσει χωρίς να σου αφήσει ανεπανόρθωτη σωματική βλάβη!
Δε βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω, έκανα και κάποιες φορές ακόμα κάνω το ίδιο λάθος... Η λύση μου: Όταν αισθάνομαι ότι τα EQ levels μου είναι οκ, απλά χαμηλώνω λίγο ακόμα τα MIDs και HIs!
Mensajes Mon 24 Dec 12 @ 8:12 pm
Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Χαρείτε αυτές τις γιορτές με όποιον τρόπο μπορείτε. Δεν έχουν μείνει και πολλά σε αυτό τον κόσμο. Κρατείστε τα πιο σημαντικά. Τα άτομα που σας αγαπούν και αγαπάτε.
Mensajes Tue 25 Dec 12 @ 3:44 pm
http://www.youtube.com/watch?v=Lv5TXUrOGhs
afto exei poli gelio..alla skotosan ena all time classic xristougeniatiko kommati..kommatara vasika!
afto exei poli gelio..alla skotosan ena all time classic xristougeniatiko kommati..kommatara vasika!
Mensajes Sat 29 Dec 12 @ 12:21 pm