χμμμμ να το και το τρακτορ....
Mensajes Thu 21 Feb 13 @ 9:02 am
Καλησπερα παιδια φιλος εχει ενα macbook air με ι5 επεξεργαστη και 4gbram πιστεύεται οτι μπορεί να το δουλέψει για μουσική η θα εχει προβληματα με θερμοκρασιες?
Mensajes Fri 22 Feb 13 @ 7:22 am
Δεν χάνει τίποτα να δοκιμάσει... Εξαρτάται από το πόσο θα το "ζορίσει" ώστε να "σηκώσει" θερμοκρασία...
Λογικά αν το θέλει για audio μόνο τότε δεν θα έχει πρόβλημα... Αν θέλει να παίξει και video (και μάλιστα HD) τότε μάλλον θα έχει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες. Σε κάθε περίπτωση η υπολογιστική ισχύς είναι ικανοποιητική!
Λογικά αν το θέλει για audio μόνο τότε δεν θα έχει πρόβλημα... Αν θέλει να παίξει και video (και μάλιστα HD) τότε μάλλον θα έχει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες. Σε κάθε περίπτωση η υπολογιστική ισχύς είναι ικανοποιητική!
Mensajes Fri 22 Feb 13 @ 7:26 am
Καλησπερα παιδια. Ξερει κανεις τι γινεται με το Mixtrack 2; Ποτε ερχεται Ελλαδα κλπ; Φαινεται καλο...
Mensajes Fri 22 Feb 13 @ 9:26 am
Mensajes Sat 23 Feb 13 @ 8:36 am
Γωγώ Τσαμπά χτές live σε ενα πολύ ωραίο club στην Περτρούπολη!!!!! Η κυρία.."Δεν Σου Κάνω Τον Άγιο" τα σπάσε παιδιά!!!! Πάάάάάρα πολύ κέφι και πολύς χορός...Και δεν της το 'χα!!
Mensajes Sat 23 Feb 13 @ 9:33 am
kalispera...psxanw ena remix tou Swee Dreams apo Eurythmics einai deep to mix pou psaxnw..kaneis na kserei??
Mensajes Sat 23 Feb 13 @ 5:19 pm
dimitris236 wrote :
kalispera...psxanw ena remix tou Swee Dreams apo Eurythmics einai deep to mix pou psaxnw..kaneis na kserei??
Mensajes Sun 24 Feb 13 @ 2:11 am
oeoss!! afto einai file!!thnx!!!
Mensajes Sun 24 Feb 13 @ 3:20 am
na rotisw ksereis kanenas kapoio programma h' kapoion tropo pou na kanw ola ta mp3 mou sta 128 kbps???
Mensajes Sun 24 Feb 13 @ 7:03 am
Mensajes Sun 24 Feb 13 @ 7:54 am
dimitris236 wrote :
na rotisw ksereis kanenas kapoio programma h' kapoion tropo pou na kanw ola ta mp3 mou sta 128 kbps???
mporeis na dokimaseis to Helium Sound Conveter einai free kai poly kalo...alla giati 128kbps...an einai mono gia xwro tha to metaniwseis meta 192kbps einai ok nomizw....aaaa des kai to switch...einai epishs free.
Mensajes Sun 24 Feb 13 @ 5:30 pm
δεν το θελω για μενα το προγραμμα...τα τραγουδια μου ειναι 192-256-320 απλα εχει ο κολητος μου ενα ραδιο στο ιντερνετ και θελει να τα κανει ολα 128 για να χωρεσουνε ολα στον σερβερ που του δινουνε...
Mensajes Mon 25 Feb 13 @ 12:44 am
Mensajes Mon 25 Feb 13 @ 1:37 am
ilias7 wrote :
http://www.youtube.com/watch?v=qfpR-APrIfI
Kai elega na to kano record apo tin TV !
poly kalo..
Mensajes Mon 25 Feb 13 @ 2:07 pm
kalimeraa!!!kserei kaneis pou mporw na vrw xromatista koumpakia gi ton controller mou??? eipa na ton omorfinw ligo :p
Mensajes Wed 27 Feb 13 @ 12:10 am
dj techtools kai mono paragelia....
Mensajes Wed 27 Feb 13 @ 6:52 am
aeida to site pou mou eipes alla den exei ton controller mou (akiyama syncron) na peis oti exoun oloi ta idio mege8os se koumpakia na peis ok alla... :/
Mensajes Wed 27 Feb 13 @ 8:33 am
Η ημέρα μου ξεκίνησε διαβάζοντας αυτό το άρθρο
http://www.lifo.gr/mag/features/3670
Παρ' όλο που αναφέρει καθαρό το φαινόμενο των bottle-DJs σα να μου φένεται πως το παροτρύνει κι όλας
http://www.lifo.gr/mag/features/3670
Παρ' όλο που αναφέρει καθαρό το φαινόμενο των bottle-DJs σα να μου φένεται πως το παροτρύνει κι όλας
Mensajes Fri 01 Mar 13 @ 8:17 am
Λοιπον για πειτε μου κατι.
Πως θα κανω εγγραφη το προγραμμα μου , αφου παιζω με κοντρολερ και αναλογικο μικτη , με καρτα ηχου , οποτε κατα συνεπεια , δεν κουνιεται το fader στο προγραμμα ?
Εννοω εγγραφη απο το προγραμμα , και να ακουγονται και οι μιξεις.
Με Audacity ? Θα ηθελα αν γινεται να μην εχω 2 προγραμματα να δουλευουν , δεν ξερεις καμια φορα....
Γι'αυτο λεω , εγγραφη απο το ιδιο το Virtual.
Ε? Πως?
Πως θα κανω εγγραφη το προγραμμα μου , αφου παιζω με κοντρολερ και αναλογικο μικτη , με καρτα ηχου , οποτε κατα συνεπεια , δεν κουνιεται το fader στο προγραμμα ?
Εννοω εγγραφη απο το προγραμμα , και να ακουγονται και οι μιξεις.
Με Audacity ? Θα ηθελα αν γινεται να μην εχω 2 προγραμματα να δουλευουν , δεν ξερεις καμια φορα....
Γι'αυτο λεω , εγγραφη απο το ιδιο το Virtual.
Ε? Πως?
Mensajes Fri 01 Mar 13 @ 11:27 am