Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: SOS κολλαει ξαφνικα το virtual
sokamasHome userMember since 2010
Παιδια χρονια πολλα!Hercules MK3 ,Laptop toshiba satellite.Εχω ενα προβλημα που μου εμφανιστηκε τελευταια!Καθως παιζω παγωνει η οθονη και σταματαει η μουσικη.αλλες φορες γινεται σε 30 ωρα αλλεσ σε 2 ωρες και αλλες σε 5.δεν κερω τι συμβαινει.επισης παρατηρησα οτι οταν βγαζω το καλωδιο τροφοδοσιας του λαπτοπ κανει ακριβως το ιδιο πραγμα.παγωνει και σταματαει η μουσικη.επισης το εκανε αυτο οταν στο ιδιο πολυμπριζο εβαλα ενα φορτιστη..τοσο καιρο παιζω στο ιδιο μαγαζι και δεν το χε κανει .. εχει 1 μηνα.
Νομιζα οτι φταιει το virtual και κατεβασα το 7.4 και αρχισα μετα να χω και δευτερο προβλημα.αυξομειωσεις στον ηχο.και η ποιοτητα ηχου χαλια..
Θα ηθελα τη βοηθεια σας!!Ευχαριστω!
 

Mensajes Fri 27 Dec 13 @ 9:55 pm
Τα προβλήματα σου είναι 2:

1) Οτι δεν χρησιμοποιείς γνήσιο λογισμικό

2) Οτι δεν ξέρεις να ρυθμίσεις το λογισμικό

Έχεις κι ένα τρίτο θέμα με τα ρεύματα στο μαγαζί που παίζεις και πιθανότατα πρόβλημα με την μπαταρία του laptop αλλά αυτά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν δεν λύσεις το 1 πρόβλημα σου.

Και επειδή είναι χρονιάρες μέρες να σου εξηγήσω γιατί είναι έτσι:

Μια σπασμένη έκδοση του Virtual μπορεί να κολλήσει ή να κρασάρει ανά πάσα στιγμή. Αυτό δεν είναι επειδή έτσι το λέω εγώ π.χ. ούτε επειδή έτσι το θέλει η εταιρεία. Είναι επειδή μερικοί "κράκερ" όπως πειράζουν τον κώδικα του προγράμματος για να σπάσουν την προστασία, πειράζουν ταυτόχρονα κι ένα άλλο κομμάτι του κώδικα που προκαλεί αστάθεια με συνέπεια τα κολλήματα.

Επίσης οι αυξομειώσεις στον ήχο και η "χάλια" ποιότητα ήχου οφείλονται στο Limiter που ενσωματώθηκε στο 7.4
Το κακό εδώ είναι οτι το limiter στην ουσία προσπαθεί να σε προστατέψει αποτρέποντας να "χαλάει" ο ήχος. Για να χαλάει ο ήχος πάει να πει οτι τα Gain των τραγουδιών σου βρίσκονται ρυθμισμένα στο θεό, και όλο αυτό που εσύ ακούς σαν αυξομείωση και χάλασμα είναι παραμόρφωση που θα περνούσε στα ηχεία σου αν δεν ήταν ενεργοποιημένο το limiter.

Εάν λύσεις αυτά τα δύο προβλήματα και το "πρόβλημα" παραμένει, τότε ναι είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με τα ρεύματα (υπόταση - υπέρταση στο δημόσιο δίκτυο)
 

Mensajes Sat 28 Dec 13 @ 4:02 am
sokamasHome userMember since 2010
Σ ευχαριστω φιλε για την βοηθεια σου.Λοιπον σημερα εκανα restore το toshiba satellit5e laptop.περασα το γνησιο Virtual το serial και μετα τα drivers του hercules.επαιξα 10 λεπτα και εβγαλα την πριζα τροφοδοσιας του λαπτοπ και μετα παλι κολλησε.παγωσε η οθονη.τι πιστευεις οτι φταει?υπαρχει περιπτωση να χει προβλημα ο controller???Eρχεται πρωτοχρονια και φοβαμαι μην γινει κατι.
 

Mensajes Sat 28 Dec 13 @ 1:47 pm
Καταρχας παιρνα το serial στο site, κατεβασε απο εκει το vdj απο το link που θα εχεις στο download center, και βλεπουμε..;)
 

Mensajes Sat 28 Dec 13 @ 1:50 pm
sokamasHome userMember since 2010
Κατάλαβα φίλος ποια ειναι η δουλειά σου
 

Mensajes Sat 28 Dec 13 @ 7:14 pm
Η δουλεια μου; Φοιτητης κυριως, και κανα φραγκο απο κανα παρτακι που και που παιζοντας μουσικη...
 

Mensajes Sat 28 Dec 13 @ 9:10 pm
Καλγσπετα παιδια εχω ενα θεματακι εχω βάλει το Virtual DJ συνδεόμενο με το κοντρολ και παιζι περίπου 2 λεπτα και μου Παγώνη η οθόνη τι γίνετε ξερει κανείς γνήσιο πρόγραμμα εχω
 

Mensajes Wed 18 Apr 18 @ 4:45 am
Καλημέρα σας παρακαλώ βοηθήστε με !! Έχω αγοράσει το numark party mix κονσόλα κατέβασα το virtual αυθεντικό και πληρώνω και μηνιαία συνδρομή !! Όμως τον τελευταίο μήνα 3 φορές ενώ παίζω στο μαγαζί το virtual ξαφνικά αναβοσβηνει τρέμει αλλάζει χρώματα δεν σταματάει να παίζει αλλά δεν μπορώ ν κάνω τίποτα πρέπει να το.κλεισω να το.ξανανοιξω και μετά δουλεύει κανονικά σας παρακαλώ τι πρέπει να κάνω γιατί κόβω αναγκαστικά την μουσική στο μαγαζί μέχρι να το ξανανοιξω
 

Mensajes Thu 15 Nov 18 @ 8:21 am
Κοίταξες να δεις αν υπάρχουν ενημερώσεις για τους drivers της κάρτας γραφικών σου;;;
 

Mensajes Thu 15 Nov 18 @ 9:34 am
dj PanVPRO InfinityMember since 2015
Παιδιά έχω παρόμοιο πρόγραμμα, με αγορασμένο το pro και με κονσόλα denon σε macbook pro 2019. Υπάρχουν στιγμές που επιλέγω τραγούδι και μόλις μπαίνει στο κανάλι αρχίζει να λαγκάρει, κολλάει η κονσόλα και το πρόγραμμα. Δεν το κάνει συχνά όμως έχει τύχει βραδιά να το κάνει 6 φορές αλλά και καμία, πλέον δουλεύω με ανασφάλεια κι έξτρα stick σε κονσόλα σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνω restart τα πάντα! Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάτι κάποιος;
 

Mensajes Mon 16 Aug 21 @ 2:46 pm
sv1obvPRO SubscriberMember since 2021
γεια σας παιδια. εχω το γνησιο προγραμμα πληρωμενο με κοντρολερ την 400 της pioneer και εχω ενα θεμα με τα τραγουδια μου. οταν παιζω μετα απο μια με μιαμιση ωρα μπορει και παραπανω να μου κανει κολληματα στο τραγουδι χωρις να το πειραξω και ακουγεται στα ηχεια του μαγαζιου που παιζω. ακομα και σε ενα καφε μαγαζι ειναι πολυ ξενερωμα να ακουγεται αυτο. μπορειτε να μου βρειτε μια λυση η να παω σε νεο σκλυρο δισκο? εχω κανει αλλαγη και στο καλωδιο του κοντρολερ μηπως φταιει αυτο αλλα συνεχιζει να μου κανει τα ιδια. της αναβαθμισεις της κανω κανονικα στο προγραμμα οταν το ζηταει. ευχαριστω πολυ προκαταβολικα και ευχομαι να βρεθει μια λυση!
 

Mensajes Mon 20 Nov 23 @ 9:37 pm
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
αρχικα ας φτιαξει ο καθενας ενα τοπικ διαφορετικο για να μην επικρατει το χαος... κανε ενα ελεγχο στο λαπτοπ σου (αναβαθμισεις drivers κλπ) προφανως για να κολλαει μετα απο ωρα κατι συμβαινει στο μηχανημα...
 

Mensajes Tue 21 Nov 23 @ 10:03 am