Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: help please ….

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Γειαα σας …. καλησπεραα :) … λοιπον παω 3η γυμνασιου και θα παμε 3ημερη και θα κανουμε ενα παρτυ στο ξεναδοχειο και θα παιξω dj … εγω συνηθως παιζω με αυτο ενισχυομενα και ετσι δεν ξερω τι κανω σε περιπτωση ενισχυτη :Ρ …. κατα 90 % το ηχοσυστημα του ξεναδοχειου θα ναι με ενισχυτη !μπορει καποιος να μ εξηγησει την συνδεσμολογια π θα ακολουθησω για να εχω ηχο ; [θα χρησημοποιο pioneer ddj ergo] αν μπορειτε πειτε μ τι καλωδια θα χρειαστω και π θα πρπει να τα συνδεσω?[σε ποια εξοδο ?]… [επισης στην σχεδοον αδυνατη περιπτωση τα ηχεια αν ειναι αυτοενισχυομενα μπορει να μ πει καποιος τις ονομασιες των εξοδων της κονσολας μ (σρ παιδια δεν ξερω καλα δεν ειμαι επαγγελματιας) ωστε να ζητησω αντιστοιχα καλωδια … ]


ευχαριστωω :) ελπιζω να εγινα κατανοητος

Βαγγέλης ….
 

Mensajes Wed 29 Jan 14 @ 8:59 am
Βαγγέλη αν το ξενοδοχείο έχει όλα αυτά που λες, το πιο πιθανόν είναι να υπάρχει ένας μείκτης στην καφετέριά του που θα έχει και DJ! Επομένως το μόνο που έχεις να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να βάλεις τις RCA εξόδους του Ergo σε μια είσοδο του μείκτη και να ανεβάσεις το αντίστοιχο fader. Αν πάλι δεν έχει μείκτη τότε δεν νομίζω να έχει και τόσο εξελιγμένη εγκατάσταση όπως αναφέρεις. Γενικότερα οι περισσότεροι ενισχυτές έχουν και RCA εισόδους ή αν όχι έχουν σίγουρα balanced τύπου XLR, επομένως με ένα καλώδιο TRS-XLR μπορείς να συνδέσεις την Ergo απευθείας στον ενισχυτή με τις TRS εξόδους που διαθέτης. Σε αυτή την περίπτωση να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με την ένταση του ενισχυτή για να μην προκαλέσεις κανένα πρόβλημα (αυτή η λύση πρέπει να είναι η τελευταία σου επιλογή καθώς το όλο set up είναι πολύ λάθος)
 

Mensajes Wed 29 Jan 14 @ 4:00 pm
ευχαριστω πολυ για ολαα !!! στην περιπτωση π εχουν μεικτη αυτο το καλωδιο ειναι οκευ ?
 

Mensajes Thu 30 Jan 14 @ 2:43 am
Αυτό είναι το RCA και ναι είναι ΟΚ :)
 

Mensajes Thu 30 Jan 14 @ 6:28 am
Ρωτησα το ξεναδοχειο και μ παν οτι δεν εχουν μεικτη και ενισχυτη εχουν μονο για την μικροφωνικη εγκατασταση ! Αυτο τι σημανει;;
 

Mensajes Mon 03 Feb 14 @ 8:13 am
Μικροφωνική Εγκατάσταση στον χώρο τον επαγγελματιών θεωρείτε η εγκατάσταση αυτοενισχυόμενων ηχείων (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Γενικότερα η μικροφωνική εγκατάσταση περιέχει μέσα ένα μείκτη στον οποίον μπορείς να συνδέσεις πολλές πηγές (σαν αυτόν που έχουν οι ορχήστρες σε διάφορα μαγαζιά). Τώρα επειδή θεωρώ πως σου απάντησαν από την reception και όχι κάποιο υπεύθυνος, μάλλον σου απάντησαν και αυτή χωρίς να ξέρουν. Μικροφωνική μπορούν να εννοούν και την εγκατάσταση αναγγελιών. Οπότε φύλαξε το RCA που κάνεις στις περισσότερες περιπτώσεις (σαν και αυτές που σου έγραψα παραπάνω) και να είσαι πολύ προσεκτικός με τις εντάσεις και το τι συνδέεις και που!
 

Mensajes Mon 03 Feb 14 @ 8:37 am
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Achilea πάνω στο ''Μικροφωνική Εγκατάσταση στον χώρο τον επαγγελματιών θεωρείτε η εγκατάσταση αυτοενισχυόμενων ηχείων'' δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Η ''μικροφωνική'' που ανέφεραν στο ξενοδοχείο έχει ενσωματωμένο ενισχυτή οπότε δε χρειάζονται αυτοενισχυόμενα ηχεία.

Απαιτείται αρκετός (έως πολύς) χρόνος να αναλύσουμε το συγκεκριμένο θέμα. T-paint αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή να ξέρεις είναι πως όσα έχεις (με το καλώδιο της φωτογραφίας) αρκούν για να κάνεις τη δουλειά σου.
 

Mensajes Mon 03 Feb 14 @ 9:05 am
ευχαριστω πολυ αλλα για να καταλαβω το καλωδιο που θα το βαλω στην μικροφωνικη εγκατασταση :Ρ
 

Mensajes Mon 03 Feb 14 @ 12:13 pm
djsadimPRO InfinityMember since 2006
t-paint wrote :
ευχαριστω πολυ αλλα για να καταλαβω το καλωδιο που θα το βαλω στην μικροφωνικη εγκατασταση :Ρ

εδώ τα πράγματα περιπλέκουν ανάλογα με την μικροφωνική θα πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα βύσματα κάλο θα είναι να έχεις και δυο ανταπτορες μονοφωνικό καρφί σε RCA. όντως ο όρος μικροφωνική είναι πολύ γενικός. μπορεί να είναι ένας ενισχυτής με μερικές εισόδους μικροφώνων και να χρησιμοποιείται για ομιλίες - συνέδρια ή μπορεί να είναι μια αυτοενισχυόμενη κονσόλα που μπορείς να συνδέσεις όργανα , μικρόφωνα,
 

Mensajes Mon 03 Feb 14 @ 12:48 pm
ναι απο οτι ειδα στο σαιτ του ξεναδοχειου π μπηκα ειναι για ομηλιες νομιζω η αιθουσα οποτε πιστευετε οτι ειμαι καλυμενος τελικως με ενα καλωδιο rca ?
 

Mensajes Mon 03 Feb 14 @ 1:24 pm
Ο όρος μικροφωνική εγκατάσταση είναι παρεξηγημένος. Κανονικά δεν είναι καθόλου "γενικός" όρος αλλά δεν είναι επί του παρώντος να το αναλύσουμε το θέμα.
Έχοντας μια καλή σχέση με ξενοδοχειακούς χώρους εγώ θα σου πω ένα πράγμα:

Πιθανότατα μιλάμε ή για σύστημα 100V οπότε ξεχνάτε το πάρτυ τελείως ή για μερικά 4ίντσα ή 6ίντσα διεσπαρμένα στο χώρο που θα παίζουν πάνω σε ένα ενισχυτή. Σ' αυτή την περίπτωση θα έχεις περιορισμένη ένταση και πολύ περιορισμένο μπάσσο. Οπότε πρόσεχε γιατί το να κάψεις τα ηχεία ή τον ενισχυτή είναι πανεύκολο.
 

Mensajes Mon 03 Feb 14 @ 2:35 pm
ωραια θα προσεχω ;)
 

Mensajes Mon 03 Feb 14 @ 2:41 pm
Και κάτι τελευταίο: ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΚΑΝ σε είσοδο μικροφώνου να συνδέσεις την κονσόλα σου έστω και με αντάπτορες...
 

Mensajes Mon 03 Feb 14 @ 2:50 pm
οχι ουτωσιαλος θα χρησημοποησω καλωδια rca ;)
 

Mensajes Mon 03 Feb 14 @ 4:58 pm
παιδια να ρωτησω το ξενναδοχειο τι ακριβως μηχανηματα εχει θα σας βοηθησει ;
 

Mensajes Mon 03 Feb 14 @ 5:03 pm
θελω να κατεβασω mappings αλλα δεν με αφηνει η σελιδα και μου λεει οτι: ''ισχυουσών αδειών σας δεν σας επιτρέπει να κατεβάσετε Ελεγκτές'' τι να κανω???
 

Mensajes Sun 09 Feb 14 @ 2:05 pm
Τι πρέπει να κάνεις:
1) Να γράφεις την ερώτηση σου σε σχετικό νήμα ή να ανοίγεις καινούργιο (αν και το συγκεκριμένο νήμα έχει πολύ γενικό τίτλο οπότε δικαιολογείσαι ως ένα βαθμό)
2) Να διαβάσεις τους κανόνες λειτουργίας του forum (το πρώτο νήμα πάνω - πάνω). Εκεί μεταξύ άλλων εξηγεί και γιατί σου βγάζει αυτό το μήνυμα.

Το μήνυμα:
Το μήνυμα που σου βγάζει είναι οτι δεν μπορείς να κατεβάσεις mappers (ή skins κτλ) γιατί δεν έχεις τα απαραίτητα "δικαιώματα"
Δικαιώματα να κατεβάσουν mappers έχουν μόνο οι χρήστες που έχουν δηλωμένη την έκδοση VirtualDj PRO FULL στο προφίλ τους.
Εάν έχεις γνήσιο το VirtualDj PRO FULL πέρασε τον σειριακό σου αριθμό στο προφίλ σου σ' αυτήν εδώ τη σελίδα: http://www.virtualdj.com/users/edit.html
Μετά θα μπορείς να κατεβάσεις οτι θέλεις.
 

Mensajes Sun 09 Feb 14 @ 4:07 pm
φιλε ευχαριστω αλλα το vdj το χω απο χακερ μαλον και ετσι δεν μου ειχε αυτον τον αριθμο.μιπως μπορεις να μου δςσεισ τον δικο σου γιατι το χρηαζομαι και ειναι αναγκη???
 

Mensajes Mon 10 Feb 14 @ 12:24 pm
Απλά: ΟΧΙ!

Topic Locked!
 

Mensajes Mon 10 Feb 14 @ 12:38 pm


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)