Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: ΠΑΛΑΙΟΣ DJ ΨΑΧΝΕΙ.....THN ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Καλησπέρα στο forum και σε όλους τους φίλους του Djing

Πρόσφατα αποφάσισα να ξανα ασχοληθώ με το αγαπημένο μου χόμπι το οποίο για αρκετά χρόνια έχω εγκαταλείψει. Και το χόμπι αυτό δεν είναι αλλο απο το Djing το οποίο για πολλά χρόνια ήταν και το κύριο επάγγελμα μου σε διάφορα clubs . Δυστυχώς έχω μείνει στην εποχή της αναλογικής τεχνολογίας ( technicks mkΙΙ , βινυλια κλπ). Βέβαια τα τελευταία χρόνια έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά και με το VDJ κάνοντας χρήση μίας μικρής κονσόλας HERCULES MKII.

Αντί λοιπόν να μπω στην διαδικασία παρακολούθησης διαφόρων DJ Shools και σεμιναρίων τα οποία θα μου δώσουν κατά την γνώμη μου μία επιδερμική εικόνα της σημερινής ψηφιακής τεχνολογίας , ΣΚΈΦΤΗΚΑ ότι θα ήταν προτιμότερο να συνεργαστώ εθελοντικά και εννοώ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΟΙΒΗ με κάποιο φίλο DJ οποίος είτε εργάζεται σε μαγαζί είτε σε κάποια εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων ώστε να εξοικειωθώ με τα decks τα softwares, τις συνδεσμολογίες των σημερινών μηχανημάτων κλπ.

Οποιαδήποτε ιδέα ή πρόταση απο όλους σας είναι δεκτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

nikolas
 

Mensajes Fri 30 Oct 15 @ 4:23 pm
Αν γενικά κατέχεις τα βασικά (που πρέπει να τα κατέχεις αφού πέρασες από μίξη με αναλογικά μέσα) τότε η μετάβαση στην "ψηφιακή" εποχή δεν θα δυσκολέψει αρκεί να έχεις μια εξοικείωση με τους η/υ
Η ιδέα σου στην θεωρία είναι πολύ καλή αλλά στην πράξη δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε που εγκατέλειψες το σπορ. Το dj-ιλίκι εξακολούθει να έχει τρομερό βρόμικο και κομπλεξικό ανταγωνισμό. Αυτό σημαίνει οτι δύσκολα θα βρεις αυτόν τον άνθρωπο που θα κάτσεις δίπλα του, θα μάθεις και θα σε μάθει κι αυτός 5 πράγματα. Μάκαρι να τον βρεις γιατί πραγματικά είναι ένας πολύ καλός τρόπος εκμάθησης απ' την στιγμή που ήδη έχεις τις βάσεις.
 

Mensajes Fri 06 Nov 15 @ 6:36 pm
Αγαπητέ PhantomDJ ευχαριστώ για την απάντηση.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε ότι αφορά την νοοτροπία που υπάρχει και σε αυτό το επάγγελμα. Από τα αναγραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι ο δρόμος είναι ένας και μοναδικός : Εντατική προπόνηση στο σπίτι, με εξοπλισμό που πρέπει να αποκτήσω ώστε να εξοικειωθώ και στην συνέχεια να "βγώ" στην αγορά.


Ευχαριστώ για τις συμβουλές


Nikolas
 

Mensajes Sat 07 Nov 15 @ 10:52 pm


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)