Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: Με δυο υπολογιστες

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Εχω δυο υπολογιστες ο ενας δουλευη τα windows7 και ο αλλος τα windows 10 καθε φορα που ανοιγω το προγραμμα ειτε με τον εναν η με τον αλλον μου ζητα κωδικους θα υπαρχει προβλημα αν το δουλευω ετσι το προγραμμα γιατι καποια στιγμη οταν πηγα να ανοιξω το προγραμμα μου εβγαλε μηνυμα οτι εχω περασει σε πολλους υπολογιστες το προγραμμα. Θα υπαρχει προβλημα αν το δουλευω ετσι και με τους δυο οχι ταυτοχρονα μια μερα με τον εναν και την αλλην με τον αλλον και ο λογος ειναι οτι ειναι σταθεροι και τους εχω σε δυο διαφορετικα μαγαζια και ποτε δουλευω στο ενα και ποτε στο αλλο.
 

Mensajes Tue 18 Feb 20 @ 4:58 am
Το πρόγραμμα μπορείς να το λειτουργείς ταυτόχρονα έως και σε 2 "μηχανάκια" (Pc ή laptop), χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Από την στιγμή που θα το ενεργοποιήσεις σε 3ο, αυτόματα θα απενεργοποιείται απ' το 1ο που το ενεργοποίησες, ώστε και πάλι να βρίσκεται ταυτόχρονα έως και σε 2 "μηχανάκια" (Pc ή laptop).
 

Mensajes Tue 18 Feb 20 @ 5:59 am
ευχαριστω πολυ για την απαντηση
 

Mensajes Tue 18 Feb 20 @ 8:04 am
Κατ' αρχήν εφόσον χρησιμοποιείς μόνο 2 υπολογιστές και εφόσον έχεις τσεκαρισμένη την επιλογή Stay logged-in το VirtualDJ δεν θα έπρεπε να σου ζητάει κωδικό κάθε φορά που το ανοίγεις.
Για 2 υπολογιστές, κρατάει αποθηκευμένο το log-in και δεν σε πετάει απ' έξω.

Από εκεί και πέρα το σύστημα αυτή τη στιγμή βλέπει 4 διαφορετικούς υπολογιστές τις τελευταίες 30 μέρες.
Οπότε ή κάτι δεν μας λες καλά, ή κάτι άλλο συμβαίνει που πρέπει να ψάξεις να το βρεις (π.χ. κάποιος σου έκλεψε τον κωδικό σου)
Αν υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει υποκλέψει τον κωδικό σου, τότε άλλαξε τον κατευθείαν από εδώ https://www.virtualdj.com/users/edit.html
Ο νέος κωδικός θα ισχύει και για το πρόγραμμα και έτσι θα είσαι σίγουρος οτι δεν υπάρχει και κάποιος άλλος που χρησιμοποιεί την άδεια σου.
 

Mensajes Tue 18 Feb 20 @ 8:04 am


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)