Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: SX3 & MasterVU Led

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Καλησπερα παιδια, υπαρχει ενα θεμα σχετικα με τα master VU led στο skin οταν κουμπωνω την sx3 πανω. Ενω χωρις controller δουλευουν κανονικα , αλλα και με την hercules instict παλι κανονικα, οταν συνδεσω την sx3 σταματανε κατευθειαν! Εντωμεταξυ το κανει σε διαφορα skin οποτε δεν τιθεται θεμα skin.
 

Mensajes Tue 18 Feb 20 @ 6:53 pm
djsadimPRO InfinityMember since 2006
λογικό αφού η s3 δουλεύει με external mixer!!!!
 

Mensajes Tue 18 Feb 20 @ 9:10 pm
Αν εννοεις οτι συμβαινει αυτο επειδη ειναι hardware το master της pioneer εχω να σου πω οτι σε ενα φιλο που εχει denon stand alone με επισης hardware master λειτουργει κανονικα. Μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στην εντολη του skin?
 

Mensajes Wed 19 Feb 20 @ 10:08 am
djsadimPRO InfinityMember since 2006
τι ένδειξη θέλεις να σου δώσει το master αφού το sound setup είναι 4 out decks ;)


για ποια denon μιλας;
 

Mensajes Wed 19 Feb 20 @ 12:58 pm
Να μου δωσει στο skin το αποτελεσμα που παιρνω απο το master output. Οπως παιζουν τα led της pioneer τα master ετσι δεν θα επρεπε να παιζουν και τα led του skin? Γιατι στο σκιν δειχνει να να μην βγαζει σημα καθολου out?
Θα προσπαθησω να ανεβασω κι ενα videο το βραδυ αν και δεν καταλαβαινω γιατι μπερδευτηκαμε ετσι...
 

Mensajes Wed 19 Feb 20 @ 2:25 pm
djsadimPRO InfinityMember since 2006
dimitris_g wrote :
Να μου δωσει στο skin το αποτελεσμα που παιρνω απο το master output. Οπως παιζουν τα led της pioneer τα master ετσι δεν θα επρεπε να παιζουν και τα led του skin?...

οχι γιατι ειναι hardware;...
 

Mensajes Wed 19 Feb 20 @ 2:34 pm
Ωπα...τωρα αρχισε να το επεξεργαζεται σωστα ο εγκεφαλος μου.... εχεις δικιο.. οποτε δεν υπαρχει τροπος να επιστρεψει το κοντρολερ αποτελεσμα μαστερ στο προγραμμα ουτε το προγραμμα να υπολογισει μονο του το αποτελεσμα των 2 ενδεχομενως καναλιων που ειναι στον αερα?
 

Mensajes Wed 19 Feb 20 @ 3:11 pm
Άλλο πράγμα το hardware master (σαν ρυθμιστικό που πλέον όλες οι κονσόλες το έχουν hardware) και άλλο η ρύθμιση του ήχου.
Η SX3 δουλεύει με external mixer audio setup οπότε στις ρυθμίσεις ήχου δεν υπάρχει έξοδος "master" για να την μετράει το πρόγραμμα.
Για να δουλέψουν τα Master Vu meters στο skin χρειάζεται η ρύθμιση του ήχου να έχει έξοδο master, δηλαδή η κονσόλα να δουλεύει με master + headphones audio setup.
Με external mixer audio setup επίσης δεν δουλεύει το sandbox και συνήθως ούτε το autoPFL
 

Mensajes Wed 19 Feb 20 @ 3:15 pm
dimitris_g wrote :
οποτε δεν υπαρχει τροπος να επιστρεψει το κοντρολερ αποτελεσμα μαστερ στο προγραμμα ουτε το προγραμμα να υπολογισει μονο του το αποτελεσμα των 2 ενδεχομενως καναλιων που ειναι στον αερα?

Όχι, γιατί γενικά το πρόγραμμα δεν ξέρει τι κάνει ο hardware μίκτης.
Ειδικά (συγκεκριμένη κονσόλα) το πρόγραμμα "ξέρει" μέσω MIDI τις θέσεις κάποιων ρυθμιστικών της κονσόλας και θεωρητικά θα μπορούσε να υπολογίσει ένα "vu-meter" μόνο που αυτό το vu-meter δεν θα είχε καμία πραγματική / μετρητική αξία. Θα ήταν απλά ένα visual που θα ανεβοκατέβαινε άσκοπα.
Επίσης η κονσόλα έχει έξοδο Record loopback στο USB bus. Από εκεί θα μπορούσες θεωρητικά πάλι να πάρεις το vu-meter της εξόδου της κονσόλας, πλην όμως αυτό το vu-meter είναι pre-master οπότε πάλι δεν έχει πραγματική μετρητική αξία.
 

Mensajes Wed 19 Feb 20 @ 3:22 pm
Got it!
 

Mensajes Wed 19 Feb 20 @ 4:28 pm


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)