Μετα την τελευταια αναβαθμιση αλλαξε η λειτουργια εγραφης Hotcue? To Cue (εφοσον υπαρχει Hotcue 1 εγγεγραμμενο) δεν ειναι πλεον προσωρινο αλλα μεταφερει το hotcue 1 στη νεα θεση.. Εψαξα για σχετικη ρυθμιση αλλα δεν βρηκα κατι με αποτελεσμα σε μια εκδηλωση που ειχα χθες να κανω μανταρα τα hotcue μου...
Mensajes Mon 07 Sep 20 @ 10:42 am
Οχι δεν έχει αλλάξει κάτι. Δες τι actions έχουν τα κουμπιά που χρησιμοποιείς στον controller σου.
Αν δεν βρεις κάτι σχετικό, περιέγραψε τι ακριβώς κάνεις και πως (από controller ή σκιν)
EDIT. Μήπως χρησιμοποιείς tracks από τις Rekorbox Playlists ?
Αν δεν βρεις κάτι σχετικό, περιέγραψε τι ακριβώς κάνεις και πως (από controller ή σκιν)
Mensajes Mon 07 Sep 20 @ 12:55 pm
djdad wrote :
Οχι δεν έχει αλλάξει κάτι. Δες τι actions έχουν τα κουμπιά που χρησιμοποιείς στον controller σου.
https://youtu.be/fsrlSsXl0Q8
το κανει και με το σκιν και με το κοντρολερ....
Mensajes Mon 07 Sep 20 @ 2:23 pm
Το κάνει και σε μένα...
@ Dimitris: Ρε, έχεις αλλάξει χρώματα στο skin μου και το έχεις κάνει χριστουγεννιάτικο δέντρο! Ρεζίλι με έχεις κάνει... :P
@ Dimitris: Ρε, έχεις αλλάξει χρώματα στο skin μου και το έχεις κάνει χριστουγεννιάτικο δέντρο! Ρεζίλι με έχεις κάνει... :P
Mensajes Mon 07 Sep 20 @ 3:55 pm
ΟΚ, ηταν οντως bug , θα διορθωθει συντομα.
Mensajes Mon 07 Sep 20 @ 4:15 pm
Theios Giorgos wrote :
Το κάνει και σε μένα...
χαχαχαχα, θα τα ανεβαζω ασπρομαυρα βρε!
P.S. Τα Χριστουγεννα ενα lockdown δρομος ειναι....
Mensajes Mon 07 Sep 20 @ 4:17 pm