Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: mp3_temp
Εδω κι αρκετο καιρο μου συμβαινει κατι περιεργο... κατεβαζω καποια κομματια, τα κανω επεξεργασια tags και οταν παω το βραδυ να παιξω καποια απο αυτα (ελαχιστα ευτυχως) δεν υπαρχουν πουθενα. Ψαχνοντας λοιπον με τον explorer ανακαλυψα οτι τα κομματια υπαρχουν στους φακελλους που τα ειχα βαλει αλλα με καταληξη mp3_temp
Σβηνω την καταληξη temp και τα ξαναβλεπει το VDJ... Στην αρχη ηταν σπανιο το θεμα και δεν ασχοληθηκα αλλα πλεον εχει αρχισει και γινεται τακτικο (και σπαστικο). Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?
 

Mensajes Tue 17 Jan 23 @ 9:29 pm
Την επεξεργασία tags με τι την κάνεις; Με το VirtualDJ ?
Το πιθανότερο είναι οτι το πρόβλημα σου δημιουργείται επειδή τα συγκεκριμένα αρχεία είναι "κλειδωμένα" από κάποια διεργασία κατά την επεξεργασία.
 

Mensajes Wed 18 Jan 23 @ 8:57 am
Ναι, παντα μεσα απο vdj ... μονο το dropbox λειτουργει στο παρασκηνιο. Λες απο αυτο?
 

Mensajes Wed 18 Jan 23 @ 9:14 am
Θύμησε μου.. Μαζί ρυθμίσαμε τα κομμάτια να είναι μέσα στο Dropbox ή με άλλο;
Αν ναι, το πιθανότερο είναι να κλειδώνει τα αρχεία το Dropbox.
Σε αυτή την περίπτωση μια προσωρινή λύση είναι να απενεργοποιείς (παύση) για λίγη ώρα τον συγχρονισμό όταν ξέρεις οτι θα κάνεις εργασίες με τα αρχεία σου.
Και προσφανώς αυτό κανονικά είναι πρόβλημα του Dropbox. Παλιότερα δεν μου είχε τύχει ποτέ, αλλά τώρα τελευταία και εμένα (σε άλλους είδους εργασίες) έτυχε να δω αρχεία κλειδωμένα από το Dropbox.

Αν δεν χρησιμοποιείς Dropbox τότε αγνόησε οτι έγραψα, αλλά ψάξε για οτιδήποτε "παρόμοιο" μπορέι να συμβαίνει
 

Mensajes Wed 18 Jan 23 @ 10:05 am
Ναι, μαζι το ειχαμε φτιαξει και το χρησιμοποιω φανατικα. Δεν εχω προβλημα να κανω pause για οση ωρα φτιαχνω τα tags, απλα μου κανει εντυπωση οτι ξεκινησε να το κανει ξαφνικα το τελευταιο διαστημα και γινεται ολο και πιο συχνο
 

Mensajes Wed 18 Jan 23 @ 10:57 am
PhantomDeejay wrote :
Και προφανώς αυτό κανονικά είναι πρόβλημα του Dropbox. Παλιότερα δεν μου είχε τύχει ποτέ, αλλά τώρα τελευταία και εμένα (σε άλλους είδους εργασίες) έτυχε να δω αρχεία κλειδωμένα από το Dropbox.


 

Mensajes Wed 18 Jan 23 @ 11:09 am