Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: EFFECTS

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Παιδες ειναι αμαρτια ενα τοσο καλο προγραμμα σαν το VDJ με ολες αυτες τις αρετες να ειναι πισω στο θεμα των εφφε...Ξερω δεν ειμαι εγεγραμμενος εδω γιατι πολυ απλα δεν εχω το official προγραμμα σας... αλλα σε ενα φιλο που το δοκιμασα ειδα οτι υστερει πολυ σε συγκριση με traktor και serato στο θεμα των εφφε... Γιατι αυτο? Ειναι πολυ κριμα πραγματικα! Εκει δηλαδη που εχεις την κονσολα σου ειτε ergo ειτε οτιδηποτε αλλο και μπορεις να χειριστεις τα εφφε οπως σε ενα μικτη pioneer και σε κ....ει στη κυριολεξια να κανεις παπαδες στο VDJ σε σταματαει ενω σε θεμα χρησης ειναι πολυ ανετο και βολικο για καποιον που καποια βραδια δουλευει πανω σε πιεση και ειναι πολυ πιθανο να μην θυμαται καποια τραγουδια.... Μακαρι να αλλαξει αυτο και να φτασει και το VDJ τα εφφε του εκει που ειναι και τα αλλα... Best Wishes!
 

Mensajes Thu 19 Sep 13 @ 1:10 pm
ξεχνάς, ότι το Virtual DJ υποστηρίζει και VST effects, κάτι που κανένα άλλο πρόγραμμα για DJs δεν έχει. Μπορείς να αποκτήσεις effects όπου το Traktor και το Serato δεν θα μπορέσουν να έχουν ποτέ. Ακόμα, αν κατάλαβα καλά, αυτό που είπες, να ξέρεις πως είναι πολύ λάθος να χρησιμοποιείς τα effects για να κρύβεις λάθει σου και όχι για να προσθέσεις καινούργια στοιχεία στον ήχο σου. Τέλος όσο αφορά τα άλλα προγράμματα είναι γεμισμένα με ένα κάρο effect απ' τα οποία λίγα είναι πραγματικά χρήσιμα.
 

Mensajes Thu 19 Sep 13 @ 1:19 pm
Μα γι'αυτο το θεμα ακριβως ειναι οτι με σταματουσε οπως ειπα και χθες στο open που εκανα στο θεμα... Δεν θελω να καλυψω κανενα απολυτως λαθος γιατι ως αρχη εχω οτι αν κανεις το λαθος το εκανες δεν κοιτας να το καλυψεις με εφφε και αηδιες γιατι εκει το χειροτερευεις... Καθαρα ο σκοπος των εφφε ειναι η δημιουργητικοτητα και η εμπνευση νεων ηχων.... Οσο αφορα τωρα τα VST ναι μεν εχεις επιλογες αλλα η φυση ξαναλεω των εφφε του VDJ δεν τα αφηνει να συμπεριφερθουν οπως πρεπει δλδ εκει που θα κατεβασεις το fader και εχεις ειτε echo ειτε delay δεν θα κανει οπως κανουν οι μικτες pioneer και αλλοι μικτες ή οπως συμπεριφερονται αλλα λογισμικα DJ.... Εγω απλα γνωμη ειπα γτ ειναι κριμα να υστερει σε αυτο το θεμα!
 

Mensajes Fri 20 Sep 13 @ 5:45 am
Αυτό που λες ονομάζεται post-fade effects. Το Traktor το έβαλε πρόσφατε και δεν λειτουργεί τόσο καλά όπως οι αναλογικοί μίκτες. Το ίδιο ισχύει και για πολλά effect του virtual DJ. πχ. Αν ενεργοποιήσεις το reverb και κάνεις scratch χωρίς να πειράξεις το fader με σταματημένο deck τότε με το που σταματήσεις το scratch θα ακούσεις αυτό το post-fade effect του reverb. Πάνω κάτω έτσι λειτουργεί και το Traktor, δηλαδή το post-fade είναι στο dry/wet και όχι στα channel faders. Αυτό δημιουργεί αρκετά προβλήματα στον ήχο καθώς ακούγονται διάφοροι ήχοι ακόμα και μετά από ώρα αν τα faders είναι κατεβασμένα αλλά το dry/wet όχι.
 

Mensajes Fri 20 Sep 13 @ 6:32 am
Ναι ακριβως το εχω παρατηρησει αυτο που λες γιατι εχω ενα συνηθειο αν κατι θελω και με ενδιαφερει να το αγορασω το δοκιμαζω ειτε απο φιλους που το εχουν ειτε το κατεβαζω unofficial γιατι δεν ειναι καιρος για αδικο χασιμο χρηματων.... αλλα μην ξεφευγω απο το θεμα... ναι στο τρακτορ στα fader δεν το κανει αν πατησεις pause το κανει... στο σερατο το κανει με τα fader...κανενα δεν ειναι τελειο απλα σαν DJ θα ηθελα κατι παρομοιο στο VDJ για να ολοκληρωθει το ολο πακετο.... πολυ καλο search αμεσως χωρις να πρεπει να κανεις πολλα πολλα με βιβλιοθηκες και να επιλεξεις πρωτα που να ψαξει και αλλες π...ες,αναγνωριζει γλωσσες χωρις θεμα γραμματοσειρας....κατι που τα αλλα 2 μειονεκτουν αλλα αυτο το παλευεις οσο αφορα την υποστηριξη ελληνικης γλωσσας εχοντας παραλληλα ανοιχτο το explorer που καθε λειτουργικου...! να μην μακρυγορω!
 

Mensajes Fri 20 Sep 13 @ 8:37 am


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)