Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: Directx sound driver error

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Γειά σας Φίλοι.
Μπαίνω στο θέμα. Αγόρασα νεό Laptop με wimdows 8, και τα αναβάθμησα σε 8.1. κατέβασα τους τελευταίους drivers + firmware για το hercules mk2 και τους εγκατέστησα ακολουθώντας τις οδηγίες και αφού έγινε και το τελευταίο check απο τον οδηγό, εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του vitrual dj console edition 3.4.1 . (δέν χρησημοποίησα καθόλου το cd εγκατάστασης που είχα από παλιά).
Οταν πάω να ανοίξω το virtual dj, βγάζει ένα μήνυμα ότι θα ψάξει στο internet για νεότερη έκδοση, του δίνω ο.κ, και μετά βγάζει μήνυμα : DirectX sound driver error. Το πρόγραμμα δεν ανοίγει. Τσέκαρα τα windows (τα μαθαίνω ακόμα τα 8) και βρήκα ότι έχει το DirectX 11.
Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας
Ευχαριστώ
 

Mensajes Tue 28 Jan 14 @ 3:32 pm
Δεν υπάρχει κάποιος να πεί έστω μιά γνώμη;;
 

Mensajes Wed 29 Jan 14 @ 5:36 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
 

Mensajes Wed 29 Jan 14 @ 6:14 pm
Το εγκατέστησα αλλά το πρόβλημα παραμένει.
 

Mensajes Thu 30 Jan 14 @ 5:34 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
 

Mensajes Thu 30 Jan 14 @ 7:46 pm
Για να καταλάβω. Επειδή δεν είμαι και expert στα PC. Eννοείς την κάρτα ήχου του laptop? Γιατί αν είναι έτσι πρέπει να το ψάξω με προσοχή, λόγω μή εξικοίωσης με τέτοιες εργασίες. Πέραν αυτού το hercules όταν συνδέεται τότε αυτό αυτόματα δηλώνεται σαν προεπιλεγμένη κάτρα ήχου, άρα οι δικοί του drivers δέν παίζουν το ρόλο τους??
Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος διόρθωσεμα. Επίσεις η εγκατάσταση που έκανα στο virtual DJ γιατί δεν ειναι καθαρή εξ αρχής αφου πρόκειται για νέο PC και εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά σ'αυτό.
Ευχαριστώ και sorry άν σε παιδεύω αλλά όπως είπα δεν ειμαι τόσο προχωρημένος.ι
 

Mensajes Sat 01 Feb 14 @ 3:24 am
Το πρόβλημα λύθηκε. Ψάχνωντας Βρηκα μιά συμβουλή για windows vista , που έλεγε για να μην προκείπτουν μηνύματα λαθους τυπου directX, να εκτελούνται τα αρχεία εγκατάστασης με δεξί κλίκ και πάντα σαν administrator ασχέτως αν είσαι ούτως ή άλλως. Απεγκατέστησα,καθάρισα και επανεγκατέστισα με αυτό τον τρόπο.
 

Mensajes Wed 05 Feb 14 @ 12:01 pm


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)