Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: ERGO LIMITED

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

GEIA SAS THA ITHELA NA ROTISO AN ME TO ERGO MOU MPORO NA PAIKSO SE MAGAZIA MOUSIKI ETSI APLA AN TO SUNDESO I YPARXEI PERIPTOSI NA EXO PROVLIMA KAPOIA STIGMI TIN DIARKEIA TIS VRADIAS
KAI THA ITHELA NA ROTISO AN YPARXEI SKIN TOU VIRTUAL INTERNAL MIXER 1280X1024
AN MPOROUSATE NA ME ENIMEROSETE EFXARISTO
 

Mensajes Wed 12 Mar 14 @ 11:35 am
Θερμή παράκληση ΜΗΝ γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ!

Στο θέμα μας τώρα:
Η ERGO χρησιμοποιείται καθημερινά απο επαγγελματίες και μη σε μαγαζιά χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Το αν υπάρχει περίπτωση να σου παρουσιάσει πρόβλημα στην διάρκεια της βραδιάς εξαρτάται από το laptop σου και από το πόσο καλοστημένο είναι για εφαρμογές dj-ing.
Το 99% των προβλημάτων οφείλεται σε κακοστημένους υπολογιστές ή σε λάθη του χρήστη, και όχι σε "προβληματικούς" controller.
 

Mensajes Wed 12 Mar 14 @ 2:19 pm
ego exo ena hp laptop se mia xara katastasi alla to fovamai na s po tin alitheia......ena laptop gia dj ti prepei na exei parapano alli karta ixou k na einai poio grigoro an mporeis na me enimeroseis na paro mia idea gia na ksero ti prepei na kano
efxaristo pou me voithas panta
 

Mensajes Tue 18 Mar 14 @ 7:05 am
Αν είναι HP το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι FORMAT και να περάσεις μια "καθαρή" έκδοση των Windows (7 ή 8) ανάλογα με το τι είχε το laptop σου.

Μην κάνεις Restore από το image της HP. Αυτό που θέλουμε να γλυτώσουμε είναι όλο το bloatware που ειδικά η HP βάζει μπόλικο στους υπολογιστές της.

Στη συνέχεια χρειάζεται να κάνεις update το σύστημα και να αποφύγεις να εγκαταστήσεις άλλες εφαρμογές πλην τις απαραίτητες για dj-ing.
 

Mensajes Tue 18 Mar 14 @ 7:28 am
ok exo kanei k format kai ta upoloipa pou les auto me to image tis hp den katalava kai polu alla anyway thanks !!!!
 

Mensajes Tue 18 Mar 14 @ 9:02 am


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)