Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: periergo provlima me vdj

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

εχω το εξης προβλημα. ας πουμε οτι εχω συνδεμενη την κονσολα μου με ολα τα ποτενσιομετρα χαμηλωμενα. και ξεκιναω το vdj . κανενα ποτενσιομερο δεν ανταποκρινετε, μεχρι να τα παω οσο διχνει και το vdj , και μια ιδεα ακομα.

αν δηλαδη εχω απο το προιγουμενο τραγουδι λιγο ψηλομενο το gain , η οποιοδιποτε αλλο ποτενσιομετρο , για να δουλεψει στο επομενο θα πρεπει να το παω παλι στην ευθεια ( 0 ) και λιγο πιο πισω , για να αρχισει να πιανει .
ετσι ομως δημιουργειτε προβλημα ητε στην ενταση ητε στις συχνοτητες .αναλογα το ποτενσιομετρο .. με πια ρυθμιση θα το φτιαξω αυτο ?
 

Mensajes Fri 02 May 14 @ 5:18 pm
Αυτό δεν μπορείς να το "φτιάξεις"

Προφανώς η κονσόλα σου όταν ξεκινάει δεν στέλνει στο πρόγραμμα την θέση που βρίσκονται τα αντίστοιχα ποτενσιόμετρα. Οπότε όπως πολύ καλά κατάλαβες θα πρέπει να μετακινήσεις τα ποτενσιόμετρα μέχρι αυτά να "ταιριάξουν" με την θέση που έχουν στο πρόγραμμα πριν αρχίσουν να ανταποκρίνονται.

Το ίδιο ισχύει και για το gain. Κάθε φορά που φορτώνεις ένα τραγούδι το auto gain αλλάζει την θέση του ποτενσιόμετρου στο πρόγραμμα.
Αν με την μετακίνηση του gain knob στην κονσόλα το πρόγραμμα άλλαζε κατευθείαν το gain τότε θα είχες πολύ πιο απότομες αλλαγές στον ήχο. Τώρα πρέπει να το μετακινήσεις ώστε να "ταιριάξει" με το πρόγραμμα πριν αρχίσει να έχει επίδραση στον ήχο.
 

Mensajes Sun 04 May 14 @ 8:52 am


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)