Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: Cue trigger Denon dn mc6000

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Γειά σας. Εδώ κι ένα μήνα άλλαξα πάμπολα skins μιάς και έψαχνα κάτι ποιό "fresh" δουλεύω την έκδοση σε 7.4.2 b σε DENON DN MC6000 και το skin που δουλεύω είναι το : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=967782879922098&set=t.100000711840460&type=1&theater
το πρόβλημα είναι το εξής : όποιο skin και να αλλάξω - στο αριστερό deck και μόνο δεν triggaroun τα cue - ενώ στο δεξί δεν έχω κανένα θέμα.
Δηλαδή στο αριστερό deck αν πατάω συνεχόμενα το cue υπακούει μόνο κάθε σχεδόν 1/2 δευτερόλεπτο + ότι πολλές φορές το κομμάτι δεν φεύγει από εκεί που τα έχω μαρκάρει (δηλαδή υπάρχει καθυστέρηση)...Στο δεξί deck κανένα θέμα όλα λειτουργούν άψογα.......είχα κάνει ξανά install το τελευταίο firmware όπως και asio driver...10+ reboot....ΔΕΝ μπορώ να το φέρω στα ίσια του πλέον όπως πριν....Ψηλιάζεται κανείς τι "παίζει"..?..Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
........Win 7 64bit 4GB i3......
 

Mensajes Wed 22 Apr 15 @ 10:59 am
Πόσο καιρό έχεις την κονσόλα;;;
Το ενδεχόμενο να είναι θέμα hardware (δηλαδή να θέλουν αντικατάσταση τα κουμπάκια κάτω απο τα πλήκτρα) το σκέφτηκες;

Γενικά οι DENON θέλουν service στα κουμπιά σχεδόν κάθε 2 χρόνια για "μέτρια επαγγελματική χρήση" (20-30 ώρες βαριάς χρήσης την εβδομάδα)
 

Mensajes Wed 22 Apr 15 @ 11:35 am
την κονσόλα την έχω αν θυμάμαι καλά 4+ έτη..?...από τα πρώτα κομμάτια στην Ελλάδα...Δεν πιστεύω να έχει σχέση με hardware αλλά κάτι από το software...ΕΠΕΙΔΗ όλα τα cue δουλεύουν - απλά στα ξαφνικά με τις δοκιμές των skins firmware etc κάτι πρέπει να έχει μπερδέψει - μιάς και μέχρι πριν 1 μήνα triggara κανονικότατα με όλα τα κουμπιά...απλά τώρα δεν έχει την ανταπόκριση που πρέπει να έχει όπως πριν...ΚΑΙ όλα αυτά συμβαίνουν μόνο στο αριστερό deck....σε οποιοδήποτε skin....
....Μάλλον θα κάνω κανένα downgrade στο firmware και μετά ίσως ξανά upgrade....δεν ξέρω...θα δω...το ψάχνω στο @....!!...thankz.
 

Mensajes Wed 22 Apr 15 @ 12:09 pm
το πρόβλημα ΛΥΘΗΚΕ...!!!!!!...έκανα reset to factory settings (στο info version)...και ΩΣ δια "μαγείας" όλα σε χρόνο ντε τε γίνανε όπως και ΠΡΙΝ.!
Τσάμπα πήγε η καρδιά στην κούλουρη.....Απλά σε όποιον μπορεί να τύχει κάτι παρόμοιο - reset...etc.... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
 

Mensajes Wed 22 Apr 15 @ 2:12 pm


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)