Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: kalispera

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

omirosdjControlleristMember since 2016
kalispera paidia .....thelo na rotiso kai an mporeite na me voithesete ......exo ena mac kai exo katevasei to virtual.....paraggeila mia konsola ddj sb 2 ......gia na paiksei tha prpei na agoraso to programma poy leei oti kostizei 99 eyro?kai antistoixei stin sb 2??i tha exo kapoio problima ?? sas eyxaristo ek ton protairon
 

Mensajes Tue 15 May 18 @ 10:45 am
Για να τα έχεις ξεκάθαρα στο μυαλό σου:

Το πρόγραμμα (VirtualDJ) είναι ΕΝΑ και μοναδικό.
Αυτό που διαφέρει είναι η άδεια χρήσης. Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα έχει τις παρακάτω άδειες χρήσεις:

α) HOME που είναι δωρεάν και δεν απαιτεί ούτε registration ούτε τίποτα για να δουλέψει. Με αυτή την άδεια οι controllers παίζουν μόνο για 10 λεπτά. Το ίδιο ισχύει και αν οι ρυθμίσεις ήχου σου είναι προσαρμοσμένες για εξωτερικό/αναλογικό μίκτη. Με την άδεια αυτή απαγορεύεται να παίζεις επαγγελματικά.

β) Άδεια PRO Infinity που κοστίζει 299 δολάρια + ΦΠΑ. Αυτή η άδεια σου δίνει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του προγράμματος και σε όλες τις κονσόλες, τωρινές και μελλοντικές. Η άδεια αυτή σου επιτρέπει να παίζεις επαγγελματικά.

γ) Άδεια PRO Subscriber που κοστίζει 19 δολάρια + ΦΠΑ το μήνα για όσο καιρό την χρησιμοποιείς. Δεν έχει καμία άλλη διαφορά από την άδεια PRO Infinity, εκτός από την τιμή της. Σημείωση: Η άδεια subscriber είναι ακριβώς αυτό που λέει. ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ. Δεν είναι άδεια τύπου leasing όπου μετά από Χ μήνες (π.χ. 16) μπορείς να μετατρέψεις την άδεια σε Infinity. Φυσικά και με αυτή την άδεια επιτρέπεται να παίζεις επαγγελματικά.

δ) Άδειες Home PLUS που η τιμή τους εξαρτάται από τον controller για τον οποίο τις αγοράζεις. Οι άδειες HOME PLUS δεν σου επιτρέπουν να παίζεις επαγγελματικά μ αυτές, γι αυτό και κάποιες δυνατότητες του προγράμματος εξακολουθούν να έχουν περιορισμούς (π.χ. δεν μπορείς να αφαιρέσεις το λογότυπο του VirtualDJ από την έξοδο του Video). Στην ουσία πρόκειται για άδειες που έχουν τους ίδιους περιορισμούς με την άδεια HOME όπου όμως ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ controller για τον οποίο αγοράζεις την άδεια δεν απενεργοποιείται μετά από 10 λεπτά.

Γενικά, αν θελήσεις να αγοράσεις μια άδεια πληρώνεις πάντα ολόκληρο το ποσό της άδειας από την αρχή.
Αν σήμερα αγοράσεις μια άδεια HOME PLUS για την κονσόλα σου και μετά από 6 μήνες θελήσεις να αγοράσεις την PRO Infinity θα πληρώσεις και τα 99 δολάρια της HOME PLUS σήμερα, και τα 299 δολάρια της Infinity σε 6 μήνες.
Αν σήμερα αγοράσεις μια άδεια HOME PLUS για την Pioneer DDJ-SB2 και σε 6 μήνες (ή ένα χρόνο ή 3 χρόνια κτλ) θελήσεις να αγοράσεις μια άδεια HOME PLUS για ένα άλλο controller (π.χ. για μία DDJ-SX2) πάλι θα πληρώσεις και τα 99 δολάρια σήμερα για την HOME PLUS της SB2 και τα 199 δολάρια για την HOME PLUS της SX2 (με βάση το παράδειγμα που αναφέραμε) σε 6 μήνες.

Οι άδειες χρήσης που αγοράζεις συνδέονται με τον λογαριασμό που έχεις σ' αυτό εδώ το site. Κάνοντας "log-in" στο πρόγραμμα με τον λογαριασμό σου, το πρόγραμμα αυτόματα αναγνωρίζει τις άδειες σου και ξεκλειδώνει τις ανάλογες δυνατότητες/κονσόλες. Αυτό σημαίνει οτι μπορείς σε οποιοδήποτε υπολογιστή στον κόσμο να κατεβάσεις το πρόγραμμα, να κάνεις log-in και να παίξεις μέσα σε λίγα λεπτά.
Δεν υπάρχει "ειδική έκδοση" του προγράμματος ανάλογα με την άδεια χρήσης.

Τέλος για να στο ξεκαθαρίσω κι αυτό, επειδή το πρόγραμμα είναι ΠΑΝΤΑ το ίδιο για όλες τις άδειες χρήσης, αυτό σημαίνει οτι το πρόγραμμα δουλεύει με όλες τις κονσόλες ανεξαρτήτως άδειας χρήσης. Αυτό που αλλάζει είναι ο χρονικός περιορισμός.

Οποιοδήποτε άλλη απορία έχεις είμαστε εδώ να σου τη λύσουμε! :)
 

Mensajes Tue 15 May 18 @ 11:43 am


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)