Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: Pad controllers

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Γεια σας φίλοι. Ψάχνω ένα controller που να υποστηρίζεται από το VDJ για να το χρησιμοποιήσω πέρα από οτιδήποτε άλλο στο εξής : Να φτιάξω ένα mapping που να μπορώ να έχω σε κάθε πλήκτρο τη διαδρομή κάθε φακέλου που θα επιλέξω. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστώ σίγουρα 32 πλήκτρα. Σκέφτομαι τo Novation Launchpad Mini Mk3 https://www.skroutz.gr/s/20679613/Novation-Launchpad-Mini-Mk3.html ή τη Hercules P32 DJ https://www.skroutz.gr/s/8353762/Hercules-P32-DJ.html?from=catspan&keyphrase=p32&o=hercules+p32. Η ερώτηση είναι αν όντως μπορώ να μαπάρω τα πλήκτρα με την εντολή browser_gotofolder ....., και αν κάθε pad φωτίζεται ξεχωριστά (φαντάζομαι πως ναι).
 

Mensajes Thu 13 Feb 20 @ 1:56 pm
Η απάντηση και στις δύο ερωτήσεις σου είναι "ναι"

Το πρόβλημα όμως είναι οτι η εντολή browser_gotofolder ΔΕΝ επιστρέφει true or false για να την χρησιμοποιήσεις για να "ανάψεις" τα leds.

Με λίγα λόγια τα κουμπιά θα σε πάνε κανονικά στους 32 προγραμματισμένους φακέλους, αλλά κανένα κουμπί δεν θα ανάβει όταν θα βρίσκεσαι στο φάκελο που θα σε πάνε.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια "hacks" για να ανάψεις τα κουμπιά, αλλά θα πρέπει να διαχειρίζεσαι τους φακέλους του browser σχεδόν αποκλειστικά από τον sub-controller.
 

Mensajes Thu 13 Feb 20 @ 2:04 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Το ζητούμενο Γιώργο δεν είναι να ανάβουν κάθε φορά που πατώ το κάθε pad. Θα ήθελα π.χ. να είναι πάντα αναμένα απλά θα με βοηθούσε να έχουν διαφορετικά χρώματα. Μπορεί να γίνει αυτό? Έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο για να ανοίγω τους φακέλους με το πάτημα ενός κουμπιού (εκτός από το πληκτρολόγιο)? 😁😁
 

Mensajes Fri 14 Feb 20 @ 12:45 am


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)