Ingresar:     

Forum: Greek Forum

Tópico: add to list
Γεια χαρά σε όλους. Προσπαθώ να καθαρίσω τη βιβλιοθήκη μου και θέλω να κανω το εξής:
Εχω πατήσεις τα filters με τα duplicates (οποιοδήποτε από τα filename, tags, ai).
Μου δείχνει τα duplicates. Θελω με ενα shortcut να προσθέτω το κάθε αρχείο ή στη λίστα keep ή στη λίστα delete (για να μπορέσω να κάνω μετά και άλλες ενέργειες).
Αν όμως χρησιμοποιήσω το add_to_list "keep" τότε προσθέτει το αρχειο στη λίστα keep αλλά μεταφέρει και το view/browser στη λίστα αυτή. Ενώ εγώ θέλω να παραμένω στη λίστα με τα duplicates.
Τα έκανα shortcuts sidelists αλλά δε βρίσκω κάποια εντολή για να προσθέτει τραγούδια σε shortcut sidelist.
Μια λίση είναι, αυτά που θέλω να κρατήσω να τα βάλω στην playlist και μετά μαζικα στην keep και αυτα που δε θέλω να τα βάλω στη sidelist και μετά μαζικά στην delete. Ειναι μπακαλίστικο βεβαια και επίσης δε με βοηθάει που θελω να κάνω 4 shortcuts (international -> keep / delete greek -> keep / delete)

Καμιά ιδέα?

Mensajes 11 hours ago
Ναι.. Γράψε 2/3/4/5 (όσα χρειάζεσαι) hashtags.
Και στο τέλος φτιάξε φίλτρα για αυτά τα hashtags.
Η πιο απλή λύση:
Βάλε σε δύο custom buttons browsed_song_hashtag 'user 1' '#deleteduplicate' και browsed_song_hashtag 'user 1' '#keepduplicate'
Μετά φτιάξε δύο φακέλους φίλτρου και είσαι έτοιμος..
Επίσης, η ίδια εντολή εκτός από το να "μαρκάρει", ξεμαρκάρει κιόλας.
Οπότε μετά μπορείς να περπατήσεις την λίστα για να σβήσεις το hashtag ή μπορείς να το κάνεις μαζικά (αν γενικά δεν χρησιμοποιείς hashtags) από τον Tag Editor.

Υπέροχο workaround! Σ' ευχαριστώ Phantom.

Και μια χαζή παλιά ερώτηση: Το file operation -> delete (μέσα από το VDJ δηλαδή) σβήνει και όποιες αναφορές σε αυτό το κομμάτι (database, linked song κλπ)?

Όχι.
Αυτό γίνεται όταν κάνεις καθαρισμό την database

και κάτι άλλο τώρα που σε βρήκα. Επαθα κι εγώ αυτό που λέει ο φίλος σε αυτό το Post
https://virtualdj.com/forums/266548/VirtualDJ_Technical_Support/VDJ26_New_Duplicates_AI_by_Audio_Signature_bug%3F.html

Και λέω τη σειρά που τα έκανα:
Πήγα στο Duplicates -> By AI Audio Signature
Περίμενα λίγη ώρα (λιγότερο από 10-20 δευτερόλεπτα). Οσο περίμενα στο status (δίπλα από το search του browser) έγραφε 0 songs και δίπλα browsing.
Εμφάνισε τα αποτελέσματα.

Μετά μου ήρθε να πατήσω δεξί κλικ πάνω στο AI Audio Signature και στην επιλογή Scan pre-vdj2026 tracks.
Αφού πέρασαν ωρες και ολοκληρώθηκε, ξαναπήγα στο Duplicates by AI κλπ και στο status εμφανιζε μόνο το 0 songs (χωρίς το browsing δίπλα). Οσο και να περίμενα, αποτελέσματα δεν έφερε. Εκανα διάφορες άλλες λειτουργίες (φόρτωσα τραγούδι, επαιξα με λίστες μπας και είχε φάει κάνα κόλλημα) αλλα και πάλι τίποτα.
Εκλεισα και ξανανοιξα το vdj και τότε πηγαίνοντας στο AI audio klp μου έδειξε τα duplicates. Μου το ξανάκανε 1-2 φορές (το 0 songs) αλλά δε θυμάμαι τι έκανα ακριβώς όταν έγινε.

Ενα κουσούρι όμως που έμεινε μετά το scan pre-vdj2026 είναι ότι αργεί ΠΟΛΥ να ανοίξει το vdj πλέον.
Ξέρω πόσο χρόνο κάνει συνήθως και μπορώ να σου πω ότι μπορεί να είναι και 10πλάσιος.

Specs:
vdj 2026 b9644
windows 11 home
Intel(R) Core(TM) i5-14450HX (2.40 GHz)
16.0 GB
NVIDIA GeForce RTX 3050 6GB Laptop GPU (6 GB)
Intel(R) UHD Graphics (128 MB)

και τα τραγουδια είναι σε εξωτερικό Seagate M3 Prtable SCSI - 2TB