Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: Pioneer DDJ-SR "Παγώνει" το Virtual.

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

djstaifPRO InfinityMember since 2010
Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω ένα θέμα τις τελευταίες μέρες που δεν αντιμετώπιζα πιο παλιά. Έχω το Virtual 8.1 και την Pioneer DDJ-SR. Ενώ ξεκινάνε όλα κανονικά, κάποια στιγμή το Virtual τρώει κόλλημα, παγώνει και δεν διαβάζει την κονσόλα, δεν δουλεύει κανένα κουμπί και πρέπει να κλείσω το πρόγραμμα και να το ξανανοίξω αφού κάνω την κονσόλα reset. Με το πληκτρολόγιο δουλεύουν κανονικά όλα, μόνο με την κονσόλα τρώει το κόλλημα. Δεν ξέρω τι γίνεται, με το καλώδιο usb δεν νομίζω να έχει το θέμα γιατί δεν σταματάει η μουσική απλά παγώνει και εκτός αυτού, έχω τρία και το κανε και με τα τρία σε διαφορετικές νύχτες.
 

Mensajes Sun 04 Dec 16 @ 1:13 am
Πήγαινε την κονσόλα για service ή δοκίμασε την με το Serato. Είναι γνωστό οτι οι SR βγάζουν πρόβλημα σε μια πλακέτα και η μόνη λύση είναι αντικατάσταση της πλακέτας απ' το service.
 

Mensajes Mon 05 Dec 16 @ 9:42 am
δεν έχει να κάνει με το κοντρόλερ είναι πρόβλημα στα usb του λαπτοπ (και μάλλον με το "ρεύμα" που περνάει από το usb)
 

Mensajes Mon 05 Dec 16 @ 6:26 pm
και εξηγώ την πρώτη φορά που μου το έκανε είχα πρόβλημα στο ποντίκι και έκανε συνεχόμενες συνδέσεις αποσυνδέσεις χωρίς να το καταλάβω (δεν ήταν αισθητό) και έχανε την επικοινωνία η κονσόλα με το λαπτοπ αλλά η μουσική έπαιζε κανονικά... τη δευτερη φορά παρατήρησα (και ενώ έχω και την κονσόλα στο ρεύμα) ότι όταν υπάρχει αλλαγή στα φορτία του πολύμπριζου (πχ ενεργοποιήσει κάποιος τον γνωστό μας "κόφτη" που είναι στην ίδια μπαλαντέζα) πάλι χάνει την επικοινωνία...
 

Mensajes Mon 05 Dec 16 @ 6:35 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Ki egw pisteuw oti tetoiou eidous provlimata exoun kyriws na kanoun me trofodosia tou USB.

Oson afora to thema me tis ellatwmatikes plaketes tis SR, auto mallon itan kapoia ellatwmtiki partida (den vlepw sto Support paromoia themata pleon) kai otan synaivenai auto, i konsola trelainotan, patages to deksi CUE kai stamatage to aristero deck, patages to aristero Effect kai ksekinage to Sample klp.

Kati episis pou exei paratirithei epanelimena, kai sxedon einai "gnwsto" provlima me tous Pioneer drivers, einai oti den tous aresei katholou otan i kart ixou tous eina epilegemeni san default apo to leitourgiko tou ypologisti. Gia auto , me tin konsola syndedemeni, des sto Audio Control panel tou leitourgikou sou na deis an einai epilegmeni san Playback i Recording device kai an einai , epelekse tin built-in karta ixou toy ypologisti sou.
 

Mensajes Mon 05 Dec 16 @ 11:47 pm


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)