Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: Πάγωμα sx με pc.

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Το βράδυ των Χριστουγέννων έχω στίσει την sx με το master pc και ξεκινάω να παίξω.Κάθε 10 με 15 λεπτά η sx έχανε την επικοινωνία με αποτέλεσμα να κλείνω και την sx και το πρόγραμμα για να επανέλθει.Αυτό έγινε τέσσερις φορές πριν μαζευτεί ο πολύς κόσμος.Μετά την τέταρτη άλλαξα το Pc και έπαιξα με το bacup απροβλημάτιστα όλη τη νύχτα.Το μεσημέρι που άνοιξα το master pc για να του περάσω ότι έχω φτιάξει με το bacup για κάνα δύό φορές έκανε σαν να του βάζεις κάποια συσκευή σε θήρα usb το χαρακτηριστικό ήχο σύνδεσης αλλά δεν έδωσα σημασία. Χτες το ίδιο pc έπαιζε στο σπίτι όλη μέρα χωρίς καμία αποσύνδεση.
Το θέμα είναι ότι οι drivers είναι σωστοί το pc καθαρό μόνο για μουσική.Τι θα πρέπει να τσεκάρω γνωρίζοντας τα βασικά, παρακαλώ μια απάντηση από τους γνώστες.
Ευχαριστώ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλο το γκρούπ!
 

Mensajes Tue 27 Dec 16 @ 8:22 am
Όταν άλλαξες Pc, χρησιμοποίησες το ίδιο usb καλώδιο ή διαφορετικό? Αν χρησιμοποίησες διαφορετικό, τότε πιθανότατα το πρόβλημα εστιάζεται στο καλώδιο ή (σπανιότερα) στην θύρα usb, όπου έχει αρχίσει να τα "παίζει" και με το παραμικρό κούνημα δεν κάνει επαφή...
 

Mensajes Tue 27 Dec 16 @ 10:20 am
Το μόνο που άλλαξα είναι το pc γιατί το καλώδιο είναι υψηλής ποιότητος και προσεγμένο.Το θέμα είναι στο pc κάτι έγινε με τις θύρες και μάλιστα την τρίτη φορά έβαλα την sx σε άλλη θύρα usb και ξανάκανε το ίδιο.Οι drivers φαίνονται μια χαρά και τώρα θα προσπαθήσω να του περάσω τους τελευταίους αν υπάρχουν.Το θέμα είναι τι μπορώ να κοιτάξω ποιο εξειδικευμένο γιατί στα τυχαία συμβάντα δεν έχεις και πολλά περιθώρια διόρθωσης.Όπως προανέφερα χθες έπαιζε όλη την ημέρα χωρίς πρόβλημα.
 

Mensajes Tue 27 Dec 16 @ 11:43 am
Ίσως (λέω ίσως) να έπαιξε ρόλο κάποιο windows update που μπορεί να ενημέρωσε και τους drivers του chipset του υπολογιστή σου. Τα updates για chipsets κάποτε ήταν σπάνια, αλλά τώρα τελευταία η Intel έχει βαλθεί να το αλλάξει αυτό.
 

Mensajes Wed 28 Dec 16 @ 7:29 am
Το δουλεύω σχεδόν τέσσερις ημέρες και δεν βγάζει κανένα πρόβλημα και ίσως Γιώργο έχεις δίκιο νομίζω δεν είμαι σίγουρος θα το κοιτάξω αλλά νομίζω πρέπει για πρώτη φορά από τότε που το έχω του έδωσα ενημέρωση.Θα το κοιτάξω το μεσημέρι.Το θέμα είναι θα το ξανακάνει θα πρέπει να απενεργοποιήσω κάποια update τι προτείνεις να κάνω?
 

Mensajes Thu 29 Dec 16 @ 7:09 am


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)