Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: Πως αφαιρώ τραγούδι από το deck?

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

lakis69PRO InfinityMember since 2011
θέλω να ρωτήσω με ποιον τρόπο αφαιρώ ένα τραγούδι από το deck? θέλω να βγάλω το τραγούδι από το deck να μην βλέπω την κυματομορφή του να είναι άδειο σαν να μην φόρτωσα καθόλου τραγούδι ....πως το κάνω αυτό? έψαξα τα πάντα ,πάτησα τα πάντα και δε το βρίσκω.
ευχαριστώ!!
 

Mensajes Mon 29 Oct 18 @ 1:43 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
εντάξει το βρήκα... με δεξί κλικ πατημένο συνεχεία πάνω στο στοπ!!
 

Mensajes Mon 29 Oct 18 @ 1:45 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Να μην ανοίξω άλλο θέμα, γιατί πρέπει να σας έχω γίνει κουραστικός με της ερωτήσεις μου...αφού βρήκα την απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση μου ,να ρωτήσω κάτι άλλο... σε κάθε deck έχω μόνο 3 κουμπιά για εφέ? Η μπορώ να προσθέσω παραπάνω από 3 εφέ?

Και ζητάω συγνώμη αν σας έχω γίνει ενοχλητικός...να μου το πείτε!
 

Mensajes Tue 30 Oct 18 @ 9:04 am
Δεν υπάρχει πρακτικός περιορισμός στο πόσα effects μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα.

Τώρα, όσον αφορά τα κουμπιά:

Κάθε κουμπί αντιπροσωπεύει μια "θέση" (slot) για effects.
Έτσι λοιπόν σε κάθε "κουμπί" εσύ διαλέγεις το effect που θες να τρέξεις κάθε φορά και πατώντας το, το ενεργοποιείς.
Μπορείς να ενεργοποιήσεις και τις 3 θέσεις που βλέπεις ταυτόχρονα, ή και περισσότερες.
Πόσες περισσότερες;
Το VirtualDJ πρακτικά δεν έχει περιορισμούς στο πόσα slots μπορείς να χρησιμοποιείς.
ΌΜΩΣ:
Δεν είναι απαραίτητο να φορτώσεις ένα effect σε κάποιο slot για να το χρησιμοποιήσεις. Τα effects μπορούν να ενεργοποιηθούν και χωρίς να είναι φορτωμένα σε slot.
Έτσι, χονδρικά, φαντάσου τα slots σαν θύρες γρήγορης πρόσβασης και χειρισμού σε όλα τα effects του προγράμματος.
Το πρόγραμμα δείχνει στην οθόνη 3 slots για κάθε deck γιατί σχεδόν όλοι οι controllers προσφέρουν 3 κουμπιά για παράλληλα effects ανά deck.

Προσοχή:
Υπάρχει μόνο ένας περιορισμός σχετικά με τα slots:
Το πρόγραμμα αποθηκεύει στις ρυθμίσεις μόνο τα 4 πρώτα slots για τα πρώτα 4 decks.
Έτσι σε κάθε επανεκκίνηση του προγράμματος τα slots 5-X θα είναι πάντα άδεια.

Αν ΔΕΝ χρειάζεσαι "άμεσο" έλεγχο ενός effect, τότε αντί να το φορτώσεις σε κάποιο slot μπορείς να το καλέσεις απευθείας.
Π.χ. προσωπικά έχω ρυθμίσει κάποια effect όπως μου αρέσουν εμένα, και επειδή το μόνο που θέλω είναι να τα κάνω οn/off τα καλώ απευθείας με την εντολή effect_activate 'effectname' χωρίς να τα φορτώνω σε slots.
Έτσι για παράδειγμα δεν φορτώνω ποτέ το "Loop Out" σε κάποιο slot. Το καλώ πάντα από ένα κουμπί με την εντολή effect_activate 'Loop Out'
Αντίθετα effects όπως το Echo που θέλω πάντα να μπορώ εύκολα να ρυθμίζω τις παραμέτρους του το φορτώνω πάντα σε slot.
 

Mensajes Tue 30 Oct 18 @ 1:53 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Χρήσιμο μπορεί επίσης και να σου φανει αυτό το Effect http://www.virtualdj.com/plugins/index.html?addonid=80499 (λεπτομέρειες στα Comments) . Αφού φτιάξεις τα Banks, μπορείς να μαππάρεις κάποια κουμπιά για να επιλέγεις ποιό Bank (και τα Effect του) θέλεις να φορτώνει στα 3 FX Slots
 

Mensajes Tue 30 Oct 18 @ 2:58 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο για την άμεση απάντηση σας....
Θέλω να σας εξηγήσω (αν και στα προηγούμενα θέματα μου, λίγο πολύ σας είχα πει τι έπαθα).... επειδή την πάτησα με την αγορά της Sr , αν και την κονσόλα την θέλω ,το πρόγραμμα που μου έδωσε ήταν ή σπασμένο η demo και αναγκάστηκα να το σβήσω και να γυρίσω πάλι στο L.E. της numark αν και αυτό το διάστημα δεν παίζω με κανένα πρόγραμμα γιατί τελειώσαν οι γάμοι....

και τώρα ψάχνω να δω πως να προσαρμόσω την sr στο πρόγραμμα ...συγκεκριμένα η ερώτηση που έκανα πιο πάνω ήταν..... , η sr έχει δυο κουμπιά σε κάθε deck για τα εφέ που γράφουν 1 και 2 .... αυτός τότε που μου την πούλησε μου είχε πει ότι μπορώ να χειρίζομαι 6 εφέ ταυτόχρονα για κάθε deck αλλάζοντας τα νούμερα....τότε όμως που είχα δοκιμάσει στο πρόγραμμα που μου είχε δώσει , όταν πατούσα πχ το 1 , χειριζόμουν τα εφέ του deck 1 και δούλευαν στον αέρα μια χαρά...όταν όμως πατούσα το 2 από το deck ένα,ή το 1 από το deck δυο για να βγουν στον αέρα τα εφέ που είχα στο άλλο deck ,χειριζόμουν τα εφέ αλλά δεν έβγαιναν στο αέρα για το deck που έπαιζε στον αέρα αλλά για το άλλο.

γιαυτό έκανα την ερώτηση αν μπορώ να χειριστώ πάρα πάνω από 3 εφέ για κάθε deck ...

είμαι σε φάση που μαζεύω λεφτά και πολύ σύντομα θα αγοράσω το pro αλλά θέλω ,μιας και τώρα πήρα την sr , να είμαι σίγουρος ότι μπορώ να δουλέψω πρόγραμμα και κονσόλα σωστά έτσι όπως θέλω!....αλλιώς ή να πουλήσω την sr ή αν είναι , αν και δε το θέλω ,να δουλέψω με serato που κανονικά είναι το πρόγραμμα της κονσόλας ...αλλά δε το θέλω το serato ,γιαυτό τώρα σας ταλεπορό με της ερωτήσεις μου....σίγουρα υπάρχει λύση!!!
...όταν έπαιζα με το jb system control 1 ,είχα το vdj7 και τώρα με την numark έχω το vdj8 le αλλά δε το είχα κάνει αναβάθμιση σε έκδοση (δεν ξέρω αν γινόταν κι ολας) και δεν είχα δει ότι αναβαθμιστικε τόσο πολύ σε εφέ και διάφορα άλλα το vdj8 ... τώρα έχω κατεβάσει το free home πειραματίζομαι να δω τι κάνει χωρίς να μπορώ βέβαια να δουλέψω την sr και γιαυτό κάνω εδώ της ερωτήσεις γιατί δεν μπορώ να τα κάνω ακόμα σε πράξει.

ευχαριστώ πολύ ,είστε πολύ εξυπηρετικοί!...και θέλω να ζητήσω συγνώμη για την προηγούμενη φορά που νευρίασα που δεν μπόρεσα να αγοράσω τότε το vdj και ήμουν νευριασμένος στον τρόπο που σας μίλησα, και επειδή είμαι ακόμα άσχετος για το τι μπορεί να κάνει το πρόγραμμα για τους λόγους που έγραψα λίγο πιο πάνω με το τι έπαιζα όλο αυτόν τον καιρό!

θα δω αναλυτικά αυτά που μου στείλατε ,έχω και έναν φίλο που ξέρει από υπολογιστές και με βοηθάει να μάθουμε τι κάνει το μαπινγκ και πως γίνετε...φαίνεται σχετικά εύκολο από ότι μου είπε,οπότε πιστεύω ότι όλα αυτά με τα κουμπιά και τα εφέ θα υπάρχει λύση με κάποιο μαπινγκ!!

PhantomDeejay.... μπορώ να βρω εδώ http://www.virtualdj.com/wiki/PDFManuals.html το manual του vdj να έχει μέσα τόσο αναλυτικά για το τι κάνει το πρόγραμμα όπως μου τα έστειλες εσύ ?
 

Mensajes Wed 31 Oct 18 @ 4:07 am
Μπορείς να βρεις το manual του προγράμματος εδώ: http://www.virtualdj.com/manuals/virtualdj/index.html (στα Αγγλικά) καθώς και το manual για την κονσόλα σου (σε σχέση με το πως δουλεύει με το VirtualDJ) εδώ: http://www.virtualdj.com/manuals/hardware/pioneer/ddjsr.html (επίσης στα Αγγλικά)

Επίσης μην ξεχνάς οτι η πραγματική δύναμη του VirtualDJ είναι το πόσο εύκολα και πόσο πολύ μπορείς να προσαρμόσεις το πρόγραμμα στις δικές σου ανάγκες.
Αν διαβάσεις εδώ: http://www.virtualdj.com/manuals/hardware/pioneer/ddjsr/effects.html θα δεις οτι με αυτή την κονσόλα μπορείς να ελέγχεις ταυτόχρονα 3 effects ανά deck. ΑΛΛΑ αυτό μπορείς να το αλλάξεις αν επιθυμείς...
Το πως, είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε αν χρειαστεί!
 

Mensajes Wed 31 Oct 18 @ 10:24 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Σε ευχαριστώ πολύ θα τα μελετήσω όλα!
 

Mensajes Wed 31 Oct 18 @ 11:31 am


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)