Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: Το VDJ έκλεισε

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Καθώς έφτιαχνα κάποιες playlist το πρόγραμμα κράσαρε. Δουλεύω την early τελευταία έκδοση.Δεν είχα κοντρολερ σκέτο labtop αν έχει ανεβάσει κάτι το βλέπετε.
 

Mensajes Sat 22 Jun 19 @ 9:14 am
djkappas wrote :
Καθώς έφτιαχνα κάποιες playlist το πρόγραμμα κράσαρε. Δουλεύω την early τελευταία έκδοση.Δεν είχα κοντρολερ σκέτο labtop αν έχει ανεβάσει κάτι το βλέπετε.


Το εχω αναφερει κι εγω σε σχετικο post (εαν ψαξεις λιγο ειναι σχετικα προσφατο). Ειχα θεμα με το tag editing που γινοταν ολο και πιο συχνο. Τελικα μετα απο συνεχεις ανασυγκροτησησεις στον δισκο με τη μουσικη εφτιαξε. Τωρα εχει παρα πολυ καιρο να μου το κανει.
 

Mensajes Sat 22 Jun 19 @ 11:43 am
....Και να τα παλι... μου crashare παλι την ωρα που εφτιαχνα tags... 11 Απρ 2020 και ωρα 20:42... Υπαρχει crash report μηπως?
b 5647 η εκδοση
 

Mensajes Sat 11 Apr 20 @ 5:56 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
@dimitris_g Ανέβηκαν 2 crash reports και τα κοιτάνε οι Developers. Εκ πρώτης όψεως τα crash που ανέβηκαν αφορούν τα παράθυρο που ανοίγει το playlist_search και το οποίο έκλεισε πρίν ολοκληρωθεί η αναζήτηση (?).

Αν σου κράσαρε με τον τρόπο που βλέπω πιο πάνω (windows crash) τότε είναι κάτι άλλο και τέτοιου είδους reports δεν αναεβαίνουν, οότε δυσκολο να πούμε αν κα΄τι πρέπει να διορθωθεί εκ μέρους μας και δεν είναι καποιο πρόβλημα με το δίσκο.
 

Mensajes Tue 14 Apr 20 @ 5:30 pm
Μπαμπη καλησπερα. Ναι. Οντως. Τα δυο πρωτα crash εγιναν οπως ανεφερα σε αλλο post εγιναν οταν εκανα search πριν ολοκληρωθει το διαβασμα της database κατα την αναζητηση playlists.. κατοπιν αυτου ασχοληθηκα με το tagging και καπου σε καποιο κομματι μου εκλεισε το προγραμμα και ξανανοιξε σε δευτερολεπτα χωρις ομως να προλαβει να διαβασει την database ( αληθεια αν το κανει σε live, κρασαρει και ανοιξει αμεσως χωρις να διαβασει dtatabase τι γινεται??). Η αληθεια ειναι οτι εχω κανα 8μηνο και να κανω ανασυγκροτηση. Ισως να φταιει κι αυτο. Ειδομεν!
 

Mensajes Tue 14 Apr 20 @ 8:00 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Αν δεν μπορεί να διαβάσει την database (η κάποιον controller / κάρτα ήχου) ειναι συνήθως γιατί δεν έγινε σωστή η απελευθέρωσή τους (release) αφού δεν τερματίστηκε "κανονικά" . Σε αυτή την περίπτωση κλείνεις το VirtualDJ και κοιτάς στο Task Manager να τερματίσεις τυχόν διεργασίες (instances) του VirtualDJ που ακόμα τρέχουν
 

Mensajes Wed 15 Apr 20 @ 1:40 pm


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)