Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: Αρχεία stems
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Για σας φίλοι. Τι σημαίνει "αφαίρεση όλων των προυπολογισμένων αρχείων stems"? Ευχαριστώ!
 

Mensajes Mon 17 Jan 22 @ 9:16 am
Όταν χρησιμοποιείς την εντολή "Προ-υπολογισμός stems" τότε το πρόγραμμα δημιουργεί αρχεία stems για το συγκεκριμένο κομμάτι. Τα αρχεία αυτά αποθηκεύονται στο δίσκο σου μαζί με το αρχικό κομμάτι.

Η εντολή αυτή σβήνει τα προ-υπολογισμένα αρχεία stems.
 

Mensajes Mon 17 Jan 22 @ 11:24 am
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο για την απάντηση. Δε μπορώ να πω ότι κατάλαβα τι σημαίνει "δημιουργεί αρχεία stems για το συγκεκριμένο κομμάτι". Για να μη σε κουράζω, καλό είναι να κάνω αφαίρεση των προυπολογισμένων αρχείων stems?
 

Mensajes Sun 23 Jan 22 @ 9:26 pm
Ας πούμε οτι έχεις ένα κομμάτι: Awesome Track.mp3
Αν κάνεις δεξί κλικ πάνω του και πατήσεις την εντολή "Προ-υπολογισμός stems" τότε θα δημιουργηθεί στον ίδιο φάκελο το αρχείο Awesome Track.vdjstems
Το αρχείο αυτό περιέχει τα διαχωρισμένα stems και καταλαμβάνει μέγεθος αρκετά μεγαλύτερο από το μέγεθος του αρχικού κομματιού.

Το αν θες να κάνεις αφαίρεση ή όχι, εξαρτάται από εσένα. Αν χρησιμοποιείς προ-υπολογισμένα stems τότε για κάποιο λόγο τα έφτιαξες (π.χ. η CPU σου είναι αρκετά αδύναμη για να υποστηρίξει real-time διαχωρισμό stems και επομένως επέλεξες εσύ να τα φτιάξεις χειροκίνητα)
Οπότε με βάση αυτό το σκεπτικό, μόνο εσύ ξέρεις αν πρέπει να κάνεις αφαίρεση ή όχι.
Αν ΔΕΝ χρησιμοποιείς την εντολή "Προ-υπολογισμός stems" με αριστερό κλικ πάνω σε κάποιο αρχείο/α τότε δεν έχεις προϋπολογισμένα stems στο σύστημα σου κι έτσι δεν έχει καμία διαφορά αν θα τρέξεις αυτή την εντολή ή όχι.
 

Mensajes Sun 23 Jan 22 @ 9:51 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Άψογος (όπως πάντα)! Σε ευχαριστώ πολύ!
 

Mensajes Mon 24 Jan 22 @ 11:49 pm