Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: Browse Zoom & Stop/Play Button Blinking
Καλησπέρα και συγχαρητήρια στο ελληνικό subforum του Virtual DJ , έπαιζα πολλά χόνια με Traktor και πρίν 15 ημέρες λόγο αλλαγής controller (Numark Mixtrack Platinum FX) δοκίμασα στην αρχή με Serato (τι να πώ) και μετά με Virtual DJ , έχω εντυπωσιαστεί με το Virtual DJ και μπόρεσα αρκετά εύκολα να πειράξω το default skin για να το φέρω στα μέτρα μου και την όραση μου.
Εκείνο που δεν μπορώ να αλλάξω είναι :
1. O τρόπος που δουλεύει το Browser Button , να μπορεί πατώντας το να κάνει ζουμ στα τραγούδια και ξαναπατώνας το zoom out.
2. Το κουμπί Stop/Play να μην αναβοσβήνει στην αναμονή.

Ευχαριστώ
 

Mensajes Fri 24 Feb 23 @ 1:03 am
1. Για το zoom button που λες μπορείς να εξηγήσεις καλύτερα τι θες να κάνεις (και από που) ;
Στο default skin το κουμπί κάτω αριστερά στον browser κάνει zoom όταν το πατήσεις μια φορά, και restore όταν το πατήσεις δεύτερη. Αυτή τη συμπεριφορά μπορείς να την βάλεις και σε κουμπί στο πληκτρολόγιο ή στον controller σου. Το script είναι απλά browser_zoom

2. Κάνεις map το LED_PLAY_PAUSE και βάζεις σαν script την εντολή play
 

Mensajes Fri 24 Feb 23 @ 10:55 am
Ευχαριστώ PHANTOMDEEJAY για την βοήθεια , θέλω πατώντας το BROWSE στην κονσόλα να κάνει ότι ακριβώς και το κουμπί στο default skin κάτω αριστερά , πατώ Ζoom In ξαναπατώ Zoom Out.
Στο default mapping δεν βλέπω κάπου Led_Play_Pause ,(και μάλλον δεν καταλαβαίνω πως να κάνω script.
 

Mensajes Fri 24 Feb 23 @ 9:15 pm
Οδηγίες για το πως να κάνεις map / remap θα βρεις εδώ:
https://www.virtualdj.com/manuals/virtualdj/settings/controllers/index.html#custom%20mapping
Στην περίπτωση σου, για το "κουμπί" LED_PLAY_PAUSE πρέπει να το επιλέξεις από το drop down menu στην μέση του σχετικού παραθύρου (εκεί που λέει "Κλειδί")

Επίσης για το κουμπί browse αντίστοιχα θα πρέπει να κάνεις remap το κλεδί "BROWSE_PUSH" και στην θέση του κώδικα που υπάρχει ήδη να γράψεις απλά browser_zoom
 

Mensajes Sat 25 Feb 23 @ 12:25 am
Ευχαριστώ πολύ , έγιναν όλα , μια ερώτηση το blinkin στο Play/Pause στο virtual dj (στον controller έχει γίνει) πρέπει να γίνει αλλαγή στο skin και τι αλλαγή πρέπει να γίνει?
 

Mensajes Sun 26 Feb 23 @ 11:48 am