Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: Μεταφορα Playlist
Καλησπερα, δεν ξερω αν εχει κολησει το μυαλο μου και μου διαφευγει κατι αλλα νομιζω οτι αυτη την διαδικασια την εκανα αρκετες φορες χωρις ιδιαιτερο προβλημα, και ξαφνικα κατι δεν παει καλα... Εχω μπει σε διαδικασια (λογω μη συγχρονισμου μεσω dropbox) να μεταφερω τον φακελλο playlist, απο το Mac στο windows η απο τα windows στα Mac (αναλογως με το που εχω κανει προσφατως αλλαγες). Και δουλευε κανονικα χωρις μετατροπες παρολλο που αλλα αρχεια εχουν αρχη filepath απο τα windows και αλλα απο το Mac. Απο χθες το βραδυ ομως προσπαθω να μεταφερω απο το mac στα windows τα playlist (10 μερες περιπου μετα την τελευταια φορα που το ειχα κανει επιτυχως), και καποια ανοιγουν κανονικα ενω καποια αλλα οχι.Δοκιμασα πολλες φορες να επαναλαβω την διαδικασια αλλα ματαια. Με μια πρωτη ματια, γιατι ειναι και πολλα, ειτε τα βλεπει ειτε οχι.. Εννοω οτι δεν προσεξα να υπαρχει playlist που να βλεπει καποια τραγουδια και καποια οχι.. αλλα κι αυτο το λεω με καποια επιφυλαξη.
Επισης την ιδια διαδικασια κανω και με την D/B του Local δισκου αλλα εκει δεν προσεξα καποια αλλαγη, δεν ξερω ομως αν επηρρεαζει κι αυτη τα playlist...
Πασα βοηθεια δεκτη
 

Mensajes Sun 22 Oct 23 @ 1:35 pm
Τελικα μετα απο 2 μερες ψαξιμο και δοκιμες αποφασισα να κανω roll back... And there it is!
Κατι αλλαξε στην 7735 και τα μισα playlists δεν τα διαβαζει..Με την 7692 λειτουργει κανονικα
 

Mensajes Mon 23 Oct 23 @ 5:03 pm
Έγιναν κάποιες αλλαγές για να φορτώνουν οι βάσεις δεδομένων πιο "γρήγορα" και "αποτελεσματικά" στα MAC. Το πρόβλημα που αναφέρεις το έχουμε εντοπίσει και θα λυθεί σύντομα.
 

Mensajes Tue 24 Oct 23 @ 8:32 am
Τέλεια. Σε ευχαριστώ πολύ George
 

Mensajes Tue 24 Oct 23 @ 8:34 am