Ingresar:     

Forum: Greek Forum

Tópico: συγχρονισμος video

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Καλημέρα!
Χρησιμοποιω το virtual dj pro full και έχω ενα θεμα με τον συγχρονισμο των video.
Άλλαξα την αρχική μηδενικη ρυθμιση στο delay απ το menu του βιντεο (έπαιζαν όλα ασυγχρονιστα) στο -5.
Κάποια πλεον παίζουν κανονικά αλλά πολλά παραμένουν ασυγχρόνιστα...
Γνωρίζετε μήπως αν υπάρχει κάποια άλλη ρυθμιση που επηρεάζει και τι μπορώ ίσως να κάνω για να παίζουν όλα κανονικά;
Ευχαριστώ

Mensajes Tue 05 Nov 13 @ 5:41 am
το βρήκα guyz! το πρόβλημα υπάρχει μόνο όταν παίζω βίντεο 1080! μεχρι 720 είναι μια χαρα σε όσα το δοκίμασα!

Ti karta grafikwn exei o ypologisti sou ?
Poia einai ta ypoloipa xaraktiristika tou ? (Leitourgiko, CPU, RAM klp) ?

Poia syndesi xrisimopoieis ? VGA i kapoia alli ? Exeis polla mertra kalwdiwsis mexri tin deuteri othoni (projectora) ?

Είμαι OFF TOPIC αλλά πρέπει να το πω...

Πωπω.... ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
Από όταν άρχισα να ασχολούμαι με βίντεο (τα τελευταία τρία χρόνια) έχω βαρεθεί να δίνω +4 frames στο mp3 για να είναι σύγχρονο με το βίντεο!

Μόλις τώρα ανακάλυψα τι στην ευχή κάνει το delay!

Kalio arga para pote ;)

To video dealy, den to exw xrisimopoiisei pote , gia na eimai eilikrinis. Apo oti mporw na ypothesw, einai xrisimo an yparxei kathysterisi sto video logw hardware/driver i megalis apostasis kalwdiou/apwleies klp.

stealth69 wrote :
το βρήκα guyz! το πρόβλημα υπάρχει μόνο όταν παίζω βίντεο 1080! μεχρι 720 είναι μια χαρα σε όσα το δοκίμασα!

Apo auti tin apantisi katalava oti prokeite gia mac (kai to diastaurosa me to account sou), kai ara den yparxei logos na to psaksoune parapano.
720p einai to kalytero pou mporeis na petyxeis se mac me VirtualDJ auti ti stigmi.
Gia full hd yparxei lysi : Bootcamp.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδια! Καινουριος με το vdj κ νομίζω θα σας ζαλίσω κι άλλο μέσα στις επόμενες μερες! χαχαχα

@apopsis bootcamp? να χρησιμοποιησω windows?

Nai,
O logos einai aplos. Stin mac ekdosi h epeksergasia video ginetai mono apo tin cpu, eno sta windows exeis boost apo tin karta grafikwn.
Etsi me to idio hardware tha exeis kalytera apotelesmata an prokeite gia video mix.

αρνουμαι! χαχαχα αμαρτία μωρε! δε μου παει η καρδιά mac με windows.. κ τα 720p μια χαρα ειναι! εν τω μεταξυ ενας φιλος που παίζει βιντεο με το serato δεν εχει κανενα θεμα! σ αυτο το θεμα ειναι λιγο ξενερα το vdj. τοσα χρηματα για mac αλλα ποσα για το vdj pro full κ να αναγκαζεσαι να βαλεις windows είναι λίγο ξεφτίλα..

To serato mporei na exei alla xilia dyo themata.

stealth69 wrote :
τοσα χρηματα για mac

Kai edo akrivos einai to zoumi, kai to lathos pou kanoun olloi ... kapoia stigmi tha to analyso me ena post sto forum.
Den ennoo tin agora tou mac, min arxisoume polemo pc - mac.. Allo thelo na po.
Ennow ton anapodo tropo pou agorazei kaneis ergaleia douleias, kai eidika otan prokeite gia proionta texnologias..
Den pas antitheta, diladi agorazeis ton "kalytero" ypologisti kai elpizeis oti tha kanei auto pou theleis.
Me auti ti logiki, ena pc tis Nasa den simainei oti tha trexei kapoio dj programma.

H sosti seira einai : ....Ti douleia thelo na kano -> Pos thelo na tin kano. Orizo tis dikes mou apaitiseis / protimiseis -> ..Ti ergaleio xreiazomai gia auti ti douleia.
Se kamia periptosi den einai to akribotero, apla einai to katallilo. Thelei psaksimo ? nai.

Na sou doso na katalabeis tha doso ena allo paradeigma, einai sa na les, pira auto to akribo autokinito me 300 teliki, bale opoio theleis sto nou sou... alla otam pao sto bouno.. den paei.
An einai na pigaineis sto bouno, mipos pires lathos autokinito ?

Kai sto telos, sou brisko mia lysi kai mou les "edosa tosa leuta"
Pou auto se desmeuei, h pisteueis oti apaksionetai h ependisi sou sto mac an to prostheseis ena deutero leitourgiko gia sygkekrimeni ergasia ?
Sou thimizo oti to bootcamp einai dual boot, den sou svinei to Osx.

Skepsou auto pou sou leo, des tin logiki tis sostis kai tis anapodis agoras, kai thelo na akouso tin apopsi sou !

Συμφωνώ σ αυτό που λες αλλά δεν έχω ακούσει κάποιον μεχρι σήμερα να μου πει "πάρε pc και όχι mac" για το θέμα του djing.. χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ενα pc δε μπορει να σου δουλέψει ίσως το ίδιο καλά κάποια πρόγραματα djing.. Δεν είμαι κολλημένος μέ κάποιο απ τα δυο έτσι ώστε να έρθουμε σε αντιπαράθεση! :)
Υποτίθεται τα mac ειναι πιο αξιόπιστα. οπότε απ τη στιγμή που θα τα έδινα.. προτίμησα να πάρω αυτό που σίγουρα θα μου κάνει άψογα τη δουλειά μου κ ας είναι πιο ακριβό. τα χρήματα ούτως ή άλλως θα τ αποσβέσω..
οι ενστάσεις ήταν μόνο ως προς το vdj που για να είμαι ειλικρινής ο κυριότερος λόγος που το επέλεξα ήταν για να παίζω και βίντεο.. οπότε διάλλεξα να πάρω κ ένα κοντρόλερ που μου δίνει μεν τη βασική του έκδοση αλλά παράλληλα μου παρέχει κ μία καλή έκπτωση στην full version.. (pionner ergo)
αν δεν χρειαζόμουν το "κομμάτι video" σίγουρα θα πήγαινα σε κάποιο άλο πρόγραμμα κατα πάσα πιθανοτητα το traktor..

stealth69 wrote :
Συμφωνώ σ αυτό που λες αλλά δεν έχω ακούσει κάποιον μεχρι σήμερα να μου πει "πάρε pc και όχι mac" για το θέμα του djing..

Κι όμως εδώ μέσα είμαστε μερικές φωνές που το φωνάζουμε όλη την ώρα... Απλά δεν έτυχε προφανώς να μας ακούσεις!
stealth69 wrote :
Υποτίθεται τα mac ειναι πιο αξιόπιστα.

Υποτίθεται;;; Βλέπεις το λάθος στη λογική σου εδώ; Υποτίθεται απο ποιόν; Και με βάση ποια δεδομένα κάνει αυτούς τους ισχυρισμούς;
stealth69 wrote :
οπότε απ τη στιγμή που θα τα έδινα.. προτίμησα να πάρω αυτό που σίγουρα θα μου κάνει άψογα τη δουλειά μου κ ας είναι πιο ακριβό.

Και όπως βλέπεις τελικά δεν είναι και τόσο "σίγουρο" για το πόσο "σίγουρα κάνει άψογα" τη δουλειά του...
stealth69 wrote :
οι ενστάσεις ήταν μόνο ως προς το vdj που για να είμαι ειλικρινής ο κυριότερος λόγος που το επέλεξα ήταν για να παίζω και βίντεο.. ... αν δεν χρειαζόμουν το "κομμάτι video" σίγουρα θα πήγαινα σε κάποιο άλο πρόγραμμα κατα πάσα πιθανοτητα το traktor..

Επομένως (και χωρίς παρεξήγηση) σε "δίδαξε" κάποιος της "trendy" σχολής (MAC+Traktor+Timecode και ξερό ψωμί... :P)

Πέρα από την πλάκα, κάθε εργαλείο έχει τις δυνατότητες του, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του...
Σαν επαγγελματίας χρειάζεται να κάνεις "ερεύνα" για να καταλήξεις στο σωστά εργαλείο για την δουλειά σου.

Για παράδειγμα:
Προσωπικά απεχθάνομαι μέχρι αηδίας τα iPhone και τα iPad και "ορκίζομαι" στο Android.
Παρόλα αυτά αν θελήσω να πάρω tablet για χρήση "dj-ing" θα πάρω iPad αφού το Android έχει αρκετούς (αξεπέραστους για την ώρα) περιορισμούς σε αυτό το κομμάτι. Αν πάλι θελήσω tablet για "ψυχαγωγία" ή για δουλειές του γραφείου μου τότε θα πάω σε Android!

Τέλος, ΚΑΝΕΝΑ λειτουργικό δεν είναι κακό! Υπάρχουν μόνο κακορυθμισμένοι υπολογιστές!!!
Αν ψάξεις λίγο περισσότερο στο internet (αντί απλά να ακούς την γνώμη του καθενός) θα δεις οτι για χρήση dj-ing η "χρυσή" τομή είναι MacBook με BootCamp και υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που ισχύει αυτό...
Τέλος, εδώ στο γραφείο έχω ένα Hackintosh που σκοτώνει σε πολλά θέματα, αλλά δεν σκέφτηκα ούτε δευτερόλεπτο να χρησιμοποιήσω (προσωπικά) MacBook ή Hackintosh για DJ-ing!

Όλα αυτά σου τα λέω φιλικά χωρίς καμία διάθεση για παρεξήγηση. Απλά για να "ανοίξεις" λίγο τους ορίζοντες σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι πάνω σ' αυτό το θέμα!

Φιλικά,
Γιώργος!

(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)