τα σεβη μου σε ολη τη παρεα
εχω καποιο προβλημα με τα pfl
οταν παιζει το deck A ,κ περασω τραγουδι στο deck B,το pfl μεταφερετε στο deck B,κ μειωνεται η ενταση του τραγουδιου στο deck a.
οταν παιζει καποιο τραγουδι,παρολο που μηδενιζω την ενταση του τραγουδιου,αυτο συνεχιζει κ παιζει.
οταν παιζει το deck A ,κ περασω τραγουδι στο deck B,το pfl μεταφερετε στο deck B,κ μειωνεται η ενταση του τραγουδιου στο deck a.
οταν παιζει καποιο τραγουδι,παρολο που μηδενιζω την ενταση του τραγουδιου,αυτο συνεχιζει κ παιζει.
Mensajes Thu 21 Nov 13 @ 2:01 am
elvis1185 wrote :
τα σεβη μου σε ολη τη παρεα
Αν και δεν ειναι πολυ ξεκαθαρο αυτο που γραφεις υποπτευομαι οτι σου φταει το headphone mix. Βαλτο στο μηδεν (Τερμα αριστερα) και πες μας.
Mensajes Thu 21 Nov 13 @ 8:15 am
Μαλλον εχεις λαθος sound setup.
Στο config απενεργοποιησε τα αυτοματα ακουστικα.
Το δουλευεις με δυο καρτες ή με μια πως ???
Στο config απενεργοποιησε τα αυτοματα ακουστικα.
Το δουλευεις με δυο καρτες ή με μια πως ???
Mensajes Thu 21 Nov 13 @ 1:34 pm
Exeis lathos Sound Setup. Poia karta ixou xrisimopoieis, pws exeis syndedemena ixeia kai akoustika kai ti Sound Setup exeis valei sto Config ?
Mensajes Thu 21 Nov 13 @ 6:31 pm
ισως να μην το εθεσα εγω σωστα το θεμα...αλλα εχω καταμπερδεφτει παντως.
παιζει το deck a.το pfl βρισκεται στο a.μηδενιζω το volume του τραγουδιου,αλλα συνεχιζει κ το ακουω στα ακουστικα.αν μεταφερω το pfl στο deck β κ μηδενισω το volume τοτε ολα οκ.
δηλαδη πρεπει να ειναι αντιθετα το deck που παιζει καθε φορα me to pfl.
το δοκιμασα φιλε kappa
παιζει το deck a.το pfl βρισκεται στο a.μηδενιζω το volume του τραγουδιου,αλλα συνεχιζει κ το ακουω στα ακουστικα.αν μεταφερω το pfl στο deck β κ μηδενισω το volume τοτε ολα οκ.
δηλαδη πρεπει να ειναι αντιθετα το deck που παιζει καθε φορα me to pfl.
το δοκιμασα φιλε kappa
Mensajes Sat 23 Nov 13 @ 2:06 pm
Exeis lathos Sound Setup. Poia karta ixou xrisimopoieis, pws exeis syndedemena ixeia kai akoustika kai ti Sound Setup exeis valei sto Config ?
an den mas peis pws to doyleyeis den mporoyme na se boi8isoyme...
an den mas peis pws to doyleyeis den mporoyme na se boi8isoyme...
Mensajes Sat 23 Nov 13 @ 2:44 pm
το προβλημα αυτο το αντιμετωπιζω εχωντας σαν set up,,,,,,
εισοδος-microphone
εξοδος-headphones
καρτα-4.1
αλλαζω τις ρυθμισεις σε.....
none
singleoutput
simple
το προβλημα λυνεται με το καινουριο setup αλλα το καινουριο skin που μου εμφανισε δεν εχει ενδειξη μικροφωνου.το καινουριο setup που θεωρητικα ειναι σωστο,γιατι δεν υποστηριζει μικροφωνο???
δεν ξερω αν χρειαζεται να το πω,,,,,,,,χρησιμοποιω ακουστικο κ μικροφωνο μαζι.(χειλοφωνο)
εισοδος-microphone
εξοδος-headphones
καρτα-4.1
αλλαζω τις ρυθμισεις σε.....
none
singleoutput
simple
το προβλημα λυνεται με το καινουριο setup αλλα το καινουριο skin που μου εμφανισε δεν εχει ενδειξη μικροφωνου.το καινουριο setup που θεωρητικα ειναι σωστο,γιατι δεν υποστηριζει μικροφωνο???
δεν ξερω αν χρειαζεται να το πω,,,,,,,,χρησιμοποιω ακουστικο κ μικροφωνο μαζι.(χειλοφωνο)
Mensajes Mon 25 Nov 13 @ 12:38 pm