Ingresar:     

Forum: Greek Forum

Tópico: ΕΠΙΛΟΓΗ MIDI CONTROLLER

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Καλησπερα,

θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με την αγορά ενός κοντρολερ.

Έχω εδώ και αρκετά χρόνια την HERCULES MK2, αλλά επειδή τα έχει φάει τα ψωμιά της (κυριολεκτικά της έχω πιει το αίμα) και δεν με βολεύει πλέον λόγο μικρού μεγέθους και δυνατοτήτων, αποφάσισα να την αλλάξω.

Έχω καταλήξει σε 2 κονσόλες :
1.. HERCULES RMX2
&
2.. AMERICAN AUDIO VMS2

TA ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ :
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
ΦΟΡΗΤΟTΗΤΑ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ CD PLAYER & PICK UP
ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ PC (ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΜΙΚΤΗΣ)
ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ VIRTUAL DJ !!!

Όλα τα παραπάνω τα έχουν και οι δυο.
Απλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη.
Αν κάποιος μπορεί και ξέρει να μου πει τα υπέρ και τα κατά
Ή αν γνωρίζετε που μπορώ να βρω κάποιο συγκριτικό τεστ ανάμεσα στις 2 κονσόλες.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ :

Όταν τελικά αλλάξω την κονσόλα, στο λογισμικό του VIRTUAL DJ που θα την συνοδεύει μπορώ να περάσω την DATABASE από το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ τώρα με την mk2 ?
Τώρα έχω την version 3 le και με την νέα κονσόλα θα έχω την 7 le.
Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό γιατί όλα τα mp3 που έχω είναι σημαδεμένα με 1 έως 4 CUE για ευκολότερες αλλαγές.
Μιλάμε για ένα αρχείο μουσικής περίπου 1 terra, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να τα ξανά σημαδέψω από την αρχή.

μου είναι απαραίτητη η γνώμη και η βοήθεια σας
συγνώμη για το μεγάλο μέγεθος του μηνύματος,

Ευχαριστώ εκ των πρότερων

DJ ANTONIS

Mensajes Mon 25 Nov 13 @ 12:31 pm
Όσον αφορά στο πρώτο σκέλος της ερώτησής σου -μιας και έχεις κατασταλάξει σε ένα από τα δυο- θα σου πρότεινα: AMERICAN AUDIO VMS2

Όσον αφορά στο δεύτερο, δεν είμαι απόλυτα βέβαιος μιας και δούλευες μέχρι τώρα με πανάρχαια έκδοση. Παρόλαυτα, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει τρόπος να σώσεις τα Cue Points σου και στις νέες εκδόσεις. Απλά επιφυλάσσομαι ως προς το τρόπο, μιας και υπάρχουν άλλοι που μπορούν να δώσουν μια πιο εμπεριστατωμένη απάντηση στο ερώτημά σου, από μένα...

Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ περισσότερο προς την VMS2 προσανατολίζομαι και μάλλον σε αυτή θα καταλήξω.

Όσο για τα Cue Points περιμένω.
Θα ήθελα μια ποιο σίγουρη απάντηση και αν είναι δυνατόν και με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει αυτό.

H metatropi tis database einai efikti, (steile ena support ticket otan erthei h wra)
Tha sothoun ta cue points sou, comments klp alla kapoia all pedia opos Bpm, gain, key tha prepei na ananeothoun h na prostethoun alla auto einai kati pou tha ginetai automata otan fortoneis ena tragoudi h mporeis na to kaneis mazika.

An theleis o controller na einai kai stand alone analogikos miktis mono h vms kai elaxistes konsoles to kanoun. H Rmx2 exei inputs alla den einai analogikos miktis.

Εντάξει φίλε μου με κάλυψες 100%
Αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο είναι τα cue points και αφού γίνετε, όλα τα άλλα δεν με προβληματίζουν καθόλου.
Είχα την εντύπωση ότι και η RMX2 είναι stand alone, αλλά αφού έκανα λάθος και τελικά δεν είναι τότε σίγουρα καταλήγω στην VMS2
Όταν την πάρω θα στείλω ticket, όπως μου είπες για να με βοηθήσετε πως θα κάνω την μεταφορά της database.

Είμαι υπόχρεος
ευχαριστώ πολύ
τα λέμε

(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)