Ότι και ο τίτλος λοιπόν ...έλεος ...δεν υπάρχει αυτο που γινεται πλέον με τα μαγαζιά ! Πας μέσω γνωστού συνήθως ,σε μαγαζί για γνωριμία μηπως βγει κανένα μεροκάματο, αφού ο φίλος σου σφύριξε πως ψάχνουν για dj ...φτάνεις με πολυ καλη διαθεςη...παρατηρεις το χώρο , τον κοςμο και ξεκινάς συζητάς ..είμαι αυτός, κάνω αυτά , έχω εκείνα , παίζω καιρό , έχω παίξει στα τάδε μαγαζιά έχω κανει και τοςα events και όλες αυτές τις πληροφορίες που λογικά κάποιος μαγαζάτορας θα ζητήσει ...
Πάμε τώρα στο παρά σύνθημα ...ποσο χρέωνεις; ...ρωτάει ....του λες ....πόση ώρα μπορείς να παίξεις ; Όση ώρα χρειάζεται του λες και μετράς μέχρι το 5 και σκάει η μ@l@ki@... Ποσο κόσμο μπορεις να φέρεις ;;; Το σημείο αυτο ειναι καθοριστικό για τη συνέχεια ...διότι απο και πέρα εχει γούστο ...λες απο μέσα σου πάλι τα ίδια ....παρατηρεις πως στα decks παίζει ο γνωστός dj playlist αλλά ψιλοκολλαει!!! Η συζήτηση διακόπτεται για λίγο για να δοθούν εντολές στην Μαρία την σερβιτόρα να βάλει το πράσινο cd απο το 3 κομμάτι...και επανέρχομαι ! Λοιπόν οκ θες κόσμο , λογικό μου ακούγεται ! Θα στο γεμίσω το μαγαζί μια φορά σίγουρα ! Ικανοποίηση στα ματιά του!απο εκεί και πέρα πόσους θα κρατήσεις και θα τους κανείς πελάτες; Πόσοι θα το κάνουν στέκι; ;;;
Ο μαγαζάτορας σίγουρος για την επιτυχία , φουσκώνει σαν παγώνι και σου λέει την θανατηφόρα ατάκα ...οποίος έρχεται , δεν ξαναφευγει!!!!!! Κοιτάς γύρω μετράς και βγάζεις με το ζόρι 12 άτομα ( η μια ειναι η Μαρία η σερβιτόρα ) και αναρωτιέσαι αν εχει μερική τύφλωση ή απλα τα βλέπει δίπλα !!!
Καταλήγω γιατι σας κούρασα ....ο τύπος ήθελε κάθε φορά που θα μου δίνει μεροκάματο να μου το πληρώνουν οι φίλοι μου, οι γνωστοί μου γενικότερα ! Αυτο το συναντώ συχνά , σχεδόν εχει γίνει κανόνας ! Είμαι στον χώρο απο τις καλές εποχές ...αυτο το πράγμα όμως ειλικρινά δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω κάθε φορά που συζητώ για μια δουλειά ! Ευτυχώς υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις και κρατιομαστε κάπως ..αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τα 3€ την ώρα που τείνει να γίνει must !!!
Ερώτηση προς όλους ....εσείς τι κάνετε ;;;;;
Ευχαριστώ
Πάμε τώρα στο παρά σύνθημα ...ποσο χρέωνεις; ...ρωτάει ....του λες ....πόση ώρα μπορείς να παίξεις ; Όση ώρα χρειάζεται του λες και μετράς μέχρι το 5 και σκάει η μ@l@ki@... Ποσο κόσμο μπορεις να φέρεις ;;; Το σημείο αυτο ειναι καθοριστικό για τη συνέχεια ...διότι απο και πέρα εχει γούστο ...λες απο μέσα σου πάλι τα ίδια ....παρατηρεις πως στα decks παίζει ο γνωστός dj playlist αλλά ψιλοκολλαει!!! Η συζήτηση διακόπτεται για λίγο για να δοθούν εντολές στην Μαρία την σερβιτόρα να βάλει το πράσινο cd απο το 3 κομμάτι...και επανέρχομαι ! Λοιπόν οκ θες κόσμο , λογικό μου ακούγεται ! Θα στο γεμίσω το μαγαζί μια φορά σίγουρα ! Ικανοποίηση στα ματιά του!απο εκεί και πέρα πόσους θα κρατήσεις και θα τους κανείς πελάτες; Πόσοι θα το κάνουν στέκι; ;;;
Ο μαγαζάτορας σίγουρος για την επιτυχία , φουσκώνει σαν παγώνι και σου λέει την θανατηφόρα ατάκα ...οποίος έρχεται , δεν ξαναφευγει!!!!!! Κοιτάς γύρω μετράς και βγάζεις με το ζόρι 12 άτομα ( η μια ειναι η Μαρία η σερβιτόρα ) και αναρωτιέσαι αν εχει μερική τύφλωση ή απλα τα βλέπει δίπλα !!!
Καταλήγω γιατι σας κούρασα ....ο τύπος ήθελε κάθε φορά που θα μου δίνει μεροκάματο να μου το πληρώνουν οι φίλοι μου, οι γνωστοί μου γενικότερα ! Αυτο το συναντώ συχνά , σχεδόν εχει γίνει κανόνας ! Είμαι στον χώρο απο τις καλές εποχές ...αυτο το πράγμα όμως ειλικρινά δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω κάθε φορά που συζητώ για μια δουλειά ! Ευτυχώς υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις και κρατιομαστε κάπως ..αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τα 3€ την ώρα που τείνει να γίνει must !!!
Ερώτηση προς όλους ....εσείς τι κάνετε ;;;;;
Ευχαριστώ
Mensajes Tue 18 Feb 14 @ 1:18 pm
apo tote pou egine moda auto, apoxorisa apo to xoro....
3 euro tin ora? ekei eftase to merokamato?
ego eixa ksekinisei tis kales epoxes me 10 euro tin ora kai otan apoxorisa eixa ftasei me 5 euro tin ora
otan irthe i moda pou anafereis kai oi filoi sto facebook kai eipa terma
3 euro tin ora? ekei eftase to merokamato?
ego eixa ksekinisei tis kales epoxes me 10 euro tin ora kai otan apoxorisa eixa ftasei me 5 euro tin ora
otan irthe i moda pou anafereis kai oi filoi sto facebook kai eipa terma
Mensajes Tue 18 Feb 14 @ 1:43 pm
dystixos pou to leo alla synantame synexeia tetoia peristatika synithos se magazia mikra kai oxi gnosta ..... enas pou mou to eixe pei '' kosmo exeis'' tou geirisa tin kouventa kai toy eipa...Esi poso kosmo exeis ?? me koitage san xanos , mou leei giati ? kai tou apantao giati ego kato apo 100 atoma den pezo . xaxaxaxa .....
Xero oti oi kairoi einai dyskoloi liga ta magazia kai poloi dj .. alla gia emena min peftete stin pagida tou mikrou merokamatou giati enas epaggelmatias gia emena fenete kai apo ayto ........ den enoite dj na pernei kato apo 10 eyro tin ora kai mexri 5 ores to polli meta tis 5 ores plus 10 eyro h ora ......mathame me ta xronia oti i nyxta den plironete osa kai na pareis ...... yparxoyn kapoia kala magazia pou plironoun ayta ta xrimata kia polli parapano kai malista savvato exoun 2 dj opos prepei na einai kanonika.
Xero oti oi kairoi einai dyskoloi liga ta magazia kai poloi dj .. alla gia emena min peftete stin pagida tou mikrou merokamatou giati enas epaggelmatias gia emena fenete kai apo ayto ........ den enoite dj na pernei kato apo 10 eyro tin ora kai mexri 5 ores to polli meta tis 5 ores plus 10 eyro h ora ......mathame me ta xronia oti i nyxta den plironete osa kai na pareis ...... yparxoyn kapoia kala magazia pou plironoun ayta ta xrimata kia polli parapano kai malista savvato exoun 2 dj opos prepei na einai kanonika.
Mensajes Tue 18 Feb 14 @ 2:07 pm
Αναρωτιέμαι το κάνουν αυτό και στο προμηθευτή μπύρας ή χαρτιού υγείας; Τους ρωτάνε πόσους μπορείς να μου φέρεις που θα πίνουν μπύρες ή θα κάνουν την ανάγκη τους; Εκεί να δεις γλέντια...
Mensajes Tue 18 Feb 14 @ 2:47 pm
de ksero an to exete akousei alla zitane kai apo tis servitores na fernoun kosmo, files, parees ktl
Mensajes Wed 19 Feb 14 @ 11:21 am
axxxa eog eimai mikros den exo zisi tipota tetoio alla fantazomai se liga xronia prin se proslaboun tha mpanoun prota sto profil s sto facebbok kai tha blepoun posous filous exeis kai posa like pairneis xaxaxaxaxaxa eleoss -_-
Mensajes Wed 19 Feb 14 @ 11:48 am
Ας μην τους κάνουμε τη χάρη ρε παιδιά, ας μην παίζει κανείς με κάτω από 10€ την ώρα. Επίσης ας καταλάβουν ότι η δουλειά μας είναι να κρατάμε τον κόσμο, όχι να τον φέρνουμε !
Mensajes Wed 19 Feb 14 @ 2:07 pm
Κατ'αρχην 3 ευρώ την ώρα σημαίνει:
10:00μμ-3:00πμ =30ευρώ;;;
Αυτό είναι απαράδεκτο και οι παλιοί το λέγαν "χαλάς την πιάτσα"...
Βέβαια καταλαβαίνω... γιατί φοιτητής είμαι, όχι πλοιοκτήτης...
Και πρέπει να 'χεις χρήματα στην τσέπη...
Κάτι και αυτοί που λένε "καλύτερα να δουλεύεις και με λίγα παρα να κάθεσαι"....
Κάτι και η Χρυσή Αυγή που βρίσκει δουλειές σε Έλληνες με 15ευρώ γιατί μπορεί να είσαι δούλος αλλά δεν είσαι άνεργος...
Το θέμα δεν είναι να βγαίνεις απ'το σπίτι σου και να μπαίνεις σε ένα μαγαζί...
Ούτε να πληρώνεσαι κανονικά και να βάζεις έτοιμα mix των 2 ωρών...
Η δουλειά ή γίνεται σωστά ή δεν γίνεται καθόλου (και απαντώ στην ερώτησή σου)
και γι'αυτό απ'την αρχή ξεκαθαρίζεις ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο DJ και ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο PR...
:)
10:00μμ-3:00πμ =30ευρώ;;;
Αυτό είναι απαράδεκτο και οι παλιοί το λέγαν "χαλάς την πιάτσα"...
Βέβαια καταλαβαίνω... γιατί φοιτητής είμαι, όχι πλοιοκτήτης...
Και πρέπει να 'χεις χρήματα στην τσέπη...
Κάτι και αυτοί που λένε "καλύτερα να δουλεύεις και με λίγα παρα να κάθεσαι"....
Κάτι και η Χρυσή Αυγή που βρίσκει δουλειές σε Έλληνες με 15ευρώ γιατί μπορεί να είσαι δούλος αλλά δεν είσαι άνεργος...
Το θέμα δεν είναι να βγαίνεις απ'το σπίτι σου και να μπαίνεις σε ένα μαγαζί...
Ούτε να πληρώνεσαι κανονικά και να βάζεις έτοιμα mix των 2 ωρών...
Η δουλειά ή γίνεται σωστά ή δεν γίνεται καθόλου (και απαντώ στην ερώτησή σου)
και γι'αυτό απ'την αρχή ξεκαθαρίζεις ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο DJ και ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο PR...
:)
Mensajes Fri 21 Feb 14 @ 6:22 pm
10μμ-3πμ με 3€την ώρα κάνει 15€ κ όχι 30€
Mensajes Sat 22 Feb 14 @ 3:47 am
djadamx wrote :
10μμ-3πμ με 3€την ώρα κάνει 15€ κ όχι 30€
Σύμφωνα με μαθηματικά δημοτικού, ναί :D
Άτιμη κούραση :D
Mensajes Sat 22 Feb 14 @ 1:01 pm
Μην τυχόν και κλέψεις τον εργοδότη σου το λέω ...lol
Mensajes Sat 22 Feb 14 @ 7:07 pm