Mάγκας dj?
Τι ωραία το θέσαμε...το προσδιορίσαμε ......
Ο dj λοιπόν που αγχώνεται για να πάρει την επόμενη ημέρα δουλειά γάμο βάπτιση κλπ φροντίζει να ενημερωθεί πολύ πολύ καλά από το ζευγάρι
(πελάτη) για τι κόσμο θα έχει καλεσμένους.....ηλικία, συνήθειες ακούσματα θα πάρει με λίγα λόγια όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και όταν θα πάει στο μαγαζί θα ξέρει περίπου τι τον περιμένει.
Επίσης θα θέσει και τους δικούς του κανόνες στις παραγγελιές και στο πως θα τρέξει το πρόγραμμα.
Δέν έχω πολύ χρόνο για ανάλυση γι αυτό λοιπόν με πολύ λίγα λόγια Μάγκας dj είναι αυτός που κάνει τον κόσμο να περνάει καλά και αφήνει ευχαριστημένους πελάτες .
Γιώργο dj phantom έχεις απόλυτο δίκιο για τα live κλαρίνα με τα σφυρίγματα και τα echo, αλλά στην περιοχή μου αν δεν εντάξω ενότητα σ'αυτό το είδος (πάντα μετά της 2:00) θα είναι σαν να έφεραν dj από άλλο πλανήτη (δυστυχώς) (και το πρόβλημα είναι ότι δεν πάω και σε πανηγύρια να ενημερωθώ για τα νέα άσματα lol) .
Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνεις τη διαφορά με τα ακυκλοφόρητα γυφτοτράγουδα.
Τι ωραία το θέσαμε...το προσδιορίσαμε ......
Ο dj λοιπόν που αγχώνεται για να πάρει την επόμενη ημέρα δουλειά γάμο βάπτιση κλπ φροντίζει να ενημερωθεί πολύ πολύ καλά από το ζευγάρι
(πελάτη) για τι κόσμο θα έχει καλεσμένους.....ηλικία, συνήθειες ακούσματα θα πάρει με λίγα λόγια όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και όταν θα πάει στο μαγαζί θα ξέρει περίπου τι τον περιμένει.
Επίσης θα θέσει και τους δικούς του κανόνες στις παραγγελιές και στο πως θα τρέξει το πρόγραμμα.
Δέν έχω πολύ χρόνο για ανάλυση γι αυτό λοιπόν με πολύ λίγα λόγια Μάγκας dj είναι αυτός που κάνει τον κόσμο να περνάει καλά και αφήνει ευχαριστημένους πελάτες .
Γιώργο dj phantom έχεις απόλυτο δίκιο για τα live κλαρίνα με τα σφυρίγματα και τα echo, αλλά στην περιοχή μου αν δεν εντάξω ενότητα σ'αυτό το είδος (πάντα μετά της 2:00) θα είναι σαν να έφεραν dj από άλλο πλανήτη (δυστυχώς) (και το πρόβλημα είναι ότι δεν πάω και σε πανηγύρια να ενημερωθώ για τα νέα άσματα lol) .
Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνεις τη διαφορά με τα ακυκλοφόρητα γυφτοτράγουδα.
Mensajes Mon 25 May 15 @ 11:43 am
@spy 990 opelgr2001 παπάκι.gr
Mensajes Mon 25 May 15 @ 1:11 pm
αυτό το ριμάδι το pm button που είναι? είστε αρκετοί εδώ μεσα που καταλαβαίνεται ότι το παραδοσιακό γλέντι έχει ιδιαιτερότητες.
(τόσα χρόνια δικτυωμένος πρώτη φορά δε μπορώ να προσανατολιστώ σε site να βρω το pm area)
@ankos
κάτι λείπει απο τη διευθυνση σου (gmail, hotmail, yahoo .... ??
:/
χανω κάτι?
(τόσα χρόνια δικτυωμένος πρώτη φορά δε μπορώ να προσανατολιστώ σε site να βρω το pm area)
@ankos
κάτι λείπει απο τη διευθυνση σου (gmail, hotmail, yahoo .... ??
:/
χανω κάτι?
Mensajes Tue 26 May 15 @ 6:08 am
Αν και κάνουμε hijack ολόκληρο νήμα απλά για να επικοινωνήσουν 2 άνθρωποι...
Για να στείλεις PM "κανονικά" πατάς αριστερά πάνω στο όνομα αυτού που θες και σε βγάζει στην "σελίδα" του. Εκεί πατάς το κουμπί με το μπλοκ και το μολύβι και στέλενεις PM.
Σημείωση: Λέμε κανονικά γιατί με βάση τους κανόνες λειτουργίας του site οι χρήστες που δεν έχουν αγορασμένη κάποια άδεια χρήσης του προγράμματος δεν μπορούν να στείλουν ή να δεχτούν PM και δεν μπορούν να δημοσιεύσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Επομένως στην περίπτωση σου δεν μπορείς να στείλεις PM.
Θα σας παρακαλέσω το hijack να σταματήσει στο δικό μου post.
Επίσης, σε 2-3 ημέρες, το παρόν καθώς και όλα τα άσχετα με το θέμα posts θα σβηστούν ώστε να μείνει το νήμα καθαρό καθώς φαίνεται υπάρχουν ακόμα πράγματα που μπορούν να ειπωθούν και το νήμα δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον σκοπό του.
Ευχαριστώ!
Για να στείλεις PM "κανονικά" πατάς αριστερά πάνω στο όνομα αυτού που θες και σε βγάζει στην "σελίδα" του. Εκεί πατάς το κουμπί με το μπλοκ και το μολύβι και στέλενεις PM.
Σημείωση: Λέμε κανονικά γιατί με βάση τους κανόνες λειτουργίας του site οι χρήστες που δεν έχουν αγορασμένη κάποια άδεια χρήσης του προγράμματος δεν μπορούν να στείλουν ή να δεχτούν PM και δεν μπορούν να δημοσιεύσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Επομένως στην περίπτωση σου δεν μπορείς να στείλεις PM.
Θα σας παρακαλέσω το hijack να σταματήσει στο δικό μου post.
Επίσης, σε 2-3 ημέρες, το παρόν καθώς και όλα τα άσχετα με το θέμα posts θα σβηστούν ώστε να μείνει το νήμα καθαρό καθώς φαίνεται υπάρχουν ακόμα πράγματα που μπορούν να ειπωθούν και το νήμα δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον σκοπό του.
Ευχαριστώ!
Mensajes Tue 26 May 15 @ 6:27 am
djkappas wrote :
Τώρα αγγίζεις ένα άλλο κομμάτι που έχει να κάνει περισσότερο με το τι κυνηγάς εσύ σαν επιχειρηματίας / dj.
Προσωπικά παίζω κυρίως σε γάμους που το ζευγάρι θέλει να δώσει μια διάσταση "δεξίωσης" - party παρά μια διάσταση "πανηγυριού".
Αυτό είναι προσωπική επιλογή. Όταν βρίσκομαι με το ζευγάρι και συζητάμε για το τι θέλουν και τι δεν θέλουν στο γάμο τους, και το τι μπορώ ή δεν μπορώ να κάνω εγώ, αυτό αποτελεί και ένα μέρος της δικής μου επιλογής.
Όταν τα ζευγάρια για το "τρίτο" - "τέταρτο" πρόγραμμα μου ζητούν αυτού του είδους την μουσική, απλά αρνούμαι να αναλάβω το γλέντι.
Δεν είμαι αντίθετος σε ενός τέτοιου είδους γλέντι. Εμένα δεν μ' αρέσει και εγώ δεν μπορώ να το κάνω.
Αντίθετα στην περιοχή μου υπάρχουν άλλοι συνάδελφοι που σ' αυτό το κομμάτι έχουν 2 και 3 διδακτορικά.
Έτσι λοιπόν τους στέλνω σ' αυτούς και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Αντίθετα εδώ και 2 χρόνια με προσεγγίζουν πολλά ζευγάρια που θέλουν άλλη διάσταση στο γάμο τους. Με προσεγγίζουν ζευγάρια που θέλουν να κάνουν γλέντι με την λογική να παίξουμε τα "τυπικά" μέχρι κάποια ώρα (12-1-2) και μετά να κάνουμε party.
8 φορές στις 10 (καθώς εξαρτάται κι απ' τον κόσμο) στο δικό μου "τρίτο" - "τέταρτο" πρόγραμμα θα ακούσεις rock / reggae / disco / beats / rnb και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς "άσχετο" με όλο αυτό που αναφέρεις.
Για να κάνω λίγο χιούμορ, δεν έχω αφήσει rockά για rockά στην περιοχή μου τα 2 τελευταία χρόνια που να μην έχω παντρέψει... :P
Επομένως, εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι είναι και θέμα προσωπικής επιλογής.
Έχω επιλέξει να παρέχω ενός συγκεκριμένου είδους υπηρεσίες σε "συγκεκριμένο" κοινό το οποίο μπορεί να τις θέλει.
Δεν προσπαθώ να πουλήσω το "προϊόν" μου σε κάποιο ζευγάρι που δεν το θέλει (αλλά θέλει κάτι άλλο), ούτε προσπαθώ να "αλλάξω" το προϊόν μου.
Έτσι και εγώ δουλεύω και οι συνάδελφοι μου, και τα ζευγάρια μένουν ευχαριστημένα.
Υπάρχει χώρος για όλους και για όλα, αρκεί να υπάρχει προσανατολισμός, όρεξη και ειλικρίνεια.
Ααααα... και αρκετή υπομονή! :)
Υ.Γ.:
Να θυμίσω οτι δραστηριοποιούμαι σε μια "μεσαία" επαρχιακή πόλη των 70-80.000 κατοίκων.
Mensajes Tue 26 May 15 @ 7:05 am
συγνώμη για την ενόχληση,
είναι εντελώς off topic και απρεπές εκ μέρους μου να ζητάω contact info από το συγκεκριμένο thread αλλά η αλήθεια είναι ότι για κάποιον Αθηναίο πελάτη χωρίς τις γνωριμίες είναι δύσκολο βρει dj που να καταλαβαίνει το αντικείμενο λίγο.
θα εκμεταλλευτώ τη καλοσύνη σας, για ένα post ακόμα και θα ζητήσω (πέρα από τον ankos) αν υπάρχει κάποιος άλλος που ενδιαφέρεται να μιλήσει μαζί μου για υπηρεσίες παραδοσιακού γλεντιού να επικοινωνήσει μαζί μου στο *** papaki *** papaki *** papaki
ευελπιστώ να βρώ λίγο χρόνο κάποια στιγμή στο μέλλον (αν μου επιτρέπετε βέβαια) να απαντήσω επι της ουσίας στο θέμα που θέσατε από την οπτική γωνία του πελάτη. νομίζω ότι ίσως βοηθήσει και τη συζήτηση λίγο.
σας ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη
Σπύρος
[Moderation] Ta papakia den epitrepontai apo Home Users. Sorry
είναι εντελώς off topic και απρεπές εκ μέρους μου να ζητάω contact info από το συγκεκριμένο thread αλλά η αλήθεια είναι ότι για κάποιον Αθηναίο πελάτη χωρίς τις γνωριμίες είναι δύσκολο βρει dj που να καταλαβαίνει το αντικείμενο λίγο.
θα εκμεταλλευτώ τη καλοσύνη σας, για ένα post ακόμα και θα ζητήσω (πέρα από τον ankos) αν υπάρχει κάποιος άλλος που ενδιαφέρεται να μιλήσει μαζί μου για υπηρεσίες παραδοσιακού γλεντιού να επικοινωνήσει μαζί μου στο *** papaki *** papaki *** papaki
ευελπιστώ να βρώ λίγο χρόνο κάποια στιγμή στο μέλλον (αν μου επιτρέπετε βέβαια) να απαντήσω επι της ουσίας στο θέμα που θέσατε από την οπτική γωνία του πελάτη. νομίζω ότι ίσως βοηθήσει και τη συζήτηση λίγο.
σας ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη
Σπύρος
[Moderation] Ta papakia den epitrepontai apo Home Users. Sorry
Mensajes Tue 26 May 15 @ 9:19 am
Καταρχάς Γιωργο συγνωμη και από μέρος μου, και συνεχίζω στην κουβέντα μας με αυτό που είπες και εσυ Γιώργο.Ο καθένας στο είδος του χωρίς να πιέσουμε το πελάτη να περάσει το δικό μας και φυσικά ένα ζευγάρι που θα θέλει να κάνει πάρτυ τον γάμο τους απλά δεν το αναλαμβάνω εάν και έχω ακούσει πολλές φορές από συναδέλφους ότι αρκετά ζευγάρια το προσπάθησαν στην επαρχία αλλά τελικά δεν τους βγήκε.Μαζί με τα ζευγάρια το προσπάθησα και εγω αγοράζοντας ρομποτικές κεφαλές,ledpar φωτεινά μονογράμματα και όλα κάθονται στην αποθήκη.
Mensajes Tue 26 May 15 @ 10:46 am
@phantomdeejay
κλαίω
και κάπως έτσι μπουστάρουμε τον εγωισμό μας.
άνευ ουσίας αντίδραση πασπαλισμένη άτακτως με μια τεράστια δόση «επαγγελματισμού», ευθυνοφοβίας και επισημοποίησης σε ένα εντελώς άνευ ουσίας θέμα
η εξουσία είναι γλυκιά και προσφέρει τα μέγιστα στην προσωπική μας υπόσταση ακόμα και αν είναι υπαρκτή μόνο στο μυαλό μας
θεός
καλή συνέχεια @παπάκι - Γιώργο
κλαίω
και κάπως έτσι μπουστάρουμε τον εγωισμό μας.
άνευ ουσίας αντίδραση πασπαλισμένη άτακτως με μια τεράστια δόση «επαγγελματισμού», ευθυνοφοβίας και επισημοποίησης σε ένα εντελώς άνευ ουσίας θέμα
η εξουσία είναι γλυκιά και προσφέρει τα μέγιστα στην προσωπική μας υπόσταση ακόμα και αν είναι υπαρκτή μόνο στο μυαλό μας
θεός
καλή συνέχεια @παπάκι - Γιώργο
Mensajes Wed 27 May 15 @ 12:08 pm
Πρώτον υπάρχουν κι άλλοι moderators εκτός από μένα.
Δεύτερον όσοι μπαίνουν κάποιο διάστημα σ' αυτό το site μπορούν να έχουν άποψη του πως διαχειρίζομαι την "εξουσία"
Τρίτον δεν έφτιαξα εγώ τους κανόνες καθώς αυτοί είναι ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ (ισχύουν σε όλο το forum, και το Αγγλόφωνο, και το Ισπανόφωνο κτλ)
Τέταρτον και σημαντικότερον, οι κανόνες είναι για να τηρούνται και μάλιστα ΑΠ' ΟΛΟΥΣ!
(Με εμένα σαν "διαχειριστή" τον πρώτο που πρέπει να τους υπακούει και να δίνει το καλό παράδειγμα.)
Υ.Γ.:
Επειδή δεν είμαι τυπολάτρης, στην αρχή αν πρόσεξες άφησα 1-2 ποστ χωρίς να σχολιάσω. Αν δεν καταφέρατε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας δεν φταίω εγώ... Στο κάτω - κάτω υπάρχει άλλο νήμα χαλαρής συζήτησης που μπορείς να ζητήσεις τα στοιχεία επικοινωνίας του Ankos και αν θέλει να στα δώσει.
Υ.Γ.2.:
Εγώ ποτέ δεν έβαλα απέναντι σου προσωπικά (και ούτε πρόκειται να το κάνω)
Αντίθετα εσύ έκανες την επίθεση σου θέμα προσωπικό απευθυνόμενος σ' εμένα υπονοώντας διάφορα... :)
Δεύτερον όσοι μπαίνουν κάποιο διάστημα σ' αυτό το site μπορούν να έχουν άποψη του πως διαχειρίζομαι την "εξουσία"
Τρίτον δεν έφτιαξα εγώ τους κανόνες καθώς αυτοί είναι ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ (ισχύουν σε όλο το forum, και το Αγγλόφωνο, και το Ισπανόφωνο κτλ)
Τέταρτον και σημαντικότερον, οι κανόνες είναι για να τηρούνται και μάλιστα ΑΠ' ΟΛΟΥΣ!
(Με εμένα σαν "διαχειριστή" τον πρώτο που πρέπει να τους υπακούει και να δίνει το καλό παράδειγμα.)
Υ.Γ.:
Επειδή δεν είμαι τυπολάτρης, στην αρχή αν πρόσεξες άφησα 1-2 ποστ χωρίς να σχολιάσω. Αν δεν καταφέρατε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας δεν φταίω εγώ... Στο κάτω - κάτω υπάρχει άλλο νήμα χαλαρής συζήτησης που μπορείς να ζητήσεις τα στοιχεία επικοινωνίας του Ankos και αν θέλει να στα δώσει.
Υ.Γ.2.:
Εγώ ποτέ δεν έβαλα απέναντι σου προσωπικά (και ούτε πρόκειται να το κάνω)
Αντίθετα εσύ έκανες την επίθεση σου θέμα προσωπικό απευθυνόμενος σ' εμένα υπονοώντας διάφορα... :)
Mensajes Wed 27 May 15 @ 1:04 pm