Ingresar:     

Forum: Greek Forum

Tópico: [ΝΕΑ] VirtualDj 8 Release - Page: 14

Esta parte del tópico es antigua y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Ρε παιδια βγαζει σε κανεναν αλλο ακυρα bpm?εχω βρει καποια κομματια (ελληνικα )με bpm πχ 100 κ μου το βγαζει 66.κ ξερω οτι ειναι σωστο το 100.το κανω ξανα analyse κ τπτ.γιατι?ουτε σκαει διπλη μποτα ουτε τιποτα.νορμαλ κομματια ειναι.δεν μπορω να το καταλαβω.υπαρχει ρυθμιση να τα φτιαξει μονο του?

Για πες μας ένα-δυο τίτλους να σου πούμε κι εμάς τι βλέπει.

Δεν θυμαμαι.την πρωτη φορα λεω τυχαιο θα ειναι απο την μετατροπη της db.τωρα το εχω πετυχει 2-3φορες νομιζω αν θυμαμαι καλα μονο σε ελληνικα.εχει κανενας αλλο παρομοιο θεμα??

Θα υπάρξουν βελτιστοποιήσεις στο θέμα του βίντεο; Ενώ το videomix ειναι απρόσκοπο με την 7.4.1, στην 8 την ώρα που φορτώνει το επόμενο κομμάτι, όλα κολλάνε για λίγα δευτερόλεπτα και η χρήση CPU χτυπάει κοκκινο. Και η εικόνα είναι κάπως jerky γενικότερα. Εχω απενεργοποιήσει extra frames, εχω βάλει medium την καρτα βιντεο και εχω κατεβασει στα 24fps την ροή
Δουλεύω Acer Travelmate 6292 + Hercules RMX2 + Windows 7 + 7200rpm HDD

dj_betty wrote :
Δεν θυμαμαι.την πρωτη φορα λεω τυχαιο θα ειναι απο την μετατροπη της db.τωρα το εχω πετυχει 2-3φορες νομιζω αν θυμαμαι καλα μονο σε ελληνικα.εχει κανενας αλλο παρομοιο θεμα??

Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που το BPM Scanner βγάζει "άκυρα" αποτελέσματα. Ήδη έγιναν μερικές διορθώσεις στην BPM Engine και ίσως να γίνουν και άλλες

Labrokratis wrote :
Θα υπάρξουν βελτιστοποιήσεις στο θέμα του βίντεο; Ενώ το videomix ειναι απρόσκοπο με την 7.4.1, στην 8 την ώρα που φορτώνει το επόμενο κομμάτι, όλα κολλάνε για λίγα δευτερόλεπτα και η χρήση CPU χτυπάει κοκκινο. Και η εικόνα είναι κάπως jerky γενικότερα. Εχω απενεργοποιήσει extra frames, εχω βάλει medium την καρτα βιντεο και εχω κατεβασει στα 24fps την ροή
Δουλεύω Acer Travelmate 6292 + Hercules RMX2 + Windows 7 + 7200rpm HDD

Λυπάμαι, αλλά όσο και να βελτιστοποιηθεί το κομμάτι του βίντεο το laptop που έχεις δεν επαρκεί πλέον (και δεν θα επαρκεί ούτε και στο μέλλον) για να παίξεις σωστά βίντεο.

Που μπορούμε να δούμε τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος, για απρόσκοπτη λειτουργία της νέας έκδοσης του virtualdj;

Μου κάνει εντύπωση ένα πράγμα: Αυτή η συμπεριφορά, είναι ίδια και σε SD και σε HD αναλύσεις, είτε η πηγή είναι mpeg 2 είτε H264. Επομένως ή τα "build in" codec που χρησιμοποιεί το virtualdj 8 δεν είναι ιδιαίτερα optimised, είτε η προβολή "layer" στην δεύτερη οθόνη που έχετε υιοθετήσει για την έκδοση 8 ειναι πολύ πιο βαριά από την λειτουργία dedicated output που είχε η έκδοση 7.4.1.
Εκτός και αν οι Drivers της intel για τον Χ3100 στα windows 7 αποδίδουν άσχημα. Μου είναι λίγο δύσκολο να πιστέψω ότι ο intel X3100 (που χρησιμοποιούν και κάποια παλαιότερα mac ως ενσωματομένη κάρτα βίντεο) δεν επαρκεί για SD βίντεο, χωρίς εφέ κλπ.

djsadim wrote :
DrJekyl wrote :
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ (ΠΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ VIRTUAL DJ !!

Μια αλλαγή που πρέπει να γίνει σε μελλοντική αναβάθμιση έχει να κάνει με το search. Στην 8 (σε αντίθεση με την 7) όταν γράφεις τον τίτλο του κομματιού και φτάνεις στον τόνο (μιλάμε για Ελληνικά μικρά που περιέχουν τόνο) παύει να βλέπει το κομμάτι. Μέχρι το γράμμα πριν τον τόνο όλα είναι μια χαρά. Στην 7 δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα και έβλεπε κανονικά τα κομμάτια με τους τόνους..!! Εκτός κι αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει..

exeis dikio!! alla an kaneis anazitish me greeklisi soy epistrefei ola ta apotelesmata

Ωραίος Sadim. Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα.. Ας είναι κι έτσι!!

τα ευχαριστώ στον Γιώργο τον APOPSIS που το έχει ζητήσει εδώ και χρόνια!!! και με την ευκαιρία να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ελληνικό team για όλη την βοήθεια που παρέχουν στην ελληνική κοινότητα!!!

akyra bpm kai apo edw se polla kommatia ellinika... enw epaiza me to 8ari mia vdomada simera to gyrnaw pali se 7.. gia ta bpm gia ta hot cue kai gt m kovei to ena cdj 350 ton hxo tou, kai gia na xanaerthei o hxos prepei na patisw config kai apply. m to kanei mia fora kathe vrady sxedon.epishs se kapoia kommatia otan ta petaw sto deck k pataw grigora to hot cue p tha brisketai sti mesh tou kommatiou meta apo ligo enw paizei to kommati arxizei k kavalaei logia mpotes kakos xamos les k paizw me cd k kollaei to cd.ayta itan kai einai ta provlimata mou mexri twra.. windows i5 toshiba.cdj 350.to systyma mou.

0rafa0 wrote :
m kovei to ena cdj 350 ton hxo tou, kai gia na xanaerthei o hxos prepei na patisw config kai apply. m to kanei mia fora kathe vrady sxedon.epishs se kapoia kommatia otan ta petaw sto deck k pataw grigora to hot cue p tha brisketai sti mesh tou kommatiou meta apo ligo enw paizei to kommati arxizei k kavalaei logia mpotes kakos xamos les k paizw me cd k kollaei to cd.ayta itan kai einai ta provlimata mou mexri twra.. windows i5 toshiba.cdj 350.to systyma mou.

Μηπως πρεπει να κανεις update το firmware των cdj 350?

Re paidia exw provlima ola wraia me tin 8...piga na tin doulepsw simera kai mou zitane px ena kommati paw na kanw anazitisi kai kollise to programma ekei...Kai den mou vrike to tragoudi pou i8ela,Kai den mporousa na perigii8w sto tree mou gia na valw kati allo....exei kaneis idea ti mporei na einai?

Όπως το φαντάστηκα. Windows XP και όλα με το βίντεο δουλεύουν ρολόι στο laptop μου.
XP forever

aporia, pos apenergopoioume to limiter?

Δεν απενεργοποιείται. Ούτε πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον η δυνατότητα να απενεργοποιηθεί. Το limiter είναι ρυθμισμένο να επεμβαίνει για να "κόψει" την παραμόρφωση όταν τα gain και οι εντάσεις του χρήστη θα την προκαλούσαν.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ compressor.
Αυτά! (έχω γράψει αναλυτικά για το Limiter παραπάνω)

Δεν μπορώ να μπω σε αλλούς φακελούς και επισής δεν μου κάνει αναζήτηση...Οποτε το θυμαται τα βρίσκει...

92 Χιλιάδες αποτελέσματα;;;; Είσαι σίγουρος οτι τα έχεις ρυθμίσει όλα σωστά;;;

Ναι ακριβώς οπώς τα ηθέλα...το θεμα ειναι οτι μερικες φορές λειτουργέι και αλλες όχι....

PhantomDeejay wrote :
Δεν απενεργοποιείται. Ούτε πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον η δυνατότητα να απενεργοποιηθεί. Το limiter είναι ρυθμισμένο να επεμβαίνει για να "κόψει" την παραμόρφωση όταν τα gain και οι εντάσεις του χρήστη θα την προκαλούσαν.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ compressor.
Αυτά! (έχω γράψει αναλυτικά για το Limiter παραπάνω)

βρηκα αλλο τροπο.
αν ορισεις και καλα ως εξωτερικο μικτη, τοτε απενεργοποιειται

Να πω κι ένα κουφό που διαπίστωσα εχθές.
Αμα το έχεις "run as administrator" δεν φορτώνει τα κομμάτια που κάνεις drag and drop απο folder. Μόνο απο τον browser του vdj μπορείς να σείρεις κομμάτι.
Σου φέρνει πχ κάποιος ένα στικάκι να παίξεις ένα τραγούδι που θέλει και πρέπει να το βρείς μέσα απο το browser του vdj για να το φορτώσει. Και δεν είναι θέμα στικακίου. Και copy/paste να το κάνεις στο σκληρό σου πάλι δε μπορείς μετά να το σείρεις απο εκεί, πρέπει να πας απο τον browser του προγράμματος εκεί που το έβαλες και να το φορτώσεις.
Εντωμεταξύ, επειδή πριν χρόνια το search του vdj δεν ήταν και απο τα καλύτερα, χρησιμοποιούσα το everything search engine. Απο συνήθεια το χρησιμοποιώ ακόμα. Ε, παραδόξως απο εκεί τα φορτώνει με drag and drop.
Αυτό συμβαίνει μόνο με "run as administrator". Καλά δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, το άλλαξα. Μου είχε μείνει και αυτό ως συνήθεια απο τα παλιά χρόνια.

32%