Στα windows που αποθηκεύεται το crash report?
Mensajes Fri 31 Oct 14 @ 4:13 pm
kalispera pedia .se posous ypologistes mporo na katevaso to vdj 8 ?
Mensajes Sat 01 Nov 14 @ 3:03 pm
Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν το θέμα δεν έχει να κάνει ούτε με τα Υosemite ούτε με τα Mac. Κάπου αλλού πρέπει να ψάξετε τι συμβαίνει. Εγώ παίζω με Υosemite (έκδοση 10.10) κάθε βράδυ και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα! Benicos η διαφορά στις δικές μου ρυθμίσεις είναι ότι έχω στο ''κατάσταση ύπνου υπολογιστή = ποτέ, κατάσταση ύπνου οθόνης = ποτέ & να τίθενται οι σκληροί δίσκοι σε κατάσταση ύπνου όταν είναι δυνατό = απενεργοποίηση.
Ξέχασα (πολύ σημαντικό)!! Τον controller ποτέ στο hub. Πάντα πάνω στο laptop. Όσο έβαζα τους δικούς μου controllers στο hub πάντα είχα αποσυνδέσεις. Βελτίωση είδα όταν χρησιμοποίησα ένα hub της konig..
Ξέχασα (πολύ σημαντικό)!! Τον controller ποτέ στο hub. Πάντα πάνω στο laptop. Όσο έβαζα τους δικούς μου controllers στο hub πάντα είχα αποσυνδέσεις. Βελτίωση είδα όταν χρησιμοποίησα ένα hub της konig..
Mensajes Sun 02 Nov 14 @ 3:09 am
Επίσης (όσον αφορά τις ρυθμίσεις μου) στο ''αυτόματη εναλλαγή γραφικών'' = απενεργοποίηση.
Mensajes Sun 02 Nov 14 @ 4:57 pm
djdad wrote :
An eisai se thesi na anaparagageis to crash, steile to full report sto babis@virtualdj.com kai an exei peraiterw plirofories sxetika me to ti ekanes ekeini ti stigmi, ti controller xrisimopoies, ti effect , video i oxi klp.
Giati apo oti vlepw sto crash report, to crash egine sto thread Nr14, to opoio kai den fainetai sto screenshot.
thanks
Giati apo oti vlepw sto crash report, to crash egine sto thread Nr14, to opoio kai den fainetai sto screenshot.
thanks
Kalimera,distixos mono tin foto aythn mporesa na kratiso,8a prospa8iso meso tou laptop mpas kai vro kana katagrafiko poy kanei apo mono tou.
Mensajes Mon 03 Nov 14 @ 2:37 am
kalispera,8elo na kano apegkatastasi to vdj8,ti prepei na kratiso gia na min xaso ta cue?dadabese.mxl-settings.mxl-Virtualdj dadabese v6.mxl ?
Mensajes Mon 03 Nov 14 @ 11:47 am
Αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα cues (και γενικά οι πληροφορίες της βάσης δεδομένων) τότε χρειάζεται να κρατήσεις το αρχείο database.xml και τον φάκελο Documents\VirtualDj\Folders.
Προσωπικά πάντως θα σου έλεγα καλού κακού να κρατήσεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ το φάκελο Documents\VirtualDj
Προσωπικά πάντως θα σου έλεγα καλού κακού να κρατήσεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ το φάκελο Documents\VirtualDj
Mensajes Mon 03 Nov 14 @ 1:59 pm
to vdj8, gia na doulepsei ena skin, prepei sony kai kala na einai mesa se zip arxeio?
prospatho na ftiakso ena skin kai mono otan einai mesa se zip douleuei. an einai xyma, to bgazei sti lista alla bgazei error
stin 7 epaize kai xyma thymamai
prospatho na ftiakso ena skin kai mono otan einai mesa se zip douleuei. an einai xyma, to bgazei sti lista alla bgazei error
stin 7 epaize kai xyma thymamai
Mensajes Wed 05 Nov 14 @ 1:32 pm
Όχι και χύμα δουλεύει. Αλλά όσο είναι "χύμα" πρέπει τα δύο αρχεία (png και xml) να έχουν το ίδιο όνομα.
Αν δεν έχουν το ίδιο όνομα αλλά χρησιμοποιείς το image="" τότε ναι πρέπει να το zip-άρεις, οπότε άστο για το τέλος.
Αν δεν έχουν το ίδιο όνομα αλλά χρησιμοποιείς το image="" τότε ναι πρέπει να το zip-άρεις, οπότε άστο για το τέλος.
Mensajes Wed 05 Nov 14 @ 1:36 pm
to idio onoma exoun kai ta 2 alla den douleuei.
to bgazei sti lista alla otan to epilego mou bgazei error
otan to kano zip omos paizei kanonika
kati allo, yparxei kanena skin etoimo pou na bazei to cover sta jogs kai na gyrizei gyro gyro? :)))
ginetai kati tetoio?
to bgazei sti lista alla otan to epilego mou bgazei error
otan to kano zip omos paizei kanonika
kati allo, yparxei kanena skin etoimo pou na bazei to cover sta jogs kai na gyrizei gyro gyro? :)))
ginetai kati tetoio?
Mensajes Wed 05 Nov 14 @ 2:01 pm
Ναι γίνεται.
Απλά βάζεις στο <cover rotate="yes"> και υπάρχουν πολλά skin που το χρησιμοποιούν (αν όχι όλα :P)
Απλά βάζεις στο <cover rotate="yes"> και υπάρχουν πολλά skin που το χρησιμοποιούν (αν όχι όλα :P)
Mensajes Wed 05 Nov 14 @ 6:58 pm
den exo dei kanena, mporeis na mou dikseis ena?
Mensajes Thu 06 Nov 14 @ 1:22 am
aledjo wrote :
den exo dei kanena, mporeis na mou dikseis ena?
http://www.virtualdj.com/plugins/index.html?addonid=80006
http://www.virtualdj.com/plugins/index.html?addonid=16853
http://www.virtualdj.com/plugins/index.html?addonid=80126
Mensajes Thu 06 Nov 14 @ 1:39 am
thankssssss
de to eixa proseksei oti eprepe na to energopoihso apo menu, nomiza oti einai default
de to eixa proseksei oti eprepe na to energopoihso apo menu, nomiza oti einai default
Mensajes Thu 06 Nov 14 @ 2:07 am
Kalimera,otan sindeo to controller prepi sta settings/controllers na epilego to controllel i den einai aparetito?
Mensajes Thu 06 Nov 14 @ 3:47 am
Oxi, den xreiazetai na to kaneis auto.
Mensajes Thu 06 Nov 14 @ 4:57 am
Σοβαρό προβλημα απ το πουθενα!!! Και εκει που πήγαιναν ολα μια χαρα ξαφνικά προχθες πηγα σπιτι να φτιαξω κάποιες λίστες και εκει που επαιζε κανονικα το vdj 8 (2028.862) με την sx pioneer άρχιζε να κατεβάζει στροφές μόνος του ο ηχος ώσπου άρχισε να παιζει οπως το super slow motion. (Οχι σαν να ειχα το pitch range +-100) οτι και αν δοκιμασα ολα τα deck παίζανε ετσι. Κατέφυγα στο restart και επαιξα κανα δεκάλεπτο κανονικα και μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Το εκλεισα και δεν ειχα χρονο να ασχοληθώ αλλα σημερα που επανήλθα παλι τα ιδια! Μετα απο κανα δεκαλέπτο και κάνοντας ενα σκρατς στο ενα deck παλι το ιδιο. Το θεμα ειναι οτι το σαββατο παιζω και ηδη εχω τρομοκρατηθεί!
Μπορω να ανεβάσω και βίντεο για να καταλαβετε. Η μονη αλλαγη που εκανα ηταν skin... υπαρχει περιπτωση να φταει αυτο? τωρα εχω επαναφερει to silver sleek και παιζω κανα μισαωρο χωρις να μου εχει κανει τιποτα.
http://youtu.be/LwIJvMmMcH8
Μπορω να ανεβάσω και βίντεο για να καταλαβετε. Η μονη αλλαγη που εκανα ηταν skin... υπαρχει περιπτωση να φταει αυτο? τωρα εχω επαναφερει to silver sleek και παιζω κανα μισαωρο χωρις να μου εχει κανει τιποτα.
Mensajes Wed 12 Nov 14 @ 1:15 pm
dimitris_g wrote :
Σοβαρό προβλημα απ το πουθενα!!! Και εκει που πήγαιναν ολα μια χαρα ξαφνικά προχθες πηγα σπιτι να φτιαξω κάποιες λίστες και εκει που επαιζε κανονικα το vdj 8 (2028.862) με την sx pioneer άρχιζε να κατεβάζει στροφές μόνος του ο ηχος ώσπου άρχισε να παιζει οπως το super slow motion. (Οχι σαν να ειχα το pitch range +-100) οτι και αν δοκιμασα ολα τα deck παίζανε ετσι. Κατέφυγα στο restart και επαιξα κανα δεκάλεπτο κανονικα και μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Το εκλεισα και δεν ειχα χρονο να ασχοληθώ αλλα σημερα που επανήλθα παλι τα ιδια! Μετα απο κανα δεκαλέπτο και κάνοντας ενα σκρατς στο ενα deck παλι το ιδιο. Το θεμα ειναι οτι το σαββατο παιζω και ηδη εχω τρομοκρατηθεί!
Επανέρχομαι για να πω οτι επιστρέφοντας στο skin που χρησιμοποιούσα (silver sleek) επαιξα χθες ολο το βραδυ χωρις το παραμικρό προβλημα και ξαναρωταω.....
Ειναι δυνατον ενα skin να δημιουργεί τετοιο θεμα ή ειναι κατι αλλο που πρεπει να προσέξω;
Mensajes Sun 16 Nov 14 @ 5:27 am
Δεν ξέρω κατά πόσο ένα skin μπορεί να δημιουργήσει τέτοιο θέμα, αλλά ξεκίνα λέγοντας μας ποιο skin είχες φορτωμένο όταν είχες το πρόβλημα για να κοιτάξουμε αν υπάρχει τίποτα στον κώδικα του που μπορεί να προκάλεσε αυτή την συμπεριφορά...
Mensajes Mon 17 Nov 14 @ 9:14 am
PhantomDeejay wrote :
Δεν ξέρω κατά πόσο ένα skin μπορεί να δημιουργήσει τέτοιο θέμα, αλλά ξεκίνα λέγοντας μας ποιο skin είχες φορτωμένο όταν είχες το πρόβλημα για να κοιτάξουμε αν υπάρχει τίποτα στον κώδικα του που μπορεί να προκάλεσε αυτή την συμπεριφορά...
V8 but by FRUiT
Mensajes Mon 17 Nov 14 @ 11:17 am