Ingresar:     

Forum: Greek Forum

Tópico: [ΝΕΑ] VirtualDj 8 Release - Page: 39

Esta parte del tópico es antigua y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Χμ...πώς αλλάζω ποιο sample εμφανίζεται σε κάθε deck?
Επίσης το by default τα samples είναι επιλεγμένα να βγαίνουν από το master output άρα είτε είναι στο deck 1 είτε στο deck 2 θα παίζουν ανεξαρτήτως ποιο deck είναι ενεργό. Σωστός?

H RMX2 exei synolika 8 koumpia/pads, ara thewritika mporei na "xeiristei" mexri 8 samples.
An to Sample bank pou exeis epileksei exei 4 i ligotera samples, tote kai oi 2 pleures tha xeirizontai ta idia samples.
an to Sample bank pou exeis epileksei exei 5 i perissotera, tote i aristeri pleura the xeirizetai ta samples 1 ews 4 kai i deksia ta samples 5 ews 8.
Epomenws, an theleis na exeis ta idia samples kai stis 2 pleures, tha prepei na ftiakseis Banks me to poly 4 samples to kathena.
Den mporeis "eukola" na epilekseis poia pleura tha xeirizetai poia samples. Isws me kapoio advanced mapping, alla nomizw tha se mperdepsei perissotero apo oti tha se voithisei, afou to skin den tha sou dinei tin pliroforia pou theleis.

Nai, o Sampler perna sto Master kateutheian, aneksartita an ta decks exoun mideniko volume i oxi.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις djdad & djphantom.

Kalhspera otan pataw mazikes energeies sto vdj8 kai meta fortwma sxoliwn apo ta tags dn ta bgazei ta sxolia....sxolia sta tags yparxoun apla den ta emfanizei....

Ψάξε στις ρυθμίσεις, readcommentsfromtags (ή κάπως έτσι τέλος πάντων) είναι στο yes?

Euxaristw ayto htan to problhma..

Αν αγοράσω το Atomix-Virtual-DJ-7-Pro-Basic-Mixe-MP3-Video-in-Realtime-Box-CD-ROM μετα θα μπορώ να παρω την αναβάθμιση σε vdj 8 pro infinity?

Poio einai auto ??

Virtual DJ 7 pro basic γραφει στη συσκευασία.δεν το αγορασα Στο ebay το βρήκα....παντως ψάχνω να βρω ενα vdj pro 7 (για ενα φιλο,δεν έχει μεγάλη οικονομική δυνατότητα ) ώστε να μπορεί να πάρει την αναβαθμιση στο vdj8 pro infinity

Ο μοναδικός τρόπος να αποκτήσει κάποιος νόμιμα το πρόγραμμα είναι εδώ http://www.virtualdj.com/buy/index.html

Ακόμα κι αν αυτό που βρήκες στο e-bay δεν είναι απάτη αλλά μια κανονική boxed έκδοση του VirtualDj 7 PRO Basic θα χρειαστεί να πληρώσεις μια διαφορά για αναβάθμιση σε 8 PRO Infinity και επομένως στο σύνολο μπορεί να σου βγει και ακριβότερο!!!

s2 Mk1 & vdj 8 pro infinity ... dn douleuei... gt???

Πρώτα απ' όλα να αναφέρω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από το vdj.
Mπραβο σε όλους όσους αγωνίζονται και το βελτιώνουν καθημερινά και ευχαριστώ όλο το team.
Πολύ καλός ήχος!!!!!
Αλλά τα καλά σίγουρα έιναι παρα πολλά και τα γνωρίζετε..
To (πρόβλημα) που βλεπω ότι υπάρχει και σε εμενα τεσταρισμενο σε τέσσερα λαμπτοπ διπλοπυρινα με i3 και ι5 επεξεργαστές με vms 4,1 ddj sx & sb
αλλα και τεσταρισμενο από φιλους είναι αυτό που υπηρχε παντα :
Στο load στο φόρτωμα καποιον τραγουδιών μικρη διακοπη στον ήχο ή ένα τσικ μολις πατηθεί το load
Tα προγράμματα του ανταγωνισμού δεν μου το έχουν κανει ποτε με τον ίδιο εξοπλισμό .
Επίσης κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω είναι θεμα κομπρεσορα τι δεν ξέρω στο traktor είναι πολύ καθαρές οι αλλαγές και κυρίος με τα δυο fader
στο full δηλαδή και τα δύο τραγουδια στον αέρα. Υπαρχει διαχωρισμος ακους και τα δυο τραγουδια να βγαίνουν πολύ καθαρα δεν μπορω να καταλάβω
σε τι οφείλετε αυτό γιατι προσωπικά πιστευω ότι ο ηχος του vdj είναι πολύ καλύτερος του traktor και μιλαμε παντα για τις τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων.

Kalispera,me mac eisai? kai ti controler exeis?

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση. Παρατήρηση ότι όταν προσθέσω τραγούδια στο automix list τα σκανάρει ξανά ενώ έχω σκανάρει όλα τα τραγούδια μου.
Έτσι πρέπει να γίνεται?

Η μηχανή ανάλυσης του VirtualDj εδώ και κάποιο καιρό έχει "αναβαθμιστεί".
Έτσι λοιπον όταν προσθέτεις τραγούδια στο automix που έχουν σκαναριστεί με την παλιότερη έκδοση της μηχανή ανάλυσης, ξανασκανάρονται για καλύτερα αποτελέσματα.
Δεν χρειάζεται να ξανασκανάρεις όλη τη μουσική σου. Απλά άσε το πρόγραμμα να κάνει σιωπηλά αυτό που χρειάζεται σε όσα τραγούδια χρειάζεται.

Το αφήνω, απλά επειδή είναι λίγο παλιό το μηχάνημα (υπολογιστής) μου ανεβάζει το CPU, γι αυτό είπα να ρωτήσω.

PhantomDeejay, Γιωργο οσον αφορα το προβλημα με την ddj sx με το fx 1 fx 2 που ενεργοποιουνταν απο μονα τους εχει βρεθει λυση?

Τα εχω απενεργοποιησει αν εχει φτιαχτει να τα ενεργοποιησω παλι.

Έχει πάρα πολύ καιρό να μου συμβεί να "ενεργοποιηθεί" κάτι από μόνο του, αν και έχω πουλήσει την SX εδώ και λίγο καιρό και χρησιμοποιώ είτε την Denon MC6000MKII (που είχα ανάλογο πρόβλημα) είτε την SZ.
Οπότε στην παρούσα φάση θα σου πρότεινα να βάλεις την εξής εντολή στα κουμπιά:
toggle 'fx1' στο FX1 και toggle 'fx2' στο FX2

Παρακολούθησε τα μία-δύο μέρες. Αν δεν ανάψουν καθόλου χωρίς να τα πατήσεις, τότε είσαι οκ.

90%