Ingresar:     

Forum: Greek Forum

Tópico: [ΝΕΑ] VirtualDj 8 Release - Page: 6

Esta parte del tópico es antigua y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Δεν νομίζω οτι αξίζει να επενδύσεις σε SSD και RAM για αυτό το μηχάνημα...
Και αν φοράει XP ή Vista ξέχνα τον SSD... ;)

Αν θες την άποψη μου σκέψου σιγά σιγά να το αντικαταστήσεις και να το κρατήσεις για backup

Ναι.... Κατα εκεί θα το πάω μάλλον.
Αχχχχ..... Πονάει η τσέπη μου ήδη.
Thanks για τη βοήθεια αδερφέ..

[quote=
.....αλλά έχω dedicated κάρτα γραφικών ;)[/quote]

Μπορεις να το εξηγησεις λιγο καλυτερα αυτο george?

Δεν παίρνει πόρους απο την cpu. Όλη την επεξεργασία των γραφικών την κάνει μόνη της.

PhantomDeejay wrote :
dj_betty wrote :
Αν σβησω το 8 το κανω απεγκατασταση κ το βαλω ξανα θα την διαβασει ξανα?

Δεν χρειάζεται όλη αυτή η φασαρία.
Μπορείς να σβήσεις απλά την βάση δεδομένων του 8.
Αν χρησιμοποιείς εξωτερικό σκληρό δίσκο, τότε βρες ένα αρχείο "database.xml" και σβήστο.
Επίσης σβήσε και τον φάκελο VirtualDj στο ROOT του δίσκου...
ΟΧΙ τον φάκελο Documents\VirtualDJ !!!!!!!!

γιωργο εκανα αυτο που ειπες αλλα παλι δεν τα εμφανιζει ολα κ χανω αρκετη δουλεια.
η database ειναι στον εξωτερικο σκληρο αφου με αυτον παιζω,χανω κατι?ειναι κατι αλλο που πρεπει να κανω?
εμενα η database του 8 ειναι μεσα στο φακελο virtual dj στο root του σκληρου.αυτο εσβησα.το ανοιξα κ παλι λειπουν αρκετα αρχεια.
κανω κατι λαθος?

dj_betty wrote :
PhantomDeejay wrote :
dj_betty wrote :
Αν σβησω το 8 το κανω απεγκατασταση κ το βαλω ξανα θα την διαβασει ξανα?

Δεν χρειάζεται όλη αυτή η φασαρία.
Μπορείς να σβήσεις απλά την βάση δεδομένων του 8.
Αν χρησιμοποιείς εξωτερικό σκληρό δίσκο, τότε βρες ένα αρχείο "database.xml" και σβήστο.
Επίσης σβήσε και τον φάκελο VirtualDj στο ROOT του δίσκου...
ΟΧΙ τον φάκελο Documents\VirtualDJ !!!!!!!!

γιωργο εκανα αυτο που ειπες αλλα παλι δεν τα εμφανιζει ολα κ χανω αρκετη δουλεια.
η database ειναι στον εξωτερικο σκληρο αφου με αυτον παιζω,χανω κατι?ειναι κατι αλλο που πρεπει να κανω?
εμενα η database του 8 ειναι μεσα στο φακελο virtual dj στο root του σκληρου.αυτο εσβησα.το ανοιξα κ παλι λειπουν αρκετα αρχεια.
κανω κατι λαθος?

το εφτιαξα μαλλον οκ.σημερα τις ημερομηνιες (first seen) στο λαπτοπ του σπιτιου τις βγαζει οκ!

PhantomDeejay wrote :
theologos3 wrote :

Γιωργο μαλλον δεν ειμουν σαφης. Ποτε δεν πεζω στα κοκκινα. Οταν μιλαω για θορυβο, εννοω σκρατσ και κοψιματα στον ηχο τα οποια παραμορφωνουν το τραγουδι. Οταν δεν επεμβαινει το λιμιτερ ολα καλα.
Στο 7 δεν γινοταν αυτο, οταν (επιτηδες) δυναμωνα το γκαιν απλα δεν ανεβαινε η ενταση.
Επισης εχω διακοπες στον ηχο οταν αλλαζω κατηγοριες στα σαμπλερ (στη side list δεξια του μπροουζερ)

Το πρόβλημα με την αλλαγή κατηγορίας στο sampler έχει αναφερθεί και το team το κοιτάζει.
Για το πρόβλημα με το limiter... Με πόσο latency παίζεις και με ποια κάρτα, λειτουργικό, κτλ

Macbook Pro i5 Mavericks.
Denon Mc3000 kai Audio 2 Dj.

Και με τις δυο καρτες εχω το ιδιο προβλημα, μολις αναψει το λιμιτερ (εστω και λιγο) εχω σκρατσ, αν ξεφυγει λιγο πανω η ενταση κατανταει απαγορευτηκο να παιξει σε μαγαζι. Ο θορυβος (σκρατσ) μου θυμηζει κατι με λατενσι. Δεν βρισκω ομως στο Mac τις ρυθμισεις τις Audio 2 στο λατενσι παρολο που εχω κανει εγκατασταση τους Drivers. Η Denon δεν χρειαζεται εγκατασταση Drivers στο Mac αλλα και εδω δεν βρισκω καποια ρυθμιση.
Με το 7 ολα ηταν οκ. Δεν αλλαξα κατι, δεν εκανα κανενα update απλα εβαλα το 8. Ελπιζω να βρεθει η λυση συντομα.

Καλησπέρα και εγώ με την σειρά μου παρόλο που με είχαν ανχωσει τόσο καιρό με αυτά που γράφανε , κατέβασα εχτές στο μαγαζί και έπαιξα και με αυτήν ολόκληρο το βράδυ την εκδοσή 8 .... ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ κανένα πρόβλημα την κατέβασα διάβασε την ddj ergo αμέσως όλα τα bpm τα πάντα κομπλέ... βεβαία έκανα κάποιες ρυθμίσεις όπως autogain rememper και crosfaider...το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ κάλο στα πάντα και σε ήχο και σε αναζήτηση.
οι παρατηρήσεις οι δίκες μου τωρα:
1) Όντως είχε αναφερθεί και ποιο πάνω σε ένα ποστ ότι στην παλιά εκδοσή πατάγαμε cue-play και πήγαινε αυτόματα στο πρώτο αποθηκευμένο cue ..Τώρα δεν πάει πρέπει να πατήσω το cue απ το controler για να πάει, μετά αν το φορτώσω δουλεύει και το cue-play... άλλα στο επόμενο τραγούδι ξανά τα ίδια.

2) Το πρόγραμμα από τι φαίνεται κάνει resize από μόνο του με αποτέλεσμα να μην βγάζει το σταυρό όπως γινότανε με την εκδοσή 7 και μπορούσαμε να μετακινησουμε λίγο το πρόγραμμα για να επιλέξουμε κάτι απ την επιφάνεια εργασίας .... αυτό εμενα με βόλευε γιατί όταν παίζω σε έναν γάμο φτιάχνω τον φάκελο με τα τραγούδια εισόδου και πρώτου χορού κτλπ στην επιφάνεια για να είμαι ετοιμοπολεμος την ώρα που είναι να κάνει είσοδο το ζευγάρι.
ΕΡΩΤΗΣΗΣ:
1) Θα πρέπει να κάνουμε search db την μουσική με το καινούριο virtual? η όχι απ την στιγμή που μου τα έχει διαβάσει κανονικά όλα.
2) Όταν αποφασίσουμε να κρατήσουμε μόνο την εκδοσή 8 τι αφαιρούμε απ τον υπολογιστή για την απεγκατασταση του 7 ??
ΥΓ.
Phatomdeejay (Γιωργο) .. παίζω με το skin σου το GHOST και με έχει βολέψει πάρα πολύ θα υπάρχει κάποιο update για να μπορέσει να δουλέψει και με την 8 ?

....να συμπληρωσω στο παραπανω ποστ που εκανα πως στο sound setup του 7 ειχα

outputs: headphones
soud card: 4-out card και επελεγα την denon ή την audio2

τωρα στο 8 εχω:
speaker + headphones
two sundcards οταν πεζω με την audio2 ή denon mc3000 οταν πεζω με την denon

theios wrote :
Ναι.... Κατα εκεί θα το πάω μάλλον.
Αχχχχ..... Πονάει η τσέπη μου ήδη.
Thanks για τη βοήθεια αδερφέ..

Θειε ριξε μια ματια στα ελαφρως μεταχειρισμενα του e-shop.gr...Εχω βρει απιστευτα λουλουδια εκει σκεδον καινουργια με εγγυηση με πολυ καλες τιμες

check - clean - fix
Με την διαχειριση database τι γινεται? πως καθαριζουμε παλιες εγγραφες, διορθωση, κ.τ.λ οι εντoλες που ειχαμε στην 7? check, clean, fix
και κατι ακομη, το history τισ 7 μπορει να μεταφερθει στην 8?

OMHROS wrote :
check - clean - fix
Με την διαχειριση database τι γινεται? πως καθαριζουμε παλιες εγγραφες, διορθωση, κ.τ.λ οι εντoλες που ειχαμε στην 7? check, clean, fix
και κατι ακομη, το history τισ 7 μπορει να μεταφερθει στην 8?

κατω κατω αριστερα εκει που βλεπεις τους φακελους σου,πανω απο τα Α εχει μια κουκιδα.
πατα πανω κ πας βαση δεδομενων/αφαιρεση ανυπαρκτων στοιχειων.αυτο εχω βρει μεχρι στιγμης εγω
κ δεν νομιζω οτι χρειαζεται κ κατι αλλο να σου πω την αληθεια ;-)

theologos3 wrote :
PhantomDeejay wrote :
theologos3 wrote :

Γιωργο μαλλον δεν ειμουν σαφης. Ποτε δεν πεζω στα κοκκινα. Οταν μιλαω για θορυβο, εννοω σκρατσ και κοψιματα στον ηχο τα οποια παραμορφωνουν το τραγουδι. Οταν δεν επεμβαινει το λιμιτερ ολα καλα.
Στο 7 δεν γινοταν αυτο, οταν (επιτηδες) δυναμωνα το γκαιν απλα δεν ανεβαινε η ενταση.
Επισης εχω διακοπες στον ηχο οταν αλλαζω κατηγοριες στα σαμπλερ (στη side list δεξια του μπροουζερ)

Το πρόβλημα με την αλλαγή κατηγορίας στο sampler έχει αναφερθεί και το team το κοιτάζει.
Για το πρόβλημα με το limiter... Με πόσο latency παίζεις και με ποια κάρτα, λειτουργικό, κτλ

Macbook Pro i5 Mavericks.
Denon Mc3000 kai Audio 2 Dj.

Και με τις δυο καρτες εχω το ιδιο προβλημα, μολις αναψει το λιμιτερ (εστω και λιγο) εχω σκρατσ, αν ξεφυγει λιγο πανω η ενταση κατανταει απαγορευτηκο να παιξει σε μαγαζι. Ο θορυβος (σκρατσ) μου θυμηζει κατι με λατενσι. Δεν βρισκω ομως στο Mac τις ρυθμισεις τις Audio 2 στο λατενσι παρολο που εχω κανει εγκατασταση τους Drivers. Η Denon δεν χρειαζεται εγκατασταση Drivers στο Mac αλλα και εδω δεν βρισκω καποια ρυθμιση.
Με το 7 ολα ηταν οκ. Δεν αλλαξα κατι, δεν εκανα κανενα update απλα εβαλα το 8. Ελπιζω να βρεθει η λυση συντομα.

Οσο ψαχνω βρισκω. Ειχα προβλημα και με τα browser options τα οποια μου τα εμφανιζε στο πανω αριστερα μερος της οθονης αλλα μολις λυθηκε με το τελευταιο update πριν λιγο.
Επισης ενω χρησιμοποιω skin 2 deck μερικες φορες προσπαθωντας να συρω απο τον browser ενα τραγουδι στo deck μου δειχνει (στο κενο διπλα απο την μπαρα του search) πως το φορτωνει στο deck3!!! μετα απο αυτο δεν μπορω να τσιμπισω με το ποντικι αλλο track, απο το κοντρολερ ομως μπορω (εχω μπερδευτει με ολα αυτα).
Και το πιο σοβαρο.....οταν κανω Add to search DB σε φακελο 35 giga το πραγραμμα κλεινει χωρις καμια προειδοποιηση. Σε πιο μικρους φακελους ειναι οκ.
Συγνωμη για τα post αλλα πρεπει να αναφερουμε οτι βλεπουμε.
Ξερω πως εχετε φουλ δουλεια ειδικα αυτες της μερες.Περιμενω νεα απο εσας, ευχαριστω.

θελω να κανω search με κριτηριο αναζητησης αρμονια.. πως θα γινει αυτο ?

theologos3 wrote :

Επισης ενω χρησιμοποιω skin 2 deck μερικες φορες προσπαθωντας να συρω απο τον browser ενα τραγουδι στo deck μου δειχνει (στο κενο διπλα απο την μπαρα του search) πως το φορτωνει στο deck3!!! μετα απο αυτο δεν μπορω να τσιμπισω με το ποντικι αλλο track, απο το κοντρολερ ομως μπορω (εχω μπερδευτει με ολα αυτα).

Auto simainei pos exeis to 6 deck skins fortomeno, to opoio exei logiki 2 (megala) Left - Right decks.
Kai sou deixnei ta 6 decks kato san mini decks.
px to Left deck mporei na einai deck 1 / 3 / 5 amaloga me to poio mini deck exeis epileksei. Kai antoistixa me to deksi deck.
Auto einai poly boliko kai eksypni lysi gia na exeis perisotera decks me 2 deck controllers.

theologos3 wrote :

Και το πιο σοβαρο.....οταν κανω Add to search DB σε φακελο 35 giga το πραγραμμα κλεινει χωρις καμια προειδοποιηση. Σε πιο μικρους φακελους ειναι οκ.

Pou simainei oti kapoios sygkekrimenos fakelos h arxeio dimiourgei to problima.
Me tin methodo tis eis atopon apagogis... tha kaneis add tmimatika tous fakelous mexri na breis to problimato arxeio / fakelo kai an to breis kalo einai na mas to steileis gia na broume ti ftaiei.

theologos3 wrote :

Ξερω πως εχετε φουλ δουλεια ειδικα αυτες της μερες

Akribos etsi !

0rafa0 wrote :
θελω να κανω search με κριτηριο αναζητησης αρμονια.. πως θα γινει αυτο ?

Stis peiloges anazitisis epelekse to "key"
Apo to test pou ekana auto douleuei kai me Harmonic Key alla sto search prepei na to pliktrologiseis me kefalaia, px: 03A

Apopsis με το search βρικα τον φακελο ο οποιος ειχε 20 track περιπου μεσα, αλλα δεν ηξερα πιο αρχειο ειχε προβλημα για να στο στειλω. Ετσι εκανα re-analyze σε ολο τον φακελο και τωρα δεν κρασαρει το προγραμμα.

Οσο αφορα τo skin, το εχω στο 2decks, αν ομως απο το layout το αλλαξω σε 4 ή 6 deck και το ξαναβαλω στο 2deck, τοτε τα 4 ή 6 deck παραμενουν χωρις να φαινονται στο skin, αυτο φαινεται κανοντας δεξι κλικ πανω στο τρακ απο τον brοwser,στην επιλογη Load on μου δειχνει 4 ή 6 deck να διαλεξω. Για να μου δειξει (με δεξι κλικ) μονο τα 2deck θα πρεπει να κλεισω κ να ξανανοιξω το προγραμμα.

Επισης περιμενω (παντα με υπομονη κ κατανοηση) απαντηση για να λυσω το προβλημα με το λιμιτερ που ποσταρα.

Nai an allakseis apo 6 h 4 ceck skin se 2 exeis kapoia kryfa decks, alla den einai problima.
An sou tyxei ksana min mperdeyteis, Fortose to 6 deck skin, kane unload an exeis fortomena tragoudia sta decks 3-6
Kai kane klik sto "mini deck 1" na to oriseis Left - tha deis ena mple eikonidio. kai klick sto "mini deck 2" na to oriseis Right - tha deis ena kokkino eikonidio. Toso apla, Sa na exeis ena diakopti se kathe pleura kai orizeis poia deck theleis.
Meta mporeis na gyriseis se 2 deck skin.

Efoson brikes ton fakelo me to / ta problimatika files, mporeis na kaneis backup tin database kai na tin sviseis na dokimaseis an exei akoma problima.

Το προβλημα με το search DB λυθηκε. Αυτο με τα deck το καταλαβα, αν και δεν νομιζω να υπαρχει λογος να μενουν κρυφα, γιατι φορτωνεις τα track σε αυτα, αθελα, και μετα ψαχνεσαι (οπως εγω δηδ) :P

Και επανερχομαι στο λιμιτερ για να πω πως στο λαπτοπ με Windows7 δουλευει σωστα. Στο Mac της δουλειας, μου κανει τους θορυβους και τα ξυσιματα που εχω αναφερει.

Καλησπερα, μια ερωτηση θα ηθελα να κανω. Εχω MAC και την εκδοση 7.4.1 και ολα βενουν καλως χωρις κανενα προβλημα, την 8 εκδοση δεν μου την δινει απο απο το update του 7.4.1 μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση. τωρα απο το site κατεβασα την καινουργια εκδοση και τωρα εχω και τις δυο εκδοσεις εγκατεστημενες στο laptop. Το σιγουρο ειναι οτι ακομη παιζω με την παλια εκδοση χωρις κανενα προβλημα, τι κανω ?

14%