Ingresar:     

Forum: Greek Forum

Tópico: Ερώτηση για external Hard Disc

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Συναδελφοι θα ηθελα την βοηθεια σας. Ετοιμαζομαι για αγορα δευτερου σκληρου, και θελω να μου δωσετε γνωμες σχετικα με ποια μαρκα χρησιμοποιειται οι περισσοτεροι απο εσας για DJing. Προτιμοτερο USB2 ή USB3,που εχουν σχεδον ολοι οι δισκοι τωρα? Προς το παρον το laptop μου δεν εχει USB3, λετε να δημιουργηθει προβλημα αν συνδεθω σε θυρα usb2 ? Ευχαριστώ εκ των προτερων για τον χρονο σας

Mensajes Mon 16 Jun 14 @ 8:35 am
Εγώ χρησιμοποιώ trancend λόγω αντοχής σε αντίξοες συνθήκες.. τώρα όσον αφορά τις θύρες μόνο usb2 λόγω ότι δεν υποστηρίζουν τα laptop μου usb3..

Den exeis provlima an valeis ena disko USB3 se thyra USB2. Apla den tha exeis tin megisti dynati taxytita metaforas dedmenwn. To idio tha symbei an valeis ena disko USB 2 se thyra USB 3. H taxytita eksartatai apo tin taxytita tou pio argou mesou (thyras i diskou)

Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας. Παρατηρησα οτι καποιες εταιρειες βγαζουν δισκους "αποκλειστικα" για επαγγελματικες χρησεις audio. Αν και αρκετα ποιο ακριβοί, εχει νοημα να κοιταξω κατι τετοιό? ή μας καλυπτουν και οι consumer h/d. Πειτε μου καμια γνωμη ακομη για το ποια μαρκα θα προτιμουσατε. Και μια ακομα ερωτηση: NTFS ή FAT 32,μολις τον αγορασω? (χρήση μονο σε windows)

1) Μια χαρά θα είσαι με consumer grade (οι άλλοι δίσκοι που βλέπεις αφορούν multi-track real-time recording)
2) Αν θα χρησιμοποιείς μόνο Windows τότε NTFS. Είναι έγκλημα να χρησιμοποιείς FAT32 αν δεν χρειάζεσαι την "συμβατότητα" με MAC

(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)