Καλημερα σας εχω υπολογιστη HP(Επεξεργαστη Intel(R) (TM) i7 Μνημη 4.00 GB(RAM) 64bit.....Απο οτι βλεπω και παρακολουθω το συγκεκριμενο λειτουργικο αντιμετωπιζει προβληματα οχι μονο στο δικο μου αλλα και σε συναδελφων,οι περισσοτεροι εχουν επιστρεψει στα 7 αλλα θα θελα και την δικη σας αποψη στο κομματι αυτο,βεβαια ισχυει το κομματι(αν κατι σου δουλευει μη το πειραζεις)αλλα και παλι βλεποντας καθημερινα πως παραπονιουνται ολοι με κανει να νιωθω ανασφαλεια για το μηχανημα μου,εσεις τι προτεινετε...........
Σας ευχαριστω
Σας ευχαριστω
Mensajes Thu 23 Oct 14 @ 3:34 am
Προβλήματα είχαν αρχικά χρήστες των Windows 8 και όσοι κάναν αναβάθμιση σε Windows 8.1 από Windows 8.
Μια "καθαρή" εγκατάταση των Windows 8.1 συνήθως λύνει όλα τα προβλήματα.
Προσωπικά στο laptop μου χρησιμοποιώ Windows 8.1 (καθαρή εγκατάσταση) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!!!
Σε όλους τους άλλους μου υπολογιστές έχω ακόμα Windows 7.
Γενικά τα Windows 8.1 αν "καθήσουν καλά" είναι πολύ σταθερό και καλό λειτουργικό. Δεν θα σου συνιστούσα να κάνεις downgrade σε Windows 7 εκτός κι άν έχεις κάποιο controller / κάρτα ήχου που δεν έχει drivers για Windows 8.1
Μια "καθαρή" εγκατάταση των Windows 8.1 συνήθως λύνει όλα τα προβλήματα.
Προσωπικά στο laptop μου χρησιμοποιώ Windows 8.1 (καθαρή εγκατάσταση) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!!!
Σε όλους τους άλλους μου υπολογιστές έχω ακόμα Windows 7.
Γενικά τα Windows 8.1 αν "καθήσουν καλά" είναι πολύ σταθερό και καλό λειτουργικό. Δεν θα σου συνιστούσα να κάνεις downgrade σε Windows 7 εκτός κι άν έχεις κάποιο controller / κάρτα ήχου που δεν έχει drivers για Windows 8.1
Mensajes Thu 23 Oct 14 @ 4:30 am
Σε ευχαριστω βασικα εκανα την εγκατασταση σε 8.1 απο 8 μεσω του store στον υπολογιστη ολα δειχνουν οτι η εγκατασταση εγινε σωστα βασικα δεν εκανα και κατι πατησα δωρεαν ληψη σε 8.1 και το εκανε μονο του
xdj-r1&ddj-ergo τα controller μου
xdj-r1&ddj-ergo τα controller μου
Mensajes Thu 23 Oct 14 @ 4:54 am