Ingresar:     

Forum: Greek Forum

Tópico: HERCULES AIR PLUS ΠΑΡΕΑ ΜΕ VIRTUAL DJ ??

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Γεια σας παιδιά, καλή χρονιά εύχομαι σε όλους!! Μόλις αγόρασα την controller HERCULES air plus και προσπαθώ να την κάνω να δουλέψει με το virtual dj. Έχω δει άπειρα guide videos στο youtube αλλά ακόμα δεν τα έχω καταφέρει. Έχω κολλήσει στο κομμάτι που πάω να κατεβάσω τους MIDI Mappers. Στην official page της HERCULES στο σημείο που κατεβάζουμε τα midi mapping μου βγάζει αρχείο μόνο για το TRAKTOR. Όσον αφορά το virtual μου βγάζει αυτό το μνμ:

''Your Hercules DJ controller is natively supported by the latest version of Virtual DJ Pro and will be automatically recognized by the software. List of Supported Controllers in Virtual DJ v7 and v8 Per-controller license are also available for Virtual DJ 8''

χωρίς να υπάρχει κάποιο αρχείο mapper που να μπορώ να κατεβάσω. Επίσης χρειάζεται να πληρώσω και να πάρω licences από την virtual dj? Έχω μπερδευτεί.. Κάποιος γνώστης ας με βοηθήσει παρακαλώ και ευχαριστώ για τον χρόνο σας..

Mensajes Sat 03 Jan 15 @ 11:47 am
Nai, tha prepei na agoraseis mia adeia xrisis tou VirtualDJ gia na xrisimopoiiseis kapoia konsola (pou den erxetai me VirtualDJ LE).
An theleis na xrisimopoiiseis tin konsola me tin version 7, tha xreiasteis mia Pro Infinity (Full) adeia.
An theleis na xrisimopoiiseis tin konsola me tin version 8, mporeis na agoraseis mia Pro Infinity (Full) adeia, i mia adeia PLUS (per controller) i akoma kai mia miniaia syndromi.
http://www.virtualdj.com/buy/index.html

Σε ευχαριστώ φίλε για την γρήγορη ανταπόκριση. μάλιστα έτσι εξηγείται λοιπόν, κι εγώ νόμιζα ότι υπήρχαν και σπασμένα μιντι μαπερς. Οκ Κάτι τελευταίο, ισχύει το ίδιο και για το τρακτορ? γιατί εκεί έχει αρχείο για να το κατεβάσω. καταλαβαίνεις δεν είμαστε για πολλά έξοδα αυτές τις μέρες.

Είναι λίγο άσχετο αλλά ήθελα να πω ένα ανέκδοτο:
Πάει κάποιος σε ένα φουρνάρικο και φωνάζει: Θέλω ψωμί!
Του απαντάει ο φούρναρης: Έχουμε καρβέλι, ψωμάκια μπορείς να αγοράσεις ότι θέλεις...
Και τι του απαντάει ο τύπος;
Να αγοράσω; Εγώ θέλω να το πάρω και να φύγω... Δεν είμαστε για έξοδα αυτές τις μέρες...

Καλό;

Ωραίο Lol.. Στο θέμα μας,
Dj dad ισχύει το ίδιο και για το τρακτορ? γιατί εκεί έχει αρχείο για να το κατεβάσω. Έχω την εντύπωση ότι η Herculesσυνεργάζεται με την tractor

Για το Traktor θα πρέπει να ρωτήσεις στην Native Instruments ή στην Hercules.
Δεν γνωρίζουμε να σου απαντήσουμε τι κάνει η NI ή η Hercules από την στιγμή που η κονσόλα δεν κυκλοφορεί με VirtualDj LE

Γεια σας! Επειδή και εγώ έχω σκόπο να παραγγειλω τη συγκεκριμένη κονσόλα,θελω αν μπορείτε να μου πείτε τι πρεπει να κάνω για να παίζω με το virtual dj ! Πόσα χρήματα χρειαζονται για να κατεβασω δλδ τα αυθεντικά virtual που θα διαβάζουν την κονσόλα?μπορεί να είναι άσχετο άλλα παλιά είχα αγοράσει αλλη κονσόλα της εταιρείας hercules και είχε cd για εγκατασταση του virtual με ενα serial number.μπορω να το χρησιμποιησω και για την καινούρια κονσόλα?ευχαριστώ

Μία "PLUS" άδεια για το VDJ8 για την AirPlus έχει $99 + ΦΠΑ

Οπότε χοντρικά, 99 ευρώ.

Όχι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την έκδοση LE της παλιάς σου κονσόλας με την AirPlus καθώς οι εκδόσεις LE δουλεύουν ΜΟΝΟ με τις κονσόλες τις οποίες συνοδεύουν.

Σε ευχαριστώ ! Και για το virtual 7 τόσα είναι τα χρήματα ?

Η κονσόλα δεν υποστηρίζεται στο VirtualDj 7

(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)