γεια σας παιδες ,..λοιπον εχω το εξης προβλημα :
εχω φτιαξει ενα remix 7:30 λεπτων το οποιο το ηχογραφησα στο virtual dj 8 και θελω να το τροποποιησω ετσι ωστε να παιζει σε windows media player για να μπορεσω να φτιαξω βιντεακι για το youtube..
το θεμα ειναι πως δεν ξερω πως να το τροποποιησω κ χρειαζομαι λιγο help !! :/
εχω φτιαξει ενα remix 7:30 λεπτων το οποιο το ηχογραφησα στο virtual dj 8 και θελω να το τροποποιησω ετσι ωστε να παιζει σε windows media player για να μπορεσω να φτιαξω βιντεακι για το youtube..
το θεμα ειναι πως δεν ξερω πως να το τροποποιησω κ χρειαζομαι λιγο help !! :/
Mensajes Sun 08 Feb 15 @ 6:11 am
Ψάξε στο Google για κάποιο video converter ώστε να μετατρέψεις το αρχείο σε WMV
Mensajes Sun 08 Feb 15 @ 12:02 pm
thnx θα το ψαξω !! <3
Mensajes Sun 15 Feb 15 @ 4:56 am
γιατί δεν χρησιμοποιείς το Windows Live Movie Maker?
Mensajes Sun 15 Feb 15 @ 5:13 am
γιατι πολυ απλα πρεπει να το τροποποιησω το αρχειο αλλιως δεν παιζει
Mensajes Sun 15 Feb 15 @ 5:17 am
τι τύπος είναι το αρχείο?
Mensajes Sun 15 Feb 15 @ 5:25 am
ειναι VDJSAMPLE
Mensajes Sun 15 Feb 15 @ 5:38 am
Χμμμ. VDJSample αρχεία είναι τα αρχεία του sampler. Δεν θα βρεις πρόγραμμα να τα μετατρέπει αυτόματα, αλλά μπορούμε να σε βοηθήσουμε...
Είναι αρχείο ήχου/video σωστά;
Πως το δημιούργησες;;;
Είναι αρχείο ήχου/video σωστά;
Πως το δημιούργησες;;;
Mensajes Sun 15 Feb 15 @ 11:39 am
Exw tin entypwsi oti ta vdjsample einai ogg. Opote an metonomaseis to extension se .ogg kai vreis ena convertor apo ogg se mp3 i kati antistoixo, mporei na doulepsei.
Mensajes Wed 18 Feb 15 @ 3:06 am
djdad wrote :
Exw tin entypwsi oti ta vdjsample einai ogg. Opote an metonomaseis to extension se .ogg kai vreis ena convertor apo ogg se mp3 i kati antistoixo, mporei na doulepsei.
όχι δεν δούλεψε.
αυτό που θα έκανα εγώ, θα άνοιγα το vdj θα έβαζα το sample να παίζει και να έκανα record με το vdj σε wav ή mp3!
Mensajes Wed 18 Feb 15 @ 4:16 am
Τα vdjsample παλιά ήταν ogg ή mp3
Με το 8 δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Θα δοκιμάσω μόλις έχω χρόνο και θα σας ενημερώσω
Με το 8 δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Θα δοκιμάσω μόλις έχω χρόνο και θα σας ενημερώσω
Mensajes Wed 18 Feb 15 @ 4:35 am