Ingresar:     

Forum: Greek Forum

Tópico: drops και κολληματα στα γραφικα

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Καλησπερα στην παρεα
μετα την τελευταια αναβάθμιση που εγινε παρατηρω και μετα απο τσεκαρισμα με το dpc latency οτι υπαρχουν κολληματα οταν φορτωνεις τα κομματια και χρησιμοποιεις και το ποντικι στον browser στο να ψαχνεις πανω κατω γρηγορα,παρατηρω οτι απο το master του ηχου δεν ακουγεται διακοπη αλλα πολλες φορες τα γραφικα στην οθονη παγωνουν μεχρι και ενα με δυο δευτερολεπτα ,η αναλυση του συγκκριμενου σκιν που δουλευω ειναι 1365χ768 ενω η μεγιστη της καρτας μου 1200χ800,σε αλλαγη του σκιν σε αλλο με νουμερα μεγιστου αριθμου ομοιου με της καρτας το προβλημα παραμενει οπως και πριν,ο υπολογιστης ειχε και εχει σεταριμα απο παλια με βαση την αναπαραγωγη ηχου με απενεργοποιημενα δυκτια,μαπαταριες,μπου τουθ κτλ,,,σημειωνω οτι εγινε υπαρκτο το προβλημα μετα την τελευταια αναβαθμιση
ευχαριστω εκ των προτερων

Mensajes Thu 02 Jul 15 @ 7:34 am
Για ποια έκδοση μιλάς; Για την 7 ή την 8;
Επίσης αν χρησιμοποιείς την 8 με skins της έκδοσης 7 δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις κάποιο skin που σχεδιάστηκε ειδικά για την έκδοση 8.

καλημερα..την 8 με σκιν για 8..επισης ξανα θυμιζω οτι το παρουσιασε μετα απο την τελευταια αναβαθμιση και το κανει οταν φορτωνεις κομματια γρηγορα στο ντεκ που δεν παιζει ενω το αλλο παιζει... δοκιμασα με το προγραμμα που επισης εχω γνησιο (traktor) και δεν παρουσιαζει προβλημα
Στην διαθεση σου για περαιτερω διευκρινισεις

Τα περισσότερα skin του 8 που ξέρω (αν όχι όλα) έχουν ανάλυση 1920Χ1080
Ανεξάρτητα μ' αυτό, ποιον controller χρησιμοποιείς;

vestax vci 300 αλλα γιωργο για να σε βοηθησω το προβλημα το παρουσιάζει και με αναλυση 1200χ800 σε σκιν του 8 αλλα και σε μεγαλυτερη αναλυση παλι το ιδια ΚΑΙ με αλλα ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ controller...το θεμα ειναι οτι στον traktor που δοκιμασα(παντα με γνησια προγραμματα) πρεπει να κανεις οργια για να παρουσιασει εστω και μια κιτρινη γραμμη στο dpc

Σε ρωτάω γιατί με την τελευταία ενημέρωση παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα σε συγκεκριμένους controllers. Το πρόβλημα αυτό διορθώθηκε στην επόμενη beta η οποία όμως ακόμα δεν έχει γίνει public. Η VCI-300 δεν ήταν ένας από τους controllers που μας αναφέρθηκε πρόβλημα. Παρόλα αυτά αν θες μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις την τελευταία beta από εδώ http://virtualdj.com/download/virtualdj8/pc/2345 και να δοκιμάσεις αν λύθηκε το πρόβλημα σου. :)

οκ γιωργο αν και εκανα φορματ και ξανα περναω τα παντα απο την αρχη... για να γινει με ολλες τις αμφιβολίες μηδενισμένες ,
μολις τελειωσει τις αναβαθμισεις θα δοκιμασω το λινκ που εστειλες και θα σε ενημερωσω

Γιωργο καλημερα,το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει και μετα απο φορματ και εγκατασταση των απολύτως βασικων,στο φορτωμα κομματιου στο δευτερο ντεκ ενω το ενα παιζει και με, αλλα και χωρις κοντρολερ εξακολουθει να βγαζει στο dpc κοκκινες γραμμες διαδοχικά 2 με 3 μετα απο πρασινες χωρις να υπαρχει καποια διακοπή στον ηχο,εχω απενεργοποιησει καμερες,δυκτια,μπαταριες τα παντα για να εχει σωστη συμπεριφορα για αναπαραγωγη ηχου κ εικονας.. χρησιμοποιησα το λινκ με το virtual που μου ειπες παραπανω

Προφανώς κάποιος άλλος driver δεν συμπεριφέρεται σωστά...
Κατ' αρχήν, χωρίς τον controller συνδεδεμένο η συμπεριφορά του DPC είναι η ίδια;;;
Και θα σου πρότεινα να κάνεις μετρήσεις και με το LatencyMon καθώς μπορεί να σου δείξει ποιος driver μπορεί να το προκαλεί όλο αυτό http://www.resplendence.com/latencymon

και αυτη οταν φορτωνεις στο δευτερο ντεκ κομματι ενω παιζει το αλλο

Βλέπω οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα στο δημιουργεί το ACPI. Δοκίμασε να βγάλεις για λίγο τη μπταρία από το laptop και πες μας αν η κατάσταση διορθώθηκε...

Egw pali tha proteina na apenergopoiiseis to ACPI Battery Manager apo to Hardware Manager.

καλησπερα...τα screen shots ειναι με το acpi απενεργοποιημενο

Καλημερα ..έγινε δοκιμή και χωρίς μπαταριά και το αποτέλεσμά ηταν το ίδιο

(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)