Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: virtualdj party mix

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

nikartaHome userMember since 2018
Καλησπερα,αγορασα το μικτακι της numark party mix εκανα εγγραφη στην σελιδα του με τον κωδικο που εχει στο κατω μερος και κατεβασα την le εκδοση που δινει για το συγκεκριμενο μικτη,εκανα εγγραφη νεου μελους στο www.virtualdj.com με username και pass και δηλωσα το προιον,οταν εκανα εγκατασταση στον υπολογιστη επαιξε το μικτακι για 10 λεπτα κ μετα ζητησε να κανω εγγραφη μεσω του προγραμματος για να μπορω να χρησιμοποιω το μικτη,ενω του δινω τα στοιχεια (username - pass) οταν εκανα εγγραφη μου βγαζει το μηνυμα (δεν ειναι δυνατη η συνδεση με τους servres του virtualdj,προσπαθησα ξανα μετα απο επανεκκινηση αλλα μου βγαζει το ιδιο μηνυμα,υπαρχει καποια βοηθεια σας παρακαλω,κανω κατι λαθος? Ευχαριστω πολυ κ θα περιμενω να βρω λυση στο προβλημα μου με την βοηθεια σας.
 

Mensajes Fri 02 Nov 18 @ 4:22 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
nikarta wrote :
... μου βγαζει το μηνυμα (δεν ειναι δυνατη η συνδεση με τους servers του virtualdj,..


Μάλλον κάποια "ανεπίσημη" έκδοση που είχες εγκαταστήσει στο παρελθόν είναι υπεύθυνη για το μπλοκάρισμα με τους server μας ώστε να ενεργοποιηθεί η άδεια LE. Επικοινώνησε με το Support για να σου δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείς να το διορθώσεις.
 

Mensajes Fri 02 Nov 18 @ 8:14 pm
nikartaHome userMember since 2018
Ευχαριστω για την αμμεση απαντηση,εστειλα μηνυμα στο Support και εκανα την ερωτηση οτι ενα φορματ στον υπολογιστη μου θα μπορουσε να μου λυσει το προβλημα?ευχαριστω κ παλι για την υποστηριξη!!!
 

Mensajes Fri 02 Nov 18 @ 9:11 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Δεν χρειάζεται format. Θα σου δώσουν περισσότερες πληροφορίες στο Support.
 

Mensajes Sat 03 Nov 18 @ 1:27 pm


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)