Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: Hotcues

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

Πως μπορώ να μεταφέρω τα Hot cues που είχα περασμένα από το traktor που έπαιζα πριν στο virtual dj. Γιατί δεν μου τα βγαζει
 

Mensajes Sat 20 Jun 20 @ 4:02 pm
Δεν μου εμφανίζονται τα αποθηκευμένα hotcues που είχα στο traktor. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
 

Mensajes Sat 20 Jun 20 @ 4:33 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Αν το Traktor αποθηκεύει τα Hotcues στα tags (δεν το ξέρω), δοκίμασε αυτή τη ρύθμιση ..



Νομίζω όμως ότι δεν θα δουλέψει γιατί το Traktor (αν δεν κάνω λάθος) τα αποθηκεύει σε καποια κωδικοποιημένη μορφή στην database του.
 

Mensajes Sat 20 Jun 20 @ 4:38 pm
Dj dad υπάρχει άλλη λύση η πρέπει να ξαναφτιαχνω τα τραγούδια ένα ένα?
Επίσης επειδή σήμερα το αγόρασα και ήμουν σε traktor πριν ήθελα να σε ρωτήσω.
Αν υπάρχει beat jump στο virtual dj αν γίνεται να παίζω από τους φακέλους τα τραγούδια και όχι μέσω του browser του προγράμματος. (προσπάθησα να το κατεβάσω χαμηλά ώστε να φαίνεται μόνο το πάνω μέρος όπως έκανα στο traktor αλλά δεν με αφήνει. Το ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

Mensajes Sat 20 Jun 20 @ 6:58 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Καταρχήν πληροφορήθηκα οτι το Traktor αποθηκεύει τα Hotcues στα Tags, οπότε η ρύθμιση που έδειξα πιο πάνω λογικά θα δουλέψει. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστέι να κάνεις Reload Tags (επιλέγεις μερικά αρχεία και κάνεις δεξί-κλικ ->Batch ->Reload Tags) , όμως δεν είμαι σίγουρος. Δοκίμασε μερικά αρχεία από ενα φάκελο.
Αν σου δουλέψει, υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες ακόμα, αλλά θα περιμένω να μου πεις πρώτα.

Beatjump υπάρχουν όλες οι τιμές/εντολές για μπρος-πίσω στην αντίστοιχη σελίδα των Pads http://www.virtualdj.com/manuals/virtualdj/interface/decks/decksadvanced/pads.html#beatjump
Η σελίδα αυτή υπάρχει και στον controller σου S2 MK3, με δευτερο κλικ στο SAMPLER mode http://www.virtualdj.com/manuals/hardware/ni/s2mk3/pads/index.html

Επέλεξε το semi-Maximize http://www.virtualdj.com/manuals/virtualdj/interface/topsection/appcontrols.html ώστε να μπορέις (από την κάτω δεξιά γωνία) να αλλάξεις το μέγεθος του VirtualDJ ώστε να έχεις και το παράθυρο με τους φακέλους ορατό. Αν και πιστεύω πως ο Browser του VirtualDJ είναι πολύ πιο βολικός και με πολλες δυνατότητες και θα έπρεπε να τον μάθεις και να τον συνηθίσεις.
 

Mensajes Sat 20 Jun 20 @ 8:10 pm
Μερικά τραγούδια έχουν τα cue κάποια άλλα όχι. Έκανα και αυτό που μου είπες αλλά δεν είδα διαφορά. Επίσης το beatjumb το βρήκα αλλά μόλις αλλάξω πάω hotcue και επιστρέψω στα pad με πάει στο loop roll πάλι. Μπήκα σε ένα μενού που με βγάζει και λέει επεργασια αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω. Και τέλος σε εμένα το logo virtual dj είναι στα δεξιά και εκείνο το σηματάκι για semi maximize δεν υπάρχει.
Ο λόγος που βολεύει απέξω να παίζω μουσική δηλαδή κατευθείαν από τους φακέλους είναι ότι σαφώς έτσι έχω συνηθίσει πρώτα από όλα αλλά και να ήθελα να παίξω από μέσα όλα τα ελληνικά τραγούδια τα έχω γραμμένα στα ελληνικά. Και δεν μου τα βγαζει όλα και κάνω διόρθωση επιτόπου. Παντωςτα πιο πολλά τα βγαζει είναι η αλήθεια.
 

Mensajes Sat 20 Jun 20 @ 10:56 pm
giannisalexiou wrote :

αλλά και να ήθελα να παίξω από μέσα όλα τα ελληνικά τραγούδια τα έχω γραμμένα στα ελληνικά. Και δεν μου τα βγαζει όλα και κάνω διόρθωση επιτόπου.

θα εκπλαγεις ευχαριστα αν ασχοληθεις λιγο με τον browser του vdj και θα καταλαβεις ποσο χρονο εχασες με τα αλλα προγραμματα. Αν εχεις ενα τραγουδι Ελληνικο πχ "δεν εχω σημα" με ελληνικους χαρακτηρες τοτε με το πληκτρολογιο γυρισμενο στα αγγλικα γραφεις κανονικα σαν να ηταν γυρισμενο στα ελληνικα
den exv shma και εισαι ετοιμος.. επισης πολλες φορες δεν χρειαζεται να γραψεις ολο τον τιτλο.. αρκουν τα πιο ιδιαιτερα-χαρακτηριστικα σημεια του.
Καλως ηρθες στο Virtua Dj!
 

Mensajes Sun 21 Jun 20 @ 5:32 am
Καλό αυτό. Με το ότι μερικά τραγούδια μου τα βγαζει σαν κινεζικα ξέρεις αν μπορεί να γίνει κάτι? Η θέλει διόρθωση ένα ένα?
 

Mensajes Sun 21 Jun 20 @ 8:17 am
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει πως όταν πατάω pad να μου εμφανίζει τα beat jump και όχι το loop roll?
 

Mensajes Sun 21 Jun 20 @ 2:48 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
giannisalexiou wrote :
Καλό αυτό. Με το ότι μερικά τραγούδια μου τα βγαζει σαν κινεζικα ξέρεις αν μπορεί να γίνει κάτι? Η θέλει διόρθωση ένα ένα?

Τα "κινέζικα" μπορεί να οφείλονται σε κάποια λανθασμένα entries από άλλο πρόγραμμα που δεν υποστηρίζει UTF-8. Tα βλέπεις μόνο στο VirtualDJ Browser και όχι στον Browser του λειτουργκού σου ?
Να γνωρίζεις πάντως ότι τα πεδία (Καλιτέχνης, Τίτλος κλπ)_ που βλέπεις στον Browser του VirtualDJ είναι από την βάση δεδομένων και έχουν παρθεί είτε από τα Tags είτε από το όνομα του αρχείου, οπότε και μπορεις να διαλέξεις τι από τα 2 θέλεις αλλάζοντας αυτές τις ρυθμίσεις..




giannisalexiou wrote :
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει πως όταν πατάω pad να μου εμφανίζει τα beat jump και όχι το loop roll?

Ποιό ακριβώς είναι το "pad" ? Κάποιο συγκεκριμένο κουμπί στον controller σου ? Ποιό ακριβώς ?
Tα pads στον controller σου αλλάζουν mode με τα 2 κουμπιά HOTCUES και SAMPLER όπως περιγράφεται στο manual
http://www.virtualdj.com/manuals/hardware/ni/s2mk3/pads.html
H συμπεριφορά αυτή μπορεί να αλλάξει, αλλά πρέπει να γνωρίζω τι ακριβώς θέλεις για να σε καθοδηγήσουμε.
 

Mensajes Sun 21 Jun 20 @ 4:54 pm
Ευχαριστώ πολύ για την πρώτη βοήθεια. Θα το κοιτάξω γιατί δεν είμαι σπίτι ελπίζω να κάνει δουλειά. Όσο για τα pads έχεις δίκιο ξέχασα να αναφέρω ότι παίζω με την pioneer ddj rr και μιλάω για το κουμπί padfix όπου αναλόγως τι έχω επιλέξει στο virtual αυτό χειρίζεται κιόλας. Το πρόβλημα είναι ότι πάω χειροκίνητα στα beat jump από το virtual και στην συνέχεια όταν αλλάξω κουμπί και πάω στα hotcues ας πούμε θέλοντας να επιστρέψω στα pads τα οποία θα ήθελα να έχουν τα beat jump αυτά έχουν ως μόνιμη επιλογή φαίνεται τα loop roll.
Έχω βρει πιστεύω που βρίσκεται η ρύθμιση του αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται. Η ρύθμιση είναι δίπλα ακριβώς απο το κουμπί των pads στο virtual. Έχει επεξεργασία.
Τέλος κάναμε κάτι με semi maximize?
Δεν μπορώ να βρω που γινεται
Σας ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για τη ταλαιπωρία

 

Mensajes Sun 21 Jun 20 @ 6:25 pm


(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)