Ingreso rápido:  

Forum: Greek Forum

Tema: Numark m6 usb
IeroPanPRO InfinityMember since 2019
Καλησπέρα, θα ήθελα παρακαλώ μια βοήθεια σχετικά με τον ήχο. Έχω έναν σταθερό υπολογιστή και θέλω να το συνδέσω με τον numark m6 , στον υπολογιστή έχω το virtual dj και μια εσωτερική κάρτα ήχου sound blaster, θέλω να παίζει το πρώτο κανάλι του μίκτη με το Α deck στο βιρτουαλ και το δεύτερο κανάλι του μίκτη με το Β deck στο βιρτουαλ, τέλος ο ήχος θέλω να βγαίνει από την κάρτα ήχου καθώς είναι πολύ ποιοτικός ,τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

Mensajes Mon 18 Apr 22 @ 11:36 am
Εάν πρόσεξες, ο Numark M6 έχει θύρα USB μεν, αλλά αφορά μόνον στο Channel 3, δε. Άρα, όπως αναφέρεται και στο manual του, μπορείς (συνδέοντας ένα Pc ή Laptop μέσω της συγκεκριμένης θύρας) να "στείλεις" ή να "λάβεις" δεδομένου ήχου επί του συγκεκριμένου καναλιού (και μόνο).

Αυτό συνεπάγεται ότι αν και ο συγκεκριμένος μίκτης διαθέτει θύρα USB (και κατ' επέκταση ενσωματωμένη κάρτα ήχου), μέσω της εν λόγω θύρας (άρα και κώδικα midi) δεν δύναται να "ελέγξεις" το σύνολο του μίκτη, παρά μόνον ένα κανάλι του.

Εν κατακλείδι, αυτό που επιθυμείς να κάνεις, απλά δεν γίνεται. Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις (αναλόγως βέβαια και του ποια ακριβώς κάρτα ήχου διαθέτεις), θα ήταν να δώσεις 2 (αναλογικές) εξόδους ήχου (από την κάρτα προς τα αντίστοιχα κανάλια #1 & #2 του μίκτη), ώστε και να έχεις προακουστική και να επιτύχεις και μίξεις (Αθήνα - Θεσσαλονίκη, μέσω Πάτρας, βέβαια)...
 

Mensajes Mon 18 Apr 22 @ 5:58 pm