Ingresar:     

Forum: Greek Forum

Tópico: Αγορά.....

Este tópico es antiguo y puede contener información incorrecta para la nueva versión.

παίζω σε γάμους και άλλες εκδηλώσεις που και που και θέλω να αγοράσω μια άδεια pro για μερικούς μήνες,αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:όταν θα παίξω στον γάμο που έχω ο υπολογιστής να είναι στο ίντερνετ συνδεμένος και αν θα ήταν καλύτερα πρώτα να το κάνω ενα format!!!

Mensajes Sun 29 Jan 23 @ 4:12 pm
Το format θα το κρίνεις εσύ.
Αν είναι υπολογιστής στον οποίο έχεις εγκαταστήσει κατά καιρούς πολλά προγράμματα ή αν γενικά είναι υπολογιστής που τον έχει δουλέψει πολύ και απρόσεκτα, τότε ένα format δεν θα ήταν κακή ιδέα.

Για την άδεια, δεν χρειάζεται ο υπολογιστής να είναι στο internet την ώρα που παίζεις. Χρειάζεται όμως να συνδέεται τουλάχιστον μια φορά τον μήνα για να "ανανεώνει" την άδεια.
Οπότε μπορείς να τον συνδέσεις στο internet 2-3 μέρες πριν (ώστε να έχει ενημερωμένη την άδεια) και να παίξεις χωρίς internet όταν έρθει η ώρα της γαμήλιας δεξίωσης.

σε ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου ο υπολογιστής δεν ηταν ποτέ στο ιντερνέτ και έχει μόνο τα βάσικα προγράμματα..

(Los tópicos y foros antiguos son automáticamente cerrados)