Καλημερα σας,
αρκετες φορες αλλα οχι παντα ενω εχω φτιαξει edits για πχ go to cue εχω φτιαξει και αλλα για loop 8 και loop 16. Το προβλημα λοιπον ειναι πως ενω ξεκιναει το loop αντι να συνεχιζει για παντα το κραταει για ενα η δυο "περασματα" μετα βγαινει εκτος και συνεχιζει να παιζει κανονικα.. εχει κανεις ιδεα απο τι μπορει να οφειλεται αυτο?
αρκετες φορες αλλα οχι παντα ενω εχω φτιαξει edits για πχ go to cue εχω φτιαξει και αλλα για loop 8 και loop 16. Το προβλημα λοιπον ειναι πως ενω ξεκιναει το loop αντι να συνεχιζει για παντα το κραταει για ενα η δυο "περασματα" μετα βγαινει εκτος και συνεχιζει να παιζει κανονικα.. εχει κανεις ιδεα απο τι μπορει να οφειλεται αυτο?
Mensajes 2 days ago @ 7:44 am
Δλδ υπαρχουν action POI με εντολή loop 8 , η μιλας για Saved Loops ?
Mensajes 2 days ago @ 11:02 am
Αν μιλάς για action POI τότε υπάρχει πιθανότητα, με το που γυρνάει η loop στην αρχή να "ξανατρέξει" το macro και να σου κλείσει την loop καθώς η εντολή loop είναι toggle.
Η λύση που προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια είναι να γράφω τον παρακάτω κώδικα στο action POI
loop ? nothing : loop 8
Με αυτό τον τρόπο, αν το action POI επανενεργοποιηθεί κατά λάθος κατά την επαναφορά της loop (όταν η loop γυρνάει στο σημείο loop in που είναι ταυτόχρονα και το action poi), επειδή το κομμάτι είναι ΗΔΗ σε loop το action POI θα εκτελέσει το πρώτο κομμάτι της εντολής. Δηλαδή τίποτα!
Έτσι δεν μου ακυρώνει την loop ;)
Η λύση που προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια είναι να γράφω τον παρακάτω κώδικα στο action POI
loop ? nothing : loop 8
Με αυτό τον τρόπο, αν το action POI επανενεργοποιηθεί κατά λάθος κατά την επαναφορά της loop (όταν η loop γυρνάει στο σημείο loop in που είναι ταυτόχρονα και το action poi), επειδή το κομμάτι είναι ΗΔΗ σε loop το action POI θα εκτελέσει το πρώτο κομμάτι της εντολής. Δηλαδή τίποτα!
Έτσι δεν μου ακυρώνει την loop ;)
Mensajes 2 days ago @ 11:20 am
αυτο που χρησιμοποιω εγω σαν εντολη ειναι πχ.
Γιωργο αν βαλω τον κωδικα που λες θα ισιωσει?
var_equal 'ExecMacro' 1 ? goto_cue 6αν θελω να μεταπηδησω σε cue και
var_equal 'ExecMacro' 1 ? loop 8αν θελω να δημιουργησω χωρο για να μιξαρω... και αυτο ειναι λοιπον που σε ασχετες φασεις μου κοβει το loop..
Γιωργο αν βαλω τον κωδικα που λες θα ισιωσει?
Mensajes 16 hours ago
djdad wrote :
Δλδ υπαρχουν action POI με εντολή loop 8 , η μιλας για Saved Loops ?
οου γες ! ετσι φτιαχνω κατι σαν το φλιπ του σερατο κατ' επιλογη ;) (προφανως οχι μονο με το loop :p )
αυτα τα saved loops δεν εχω μπει στη διαδικασια να δω πως δουλευουν μιας και αυτο που θελω ειναι το κατ' επιλογην οποτε το exec macro κανει την δουλεια μια χαρα
Mensajes 16 hours ago
var_equal 'ExecMacro' 1 ? loop ? nothing : loop 8
Mensajes 15 hours ago
you rocked once again! σε υπερευχαριστω!
Mensajes 15 hours ago